1V7V Jyvääskylässä 15.-17.5.2015

Toi on osastoa: ilman paitaa.gif

Mika K - 8:46, 19.5.2014 »
k_ma - 23:25, 17.5.2014 » #miesjunaoulu2015
No todelleki. Hesalanmäen poikien kans oli puhetta, että vois koukata Tampesterin kautta ja mennä perille kimpassa. Itse lähtisin tuohon reissuun kyl vaihteilla (kun maitopoika oon), mutta olisko tälläiseen pidempään juhlaan innokkaita..?
Mikäli vapaata ja vaihteita saa käyttää niin tottakai mukana. Fiksillä tuntuu äkkiseltään liian hapokkaalta.

No jo on suunnitelmat. Vaan onhan siitä jo… Härre Gud & Ave Satanas… viime vuosikymmenellä viimeksi kisareittejä suunnitellut/toteuttanut.

Kärkeen tulisi mieleen kansainvälinen Pupari. Startti vaikka urheilukentän liepeiltä. Kelviltä Huhtasuon puolelta jyrkkää “vaarallista laskua” ylös, poikittainen juurakkopätkä toist pualt nyppylää ja loppu hiekkakelvi alas. Siitä sitten jonkun sortin kierros ja se on valmis critti. Joku 20-50 kiekkaa niin ei varmasti tuu tuurivoittoa (neljästä viiteenkin saattas riittää?). Voi siihen pupuemon kierronkin sijoittaa niin on legendaariset kisareitit maailmanmuistokohdetta muistuttavine patsaineen kuten Champs Élyséellä… Oi voi mikä spektaakkeli. 48:17 vai 49:15? En kyl tiä.

veikkaisin 43-19

Krossicriterium kiinnostaa.

Oma valinta tuonne olisi ehkä jotain 43:21 luokkaa. Ehkä.

Mitä enemmän tuota miettii niin sitä siistimmältä tuntuu reitti minkä sinne ihan oikeastikin saisi rakennettua. Yksi lyhyt pikkuisen hooceempi osuus, päällystettyä kiitobaanaa, keveä taste of ylämäki Pupuemolle kavutessa ja niin pois päin… onhan siellä pikkujekkua mitä voi lisätä jos liian katupainoitteiselta vaikuttaa ensimmäinen painos. Koska paikallinen sgene testiajoille?

^ aijaij, aivammahtavaa että Tonio on noin täpinöissä. krossicriterium, why not?

nyt ois nättiä keliäki aijaa testiajoja, onnistuiskohan jo tänäviikonloppuna? :DD otsir saa olla valmiina rihtauspukkinsa kanssa sitten testiajojen jälkeen…

^^ hyppyri.

Joku 4-5 kuskin yhteislähtö ja sen verran pieni alue että sivusta voi seurata ~koko radan olis jees. Mut pitäiskö nää suunnittelu hommz siirtää johonkin salapaikkaan ettei kaikki saa tietää :wink:

Keltinmäki on muuten 500m ja 8%
Halssila on uudempi tuttavuus, 700m, 10%
Harju 200m 14%
mariankuja 300m 15% (soraa)

ja mitä näitä on.
pupuhuhdantie 800m 5%
ohjelmankaari 300m 7%
kypärämäki 600m 6%

harjulla ainakin mahtuis hyvin vetämään semiurban hill climbiä yhteislähdöllä

Älkää ny saatana… there can be no use or gain to call upon AZAG-THOTH, as he is Surely Mad.

Toki portaat jossain välissä jotka vois sit esim. gäpittää alas maksimaalisesti aikaa säästääkseen… ja nynny pidempi kiertolinja myös varalle jos on parilla ekalla kierroksella jo pannuttanu tai ei muuten vaan halua.

No ei paljastella enempää. Kunhan ei pakkofacesalakerhoilua, kiitos.

4-5 though? öö tota Huhtasuon joutsenta ympäri sit vai? Näkyy koko rata paitsi see minkä joutsen peittää.

Harju MTB taidettu järjestää ennenkin? Ei kai nyt yhtä samaa, onhan täällä muutakin.

Google docsiinhan noita ideioita ja kommenntteja olisi näppärä naputella, ennenkuin unohtuu. Ja pähkäillä porukalla vaikka vihreässä haltiattaressa viimeistään sateisina syysiltoina.

hei en oo lukenu tät ä lankaa mut ihan oijeesti hirveetä spämmiä… ens vuonna vasta. sit mä tuun. hirveesti aikaa vielä

Tonio - 22:42, 22.5.2014 » Oma valinta tuonne olisi ehkä jotain 43:21 luokkaa. Ehkä. Mitä enemmän tuota miettii niin sitä siistimmältä tuntuu reitti minkä sinne ihan oikeastikin saisi rakennettua. Yksi lyhyt pikkuisen hooceempi osuus, päällystettyä kiitobaanaa, keveä [i]taste of ylämäki[/i] Pupuemolle kavutessa ja niin pois päin.. onhan siellä pikkujekkua mitä voi lisätä jos liian katupainoitteiselta vaikuttaa ensimmäinen painos. Koska paikallinen sgene testiajoille?
Toi mäki ja 48/19 Hyvä.

tuleeks kala ?
ois kiva hähä eiku nähä

pabs - 1:46, 23.5.2014 » hei en oo lukenu tät ä lankaa mut ihan oijeesti hirveetä spämmiä.. ens vuonna vasta. sit mä tuun. hirveesti aikaa vielä
ei oo valmis maailma ei, eikä meillä myöskään yksiylamakivaihde.net -palvelua eikä keinoa tavoittaa koko paikallista skeneä jotain muuta kautta järkevästi joten väistämättä aina rönsyilee nää touhut.

Ai eikö kaikissa kaupungeissa oo YV-watsappirinkiä joka palvelee kaikissa elämäntilanteissa

löytyy pikaisesti mietittynä hmm varmaan 4 rinkiä palstan ulkopuolella, mutta eipä yhdessäkään koskaan ole kaikki koska kaikki ei tykkää facebook jne.

Suunnittelut muualla, järkätään jotain. Hype on jees, mut se on ehkä parempi säästää ens vuoteen.

paskat.

syön jätskiä.