Ostoksilla

Nämä tuntuivat hyvältä jalassa.

^tsadista? kiinnosta.

http://dragonmotif.com/ebay/white-industries-eno-dingle-1.jpg

ritari_s - 22:19, 9.3.2014 » ^tsadista? kiinnosta.
Yläfemmasta löytyi.

^Vähä harmitti ku jäi noi kaikki popot tsekkaamatta, mitä ne maksokaan?

Kengät olivat tämän vuoden mallia ja siis normaalihintaiset, muistaakseni 205 euroa. Leveämpi lesti tuntui istuvan minun jalkaani hyvin.

Brooksia

^^Pirun hyvän kypärän ostit, mulla sama mustana ja kyllä parhaita päässä mitä oon käyttänyt/kokeillut.

mike d. - 10:14, 10.3.2014 » Kengät olivat tämän vuoden mallia ja siis normaalihintaiset, muistaakseni 205 euroa. Leveämpi lesti tuntui istuvan minun jalkaani hyvin.
Oliks mustia kans? Oranssi on vähän... liian oranssi.

Kovistu.

Piti ostaa vain laakerit ja ketjut…mukaan lähti sitten Zipp:n tankoa yms. Kallis leivän hakureissu herttoniemeen:)

Kura tekee niistä ruskeat.

http://www.velosaloon.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/800x534/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/s/dsc_0091_2_11.jpg

Kengistä tuli mieleen, että vihaan muuten mun suhdetta sideihin; ei koskaan tunnu siltä että ne istuis tosi hyvin, mutta kuitenkin ajan niillä melko tyytyväisenä enkä kärsi jalkakuumotuksista. Tykkään siitä, että saa varaosia ja että ne on sidit. Mutta sitten iskee neuroottinen pohjallisten, kenkien ja omien jalkojen mittailu tönärillä ja sidien sekä epämuodostuneiden jalkojen kiroaminen. Ostaminen tapahtuu Velosportista, jossa aina käyn läpi alemmuudentunteita ja häpeää kun en ole kirurgi Look-ostoksilla. Oon jo aloittanut prosessin, joka valmistaa mua luopumaan tän merkin täysin emotionaalisesta ihailusta. Lopulta siirryn johonkin kädenlämpöiseen kenkään, jota saa topsportista ja jonka ostaminen ei johda parin kuukauden kihutteluun.

sidit on kieltämättä lähinnä vaihe jos suomilesti.

Ei jaksais pestä housuja joka toinen päivä.

Ei toi sitä poista.
Mut estää et perse ei kastu. Heti.

ass-saver + reppu on hyvä jos lähet ajaa ku sade on lakannut mut tiet vielä kosteena. Muuten se on vähän tuulimyllyjä vastaan taistelua.

Näyttävät kuvassa erilaisilta kuin mihin olen tottunut. Ovatko jatkokehitelleet tuotetta?