1V7V Jyvääskylässä 15.-17.5.2015

mahtavaa, kalenterissa. Ny.

Jyväskylän ylämäkivaihteettomat ovat laittaneet isot pyörät pyörimään! Valitettavasti edellä mainittu viikonloppu parhaassa majoituspaikassa oli varattu jollekin leuan vedon SM-kisoille, joten nämä kisat järjestetään 15-17.5.2015. Korjatkaa siis kalenterinne alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi. Sauna ja majoitus siis löytyy kummallekin illalle / yölle, joten ei syytä huoleen. Jos tämä aikataulunmuutos nyt aiheuttaa suuria hankaluuksia, niin ilmaiskaa huolenne nyt. Yläkaupungin yö on vain lisämauste.

http://cdn.makeagif.com/media/12-09-2013/kSz6tf.gif

aaahh yläkaupungin yö!

Kalenterissa.

olennaiset aloituspostaukseen niinkuin olisivat olleet alusta asti

Nähdäänkö kuninkaan Konga Jyväskylässä?

jaaha

nina - 17:45, 11.11.2014 » Nähdäänkö kuninkaan Konga Jyväskylässä?
kiva pyörä

#harmijossehävii

Helsingistä Pälkäneen kautta Jyväskylään olisi 314 km. 300 km brevetti matkalla synttäreille, uhka vai mahdollisuus?

mindw - 0:25, 25.11.2014 » Helsingistä Pälkäneen kautta Jyväskylään olisi 314 km. 300 km brevetti matkalla synttäreille, uhka vai mahdollisuus?
Mulle ehotettiin tätä tandemilla, toinen voi nukkua osan matkasta. Kuulostaa uhkalta. Kukas tätä ehdotti, Iisami?

Eikös me ta-va-ta-kaan Brovetin poikien kans ensin Tampereella ja mennä siitä loppumatka yhtä kyytiä, vai miten se oli? Olis just sellainen sopiva alkulämppä… :slight_smile: #miesjuna2015

vuosi vaihtuu kohta, joten kai tätä voisi alkaa speksaamaan. ajamalla Jyväskylään mennään.

hyvä muistutusnosto, pitänee merkata työkalenteriin maalis-huhtikuulle muistutuksen että järkkää töistä vapaaksi tuon viikonlopun ympäristöä. jos miesjuna on hyvissä ajoin paikalla pe ja majoituspaikan saunan aikataulut on nihkeän byrokraattiset niin voin vähän katsoa että voisinko tehdä jotain (eli mitä mieltä tyttöystävä on tästä ideasta :D) asian eteen että porukka pääsisi saunomaan maantiepölyt pois, pestä pyörät, mahdollisesti föönaamaan kamoja kuivaksi ja puhtailla poskilla jne kohti varsinaista ohjelmaa.

Pistin kalenteriin. Superkuukausi tulossa.
Vappu
Firman virkistysmatka
YV7V

miesjuna Turuust, Hellsingistä, Oulusta, Tanpereelta… tavatkaa mahdollisimman moni Tampereella ja vetäkää yhtenä pitkänä letkana Jyväskylään! :slight_smile: se ois aika huikeeta.

vai pitikö meidän polkea jengiä vastaan Tampereelle ja ajaa sieltä takas…? :smiley:

Tänneks se pontikkapannu ois pitäny hitsata?

Hyst, manninen ja jatka sitä hitsaamista!

escobar - 19:36, 9.12.2014 » miesjuna Turuust, Hellsingistä, Oulusta, Tanpereelta... tavatkaa mahdollisimman moni Tampereella ja vetäkää yhtenä pitkänä letkana Jyväskylään! :) se ois aika huikeeta.
Ysitie never forget.

Kyllä mie mustaa kissaa seuraisin.

Tosin seuraisin varmaan vantteraakin eli kenties mä olen vain heleppo… :smiley:

JeeJee - 20:17, 9.12.2014 »
escobar - 19:36, 9.12.2014 » miesjuna Turuust, Hellsingistä, Oulusta, Tanpereelta... tavatkaa mahdollisimman moni Tampereella ja vetäkää yhtenä pitkänä letkana Jyväskylään! :) se ois aika huikeeta.
Ysitie never forget.
http://www.highscorereviews.com/wp-content/uploads/2014/05/my+body+is+always+ready+for+Reggie-sama+_9adb967735d602ac31aebbbfcf685e18.jpg