M: Musta Cinellin 1" mutka italiano stongalle

http://www.fillaritori.com/viewtopic.php?f=34&t=3999

sole mikhän pöljä joka ossaa pyytää

eebäystä kattelin tän arvoa ja otin muutamia kymppejä poies, mut tarjoo jos kiinnostaa… katoin uudestaan ni täähän vaikuttaa suoranaisesti halvalta hinnalta, jotain 99-140$ nosseista mustista cinelleistä ne pyytää… et tartu nyt sikahalpaan diiliin!

Iibeissä on vielä toistasex vähän enemmän massipäälliköitä kun täällä. Jos “ebay” hintaa moisesta haluaa niin kannattaa varmaan myydä se ebayssa. Eräs henkilö halusi myydä nos-rojunsa ebay hinnalla suomessa, voit tarkistaa yleisiltä myyntipalstoilta onko ne nos-tavarat vielä jäljellä, ollut myynnissä jo suht pitkän tovin. Onnea matkaan.

No mutta kyllähän nyt noin hienosta paketista pitää maksaa vähän ekstraa!

tervetuloa foorumille.

Niin, ja eihän tuo ole NOS enää. Tossa aika vastaava paketti, myyty ebayssä 11.9, 17 puntaa.

Ei kannata suomessa tosiaan havitella ebayn hintoja. Eikä stemmi ole enää NOS, koska siitähän jengi maksaa.

siis onko sun mielestä dollari ja euro sama asia? vai miten oot muka ottanut muutaman kympin pois tuosta parempikuntoisen 99usd hinnasta?

jomppeli - 12:22, 23.9.2011 » siis onko sun mielestä dollari ja euro sama asia? vai miten oot muka ottanut muutaman kympin pois tuosta parempikuntoisen 99usd hinnasta?
+ postit + alv + tulli

edit: tää on sitä lisäarvon muodostamista kato

ei mistään postikuoressa tulevasta stemmistä joudu nykyään maksamaan mitään tulleja+alveja. tullin tädeillä on kädet ihan riittävän täynnä kaiken sen kiinamiehen nettikaupoista tilatun puoli-ilmaisen elektroniikkajätteen kanssa.

mut joo, myyjän kannattaisi katsoa mallia ebayn toteutuneista kaupoista kuten yllä, ei pyyntihinnoista, ja huomioida myös että ebay rokottaa erilaisten kulujen muodossa myyjää aika lailla, ja että täällä on tapana olla melko kihuja näissä jutuissa.

How about lotto?

-Olli

“ranskis” kiila =
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/bikes-and-gear/components/headset/1246440454757-nqb23fpufdz9-500-90-500-70.jpg

Juu juu, mut kiinnostais myydä tää… tossa lukee että tarjouksiakin kuunnellaan, just sen takia jos hinta-arvio on mennyt yläkanttiin… kuten selitin, ei mulla ole suurta ideaa tän arvosta. Joskus tuli hommattua ja jäänyt kaappiin pyörimään.

http://www.satisfaction.com/myspace-layouts/uploads/large.1324.thumb.jpg

Ps. Kiitos eebäy opastuksesta, täs esim yks sulkeutunut kauppa:

http://www.ebay.com/itm/NOS-Cinelli-X-A-Black-Stem-w-26-4-mm-clamp-105-mm-/270810520719

Niin tosiaan, toi kauppa on sulkeutunut, stemmiä ei siis ole myyty jos joku niin erehty luulemaan.

Huoh, siinä lukee “sold for” ja hinta, jos sitä ei olis myyty siinä lukis “price”? Mut joo, voisko jengi lopettaa ton hieman akkamaisen (ei pahalla naisille) valituksen ja vaikka ehdottaa sopivaa hintaa tai tarjota sellasta? Se edistäis asiaa…

My bad, niinpäs tosiaan lukeekin. Aika jännä, että samainen kauppias on listannu täysin samanlaisen stemmin uuteen kauppaan samoilla kuvilla. Jotenkin epäilin, että samat naarmut ei kuitenkaan esiintyis kahdessa eri stemmissä…

EDIT: Ei pitäis olla näin laiska ja lähtee heittään juttua ennen kun tietää mistä puhuu.

EDIT2: Nyt kun alotin jo jaarittelun niin paukutan tähän samaan putkeen yhden aihetta sivuavan kyssärin: Mitä varten tollanen muoviläpyskä tulis tunkee tohon saumakohtaan? Onko sillä oikeesti joku funktio vai haetaanko sillä vaan tyylipisteitä? Oman 3ttt:n kannattimen mukana tuli samanlainen ja ihmettelin, että mikä ***tu tää nyt oikein on ja heitin miljoonalaatikkoon.

Mun mielestä toi on sekä tyylijuttu että tavallaan välyslevy, ehkä se jotenkin auttaa jakamaan sen paineen tasaisemmin tms. kitkapinta kasvaa ja venklaus liike jotenkin ei keskity täysin pulttiin. En itse kyl tarkkaan tiedä, eli puhtaita arvauksia…

reiluin olis myydä tää sillä hinnalla millä ostit.

–saattaa tulla vaan vähän nihkeä reaktio foorumilaisilta kun huomaavat että joku tulee vaan myymään kalliita tavaroitaan, varsinkin kun profiilinikkinä on ‘diilerihiiri’.
kyllähän täällä pyörii kallistakin tavaraa, mutta teemana täällä vaikuttaa olevan ‘reilu’ kauppa.

^^ Mulla on Zippin hiilaristemmissä samanlainen, se on vaan siinä välissä mistä stemmi kiristetään haarukan putkeen. Estää varmaankin ylikiristämisestä seuraavia ei-toivottuja muodonmuutoksia.

^reilua kauppaa täällä edistää valveutunut vertaisverkosto. Oon itekin tainnut avautua jossain viestiketjussa jos myyntiartikkelin hintapyyntö ei oo ollu mielestäni realistinen :slight_smile: