Pelago Bicycles

Tarkoitus olisi vaihtaa Stavangeriin vanhan malliset 40mm Gravelkingit (oikeasti 43-44mm) 40mm G-onejen tilalle, joten lokarit täytyy vaihtaa leveämpiin. Onkohan kukaan asentanut Stavangeriinsa 60 mm leveitä Berthoudeja? Vaatinee pientä sivusuuntaista denttailua, että mahtuu haarukkaan ja siltojen alle.

Myös Freden kokemukset 60mm Chromoplasticsien kanssa askartelusta kiinnostaa.

mitä nyt mallailin joskus nopee seiskasatasia niin taakse menee, edessä vaatii puukotusta

MrSticha - 15:14, 12.10.2018 » Tarkoitus olisi vaihtaa Stavangeriin vanhan malliset 40mm Gravelkingit (oikeasti 43-44mm) 40mm G-onejen tilalle, joten lokarit täytyy vaihtaa leveämpiin. Onkohan kukaan asentanut Stavangeriinsa 60 mm leveitä Berthoudeja? Vaatinee pientä sivusuuntaista denttailua, että mahtuu haarukkaan ja siltojen alle. Myös Freden kokemukset 60mm Chromoplasticsien kanssa askartelusta kiinnostaa.
Viltsu - 12:11, 10.9.2018 »
azure - 12:01, 10.9.2018 » Onko kukaan muuten asentanut Stavangeriinsa VO Zeppelin -lokareita? Mahtuiskohan ne?
Joo, multa löytyy Stavasta ne. Pienet pokkaukset piti tehdä papukaijapihdeillä chain- ja seatstayn kohdalle, koska töyssyissä resonoi niiden suunnalta. Ja siis ihan silleen pari milliä painoin niitä sisään.

Rengaskoko jäi mainitsematta, mutta se on tosiaan 700c.

Kiitos ^&^^. Jos Zeppelinit on 52mm, niin Berthoudeja saa valmistautua denttaamaan hieman enemmän.

Koitin löytää kuvaa mutta SKS tekee niin perhanasti eri lokareita et joudun selittää ilman. Auttais tietty jos muistaisin onko mulla Stavassa Chromoplasticsit tai Bluemelsit.
Kummiskin niin molempia lokareita chopattu jotta ne saa hilattua mahd. ylös. Seatstayt ja etuhaarukan jalat ahdistaa. Mun lokarit siis 60mm. Ei mikään vaikea homma, akkurälläkkä/terävät leikkurit/mattopuukko/hampaat hoitanee homman.

Ongelma on siis että mulla on aisojen päässä jotkut ihme klunssit jotka clämppäytyy lokarin reunaan kiinni. Eli lokareissa ei oo sellasia klassisia metallikaaria joitten läpi sit pujotellaan aisa ja pultilla&mutterilla lukitaan.
Toi klunssi on ihampaska joten älä osta sitä. Falskaa ja rajoittaa rengastilaa koska iso.

Näkyy suttuisesti tässä.

https://www.pedalroom.com/p/pelago-stavanger-34587_33.jpg

Ajattelin ite päivittää johonkin peltilokareihin kunhan jaksan.

Moi!

Pelagon siivouspäivä elikkäs tutummin varaston tyhjennysmyyjäiset järjestetään lauantaina 27.10.2018 klo 10–16 Pelago Storessa Kalevankadulla.

Meidän vanha Jätkäsaaren varastohan ei enää nykyään ole käytössä, mutta silti vuoden aikana on taas päässyt kertymään kaikenlaista ylimääräistä nurkkiin. Siksi pidetään tämä myyjäispäivä tällä kertaa Kalevankadulla.

Lauantain 27.10 ajaksi muutamme koko myymälän ja sisäpihan outleteiksi, joista kaikki tarjolla oleva tavara myydään reilusti alennetuin hinnoin.

Tarjolla tulee olemaan esimerkiksi kaikki meidän vuoden 2018 demopyörät, prototyyppejä, testivärejä, ylivuotisia malleja ja muuta sekalaista. Tietysti myös paljon varusteita, vaatteita ja osia. Lisäksi kaikki Brooks-tuotteet tuntuvassa alessa.

Aiempiin myyjäisiin verrattuna tällä kertaa valikoimassa on paljon laajempi kattaus myös eniten kyseltyjä M-kokoisia pyöriä, kun laitamme samaan syssyyn koko demopyörävalikoiman vaihtoon.

