Keskareissa kuultua

tälle nosto.

eilen oli kyllä niin eeppistä tavaraa Balisen rakkaudella hakkaamista rungoista ja muista komponenteista.

“sitten mä otin vaan isoimman jakoavaimen minkä löysin ja nykäisin vähän”

“Ja nyt se kampi on suora.”

tnts - 21:23, 8.5.2013 » Mitä tapahtui Jeesuksen esinahalle, jos muu ruumis nousi taivaaseen?
aivan helvetin hyvä kysymys muuten.

top 3 kristilliset pulmat:

  1. voiko jumala tehä niin ison kiven ettei saa sitä itte nostettua
  2. voiko taivaassa paskoa
  3. mitä tapahtuu jeesuksen esarille

^ kirkkoisät on arponeet noita kaikkia jo 2000 vuotta.

Katolisilla on helpompaa kun ne vaan keskittyy pikkupoikiin ja rakentaa miljardien linnoja. Paavi märehtii niiden puolesta isot ongelmat, kuten kondomin käytön.

luulen et jumala tekis ihan perkeleen ison kiven ja olis sen jälkeen et fuck nyt mokasin ja sit se vaa taikois sen veks tai en tiiä.

Ongelmahan tulee siinä että jumala on kaikkivoipa, eli pitäisi pystyä tekemän niin suuri kivi ettei pysty sitä siirtämään, mutta samalla pitäis myös pystyä sirtämään sitä.

Iikeli - 12:53, 31.10.2013 » Ongelmahan tulee siinä että jumala on kaikkivoipa, eli pitäisi pystyä tekemän niin suuri kivi ettei pysty sitä siirtämään, mutta samalla pitäis myös pystyä sirtämään sitä.
ei siinä mitään ongelmaa ole koska
pieni merenneito - 12:44, 31.10.2013 » luulen et jumala tekis ihan perkeleen ison kiven ja olis sen jälkeen et fuck nyt mokasin ja sit se vaa taikois sen veks tai en tiiä.
kid_scientifik - 17:04, 1.9.2013 ei tässä(kään) ole mitään ihmeellistä.

en ollut keskareissa, mut olen lukenut et suuri teologinen ongelma keskiajalla oli myös, et mitä tapahtuu ylösnousemuksessa kannibalismin uhreille, kun joku on syönyt osaksi omaa ruumistaan heidät.

hirvee tilanne

http://www.youtube.com/watch?v=FA5jsa1lR9c

Homoja ja ulkomaalaisia ei saa hakkua, mutta uskonryhmiin liittyvät jutut on täällä ok?

voin toki editoida postaukseni pois jos palstan kristityt kokevat keskiajan teologisten ongelmat loukkaaviksi

^En myöskään lukenut noita loukkaaviksi, vaan osoitettiin vain ristiriita.

Jotenkin tyypillistä, että tässä langassa eniten ja turhimmin länkyttää ne, joita ei oo paljo näkyny ja jotka ei oo paljo kuullu.

mutta mikäs sinä olet tuomitsemaan missä minä länkytykseni teen?

Kukkahattutätsänä arvelen, että viime kädessä kyse on siitä, että missä asemassa pilkanteon kohde on. Läppä vähemmistöistä, jotka muutenkin ovat heikommassa asemassa, on siten eri asia kuin samantasoiset jutut enemmistöstä tai valta-asemassa olevista.

Mutta joo, huumorihan on aina todella tarkkaa peliä sen suhteen, että kuka sanoo missäkin tilanteessa mitäkin. Ja kun huumori on vielä niin oivaltava ja vahva tapa puhua, niin mikään juttu ei ole “vain vitsi”, ts. vitsillä on aina joku vaikutus.

No joo, tsorge jorinasta. Kunhan tässä lounasta odotellessa tulin sössöttämään.

PS. tunnustan pohtineeni tuota esaria, koska jossain italialaiskylässä the esariksi väitetty nahanpalanen oli vissiin ihan pyhäinjäännöksenä vastoin kirkon näkemyksiä. joku hurja stoori jäännöksen katoamisesta liittyi tähän, mutta mä en muista muuta…

Jos uskonnollinen ajattelu redusoidaan pyhäkoulusatujen asteelle, se on aina aika naurettavaa kamista. Pitäs tajuta, että on symbolista puhetta ja konkreellista puhetta ja se, kummassako kategoriassa uskonnollinen puhe liikkuu. Ja kummassa taas loogiset paradoksit.

Kare_Eskola - 13:34, 31.10.2013 » Jotenkin tyypillistä, että tässä langassa eniten ja turhimmin länkyttää ne, joita ei oo paljo näkyny ja jotka ei oo paljo kuullu.
Öö, duh? Jos ois näkyny, ni kai sitä ois länkytetty siellä vitun keskareilla. Enemmän ja turhemmin.