10-9-Messenger Appreciation Day *9.10.2014

Koska kesää ei ole enää jäljellä, keskitytään tähän alkusyksyn tapahtumasumaan.

http://messmedia.org/10-9-day/

Mitään kummempaa ei ole vielä ohjelman puolesta mietitty, mutta voisi lähempänä katsoa on “ihan ookoo” siirtää torstaista perjantaille.

Yksi eläköityminen on taustalla ja muuta sellaista joka kuuluu “pönötys-osuuteen”.
Viime vuonna oli Rapumies ja Möly-Paavo kiertoajelu.

Tietty vois ehkä katsoa natsaisko esim. lokakuun keskaricup sopivasti noille päivämäärille.

Semmoista.

LÖNNROTINKADUN PÄÄTY KLO 19, OLKAA AJOISSA PAIKALLA!
Yritämme seiskan aikaan starttia.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p235x350/10450344_704371346321834_4653537179421599437_n.jpg?oh=8f424fd09166f98983628aff4f8ec4ee&oe=5486A9CF

Toiveena olis, että vois vaihtaa keskiviikon keskarit tuohon torstaihin “torstareiksi” ja uhkaan ajattaa vähän suunnistusta pikkaisen, ennen kuin palkitaan 10-9 -ihmisiä.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/p417x417/331571_10151079119962777_1651437983_o.jpg

messengerit kiinnostaa

Torstaina vaikos perjantaina?

Torstai, koska päivä kansainvälisesti.

Vaikka MayheM on huomenna, niin jaettakoon vähän informaatiota torstaista.

Päivänsankarina toimii Olli Anttonen, joka viime keväänä eläköityi ja täten ajetaan pikkiriikkinen suunnistelu sankariin liittyen.

Toivottavasti Olli ei ole estynyt itse ja pääsee paikalle.

Sovitaan alustavasti kello 19 ja paikkana on Engelinaukio.

Olli on ennenkin erilaisissa tiimeissä ajanut, joten ajetaan nytkin. Luvassa tiimeille kolme eri kohtaloa.

No one rides alone.

jeah jeah

Smurf - 7:42, 3.10.2014 » Vaikka MayheM on huomenna, niin jaettakoon vähän informaatiota torstaista. Päivänsankarina toimii Olli Anttonen, joka viime keväänä eläköityi ja täten ajetaan pikkiriikkinen suunnistelu sankariin liittyen. Toivottavasti Olli ei ole estynyt itse ja pääsee paikalle. Sovitaan alustavasti kello 19 [s]ja paikkana on Engelinaukio.[/s] Olli on ennenkin erilaisissa tiimeissä ajanut, joten ajetaan nytkin. Luvassa tiimeille kolme eri kohtaloa. No one rides alone.
Seuraavilla esineillä on käyttöarvoa: Kynä, paperi johon kirjoitella mikäli manifesti on liian täynnä, kello, kantolaite.

Myös (äly)puhelin on näppärä työkalu.
Myöskin lähtöpaikka muuttui!

UUSI PAIKKA LÖNNROTINKADUN LOPPUPÄÄTY.

Lisäinformaatiota!

Kuten lupasin on luvassa 3 hengen joukkueet, joilla jokaisella eri kohtalot: vihreä/Mikko7, Sininen/Jalle, Ruskea/Tuomo.

Huomenna jokaisen työt selviävät, kun hyvissä ajoin ennen lähtöä laitan ensimmäiset työt TÄHÄN TOPIKKIIN, josta jokainen kirjaa omansa ylös.

Lähdön tapahduttua laitan tänne lisää töitä, jokaiselle annetun ajan paikkeilla (luultavimmin 10- 20 min lähdöstä), jolloin jokainen on skarppina lukemassa mitä kuuluu tehdä.

Jokainen raapii asiat omaan muistivihkoon tms. siten, että maalissa (Bar Chaplin/Mansku 6) saatte “laskuttaa” eli täyttää manifestin, jotta voin tarkastella tuotoksianne.

Järjestys lasketaan manifestinpalautus järjestyksessä, EI Chapliniin tulojärjestyksessä.

Mikäli joukkueessa on ihmisiä joilla ei ole älypuhelinta, pitää muut tiimikaverit huolen että informaatio keikoista menee oikealle ihmiselle.

Kysyttäviä?

Jee! Onko arvonta-joukkueet?

COWA, ULIULIULI!!!1!

zykkeli - 11:43, 8.10.2014 » Jee! Onko arvonta-joukkueet?
"joo"
Smurf - 11:04, 8.10.2014 » Lisäinformaatiota! Kuten lupasin on luvassa 3 hengen joukkueet, joilla jokaisella eri kohtalot: vihreä/Mikko7, Sininen/Jalle, Ruskea/Tuomo. Huomenna jokaisen työt selviävät, kun hyvissä ajoin ennen lähtöä laitan ensimmäiset työt TÄHÄN TOPIKKIIN, josta jokainen kirjaa omansa ylös. Lähdön tapahduttua laitan tänne lisää töitä, jokaiselle annetun ajan paikkeilla (luultavimmin 10- 20 min lähdöstä), jolloin jokainen on skarppina lukemassa mitä kuuluu tehdä. Jokainen raapii asiat omaan muistivihkoon tms. siten, että maalissa (Bar Chaplin/Mansku 6) saatte "laskuttaa" eli täyttää manifestin, jotta voin tarkastella tuotoksianne. Järjestys lasketaan manifestinpalautus järjestyksessä, EI Chapliniin tulojärjestyksessä. Mikäli joukkueessa on ihmisiä joilla ei ole älypuhelinta, pitää muut tiimikaverit huolen että informaatio keikoista menee oikealle ihmiselle. Kysyttäviä?
Avaan hieman, koska kysely.

Eli Jokaiseen joukkueeseen kuuluu 3 lähettiä: Mikko7, Jalle, Tuomo.

Olli uransa aikana kerkesi ajamaan kolmelle firmalle hommia, ensiksi Box/Bringille, sitten CityMailille ja lopuksi Hyötypyörälle. Näennäisesti jokainen joukkue käy Ollin ajohistorian lävitse jokaisen yrityksen näennäisen tyypillisillä keikoilla.

Luultavasti joukkueet nimeän vain numeroitse tms.

Jaha, nämähän pitää ajaa.

Smurf - 13:08, 8.10.2014 » ...ja lopuksi Hyötypyörälle. Näennäisesti jokainen joukkue käy Ollin ajohistorian lävitse jokaisen yrityksen näennäisen tyypillisillä keikoilla.
Kellään lainata cargoo huomiseks?

Cargo olisi kyllä cowa. Harmi, että likat tarttee sitä päivällä niin en omaani voi ottaa.

Pääsen duunista aika myöhään, mutta oon kyl tulossa!

oon koko ajan kuvitellu, että en pääse tänne, mutta ilta onkin vapaa. täytyy yrittää tulla, koska vaikuttaa mielenkiintoiselta!