Fb: Pelagon siivouspäivä

Lauantai 27.10.2018 klo 10–16
Kalevankatu 32, Helsinki

Tervetuloa!

Toisko joku veteläsavolainen tai keskisoomalainen yhen pienen stavangerin runkosetin tänne vaivanpalkalla? Jos haluat olla hyväntekijä niin pm.

Kyrlinen - 20:48, 20.10.2018 » Toisko joku veteläsavolainen tai keskisoomalainen yhen pienen stavangerin runkosetin tänne vaivanpalkalla? Jos haluat olla hyväntekijä niin pm.
Tiedät kyllä mitä on luvassa. Ilmaisia ämpäreitä.

Tai siis… Oliko noita 67 stavangereita vielä? Terveisin “Bivy löytyy ja makuupussi riittää pakkasille.”

Pelago - 14:59, 19.10.2018 » https://www.facebook.com/events/494427771042882/ Lauantai 27.10.2018 klo 10–16
Kappas jo huomenna olikin tämä
grep - 21:32, 26.10.2018 »
Pelago - 14:59, 19.10.2018 » https://www.facebook.com/events/494427771042882/ Lauantai 27.10.2018 klo 10–16
Kappas jo huomenna olikin tämä
Kyl, kymmeneltä avataan!

+60 pyörää paikan päällä myynnissä ja esimerkiksi kaikki Brooks -40%. Pyörät vähintään -30%.

Aiempia myyjäisiä enemmän m-kokoja ja tämän vuoden malleja tarjolla, kun päivitetään kaikki demopyörät samalla. Paljon Stavagereita esim!

Edelleen huomiona, että Kalevankadulla tällä kertaa.

No mitäs ihmiset kotiutti myyjäisistä? Kuka oli eka jonossa ja milloin? Ois ollu tarpeita, mut ei jaksanu lähteä kokeilemaan onnea.

Voisin sanoa että et menettänyt mitään…

Loppukiri! Tästä hetkestä eteenpäin kaikki loput jäljellä olevat pyörät vielä -10% merkitystä alehinnasta!

helevetin aikasin ylös ja ysin pintaan mestoilla. ei ketään paikalla, joten lisää bönthöä kaupasta ja takas jonottamaan, jo alkoikin näkyä liikehdintää.

kyselin vähän mikä homma ja pahalta näytti, ei oikein mitä olin tullut hakemaan (naurettavan halpoja diilejä) mutta ihan ok tarjouksia ja yks melkein vei mennessään mutta oma varallisuus ei antanut myöten.

ostin brooksin ja tolpan (ei nuuskaa) ja tangonpäätulppia ja tulin toimistolle käymään paskalla ja juomaan kaljaa.

kiitos,

Tää ei oo tän päivän myyjäisistä vaan viime vuoden vastaavista, ja melko stokki, mut pitää postata kuva koska polkupyörää ei oo olemassa jos sitä ei oo postattu internetiin.

Venttiilit on näköjään vinossa ja etuvaihtajan kuori ylipitkä.

Osaako joku neuvoa, onko 2018 Stavangeriin mahdollista asentaa 50mm leveät Gilles Berthoudit siten, että 38mm Gravdal mahtuu pyörimään? Vai tuleeko liian ahdasta loskasäällä?

Hmm, luulis että menee. Mulla on 50m GB:t kiinni, mutta kiekot on 650b. Mankkis?

Juu luulis mahtuvan. Tiukin kohta lokarille tulee olemaan haarukan kruunu mutta siitä varmasti selviää pienellä lokarin denttaamisella. Gravdal pyörii minkätahansa lokarin alla iloisesti.

Ite täs miettiny et vois laittaa 60mm GBt ja 584x52-55mm pikkunappulat

Kiitos.

Mulla ei ole taitoa saati vermeitä asenteluun, mutta otan yhteyttä Töölön Pyörään.

Viime talvien kommuutti on ollut lokarittomalla sinkulalla ja marathon wintereillä raskasta ja usein rapaista. Josko nyt tulisi oleman vähemmän raskasta ja siistimpää.

jtp - 11:28, 31.10.2018 » Mulla ei ole taitoa saati vermeitä asenteluun, mutta otan yhteyttä Töölön Pyörään.
Hyvä veto, siellä osataan.