Mikkelin "molemmat" yksivaihteiset.

Tuossa vielä muutama vesQun ottama kuva eiliseltä.

https://dl.dropbox.com/u/31410179/MMYV/28092011239_1.jpg

https://dl.dropbox.com/u/31410179/MMYV/28092011241_1.jpg

Ja vielä pari…

http://dl.dropbox.com/u/5600920/miit1.jpg

http://dl.dropbox.com/u/5600920/miit2.jpg

Mahtava meno!

Kova meininki! Kannastusjäsen arvostaa!

Pitkän monivaihteisen jakson jälkeen sain taas fixin aikaiseksi.
Koko kesä meni muka treenatessa ja maasturilla kisaa ajaessa mutta nyt oon taas päässyt asian ytimeen.

Ajankohtahan on mitä mainioin… Toisaaltaan viimetalvena totesin että paras talvipyörä mikä miulla oon koskaan ollut on konversio 25mm slikseillä.

onks teil jo lunta siel?

Muutama kasa löytyy mihin aurat kasasi reilu viikko sitten läjät. Muuten täysin lumetonta ja vettä sataa.
Vituttaa kun on niin märkää ja pimeää.

Terwis - 7:26, 20.12.2011 » Pitkän monivaihteisen jakson jälkeen sain taas fixin aikaiseksi. Koko kesä meni muka treenatessa ja maasturilla kisaa ajaessa mutta nyt oon taas päässyt asian ytimeen. Ajankohtahan on mitä mainioin... Toisaaltaan viimetalvena totesin että paras talvipyörä mikä miulla oon koskaan ollut on konversio 25mm slikseillä.
Mikäs pöörä on nyt alla? Kävitkö Hessulta hakemassa rungon?

Päädyin tekemään konversion Raleighista. Pari vuotta annoin sen olla rauhassa kun suunnittelin entisöiväni sen, mutta polte kävi liian kovaksi…

Mites muuten, onko tietoa onko Hessulla myynnissä pelkkiä runkoja/halpoja sinkuloita/fiksejä, josta vois alkaa itelle miellyttävää muokkaamaan? Onhan noita edullisia vaikka millä mitalla liikenteessä joka paikassa, mutta 170 senttiselle ei löydy opiskelijahintasta mistään.

Konga: tattista tangosta, lähti melkein heti ekan harjoittelupyörän mukana uudelle omistajalle :slight_smile:

Hessulla oli vielä eilen kolme siulle sopivaa. Oisko hinnat 250 -800.
Se bianchi siinä ikkunassa ei ole myynnissä eikä se musta Olmokaan. Tai on, mutta hinta on kova.
Se Olmo on aikoinaan Hessulle mittatilauksena tehtaalta tullut kun ajoi Elitessä kilpaa. Biankki on taas entisöintiprojekti josta hintapyyntö oli muistaakseni 850 kun on lähes ajamaton täysin orkkiskunnossa.
Oli maksanut uutena vuonna 83 muistaakseni 14000 markkaa.

Heh, tänään kävin Hessulla tonkimassa hyllyjä ja rupattelemassa ja kiroamassa Ekotoria. Nyt ilmeisesti laajentaavat Ekotorilla aidattua pihaansa siihen tien puolelle, jossa ennen oli se konkelien hautausmaa, eli saaneeko tuonne mennä enää edes partikkeleita itselleen vanhoista pyöristä hakemaan. Noo, eipä silti, melkein kaikki tarvittava sieltä on löytynytkin jo.

PS. Myykää joku miulle kellofauber-akseli/keskiö. :slight_smile:

^en olekaan pitkään aikaan käynyt naureskelemassa Ekotorin 100 € käytetyille Yosemiteille. Olis varmaan taas aika. Tai sitten ei.

Ei siellä ole tällä hetkellä pyöräkorjaajaa ollenkaan, joten torin takana nojaa vierekkäin porukan tuomia vanhoja enemmän tai vähemmän viallisia pyöriä. Oman projektipyörän hain tuolta pois hintaan 3e pari viikkoa sitten.

Huollettuja pyöriä ei siis ole enää ollenkaan.

Meinasin pudota satulasta, kun ajoin Savilahdenkatua. No nyt on muoti ennättänyt myös Mikkeliin saakka! Hessu on näköjään ottanut valikoimaansa noita Tulos fiksuttimia ja kaikenlaista värikästä yv palikkaa.

http://dl.dropbox.com/u/31410179/IMG_4913.jpg

Näitä olen itsekin jokaisen juoksulenkin aikana käynyt ihailemassa. Hintoihin tosin en ole perehtynyt onko rahastusta, perushintoja vai edullisia. Kyllä mä vajaan neljän huntin hintalapulla haen mieluummin tollasen Tulos-hengenahdistuskoneen, kuin Itä-Euroopassa valmistetun Tunturin…

Sitä kun on viikon käymättä moottoriturvalla kahvilla niin se tuollasia menee hommaamaan…
Hessu on pitkänlinjan fiximies ja on vissiin vuosikymmeniä ajellut fixeillä ja ratapyörillä treenimielessä.
Jotkut viritykset on kyllä vähintäänkin jänniä. Kuten automaattivaihteinen timeless täysjousto rumpujarruilla.

Kuka tunnustaa omistavansa mustan yksivaihteisen valkoisella keulalla? Kovasti tulee Kongan rakennelma meleen. Viimeviikolla lähes minne vain menin tuli vastaan…

Terwis - 20:34, 2.4.2012 » Sitä kun on viikon käymättä moottoriturvalla kahvilla niin se tuollasia menee hommaamaan... Hessu on pitkänlinjan fiximies ja on vissiin vuosikymmeniä ajellut fixeillä ja ratapyörillä treenimielessä. Jotkut viritykset on kyllä vähintäänkin jänniä. Kuten automaattivaihteinen timeless täysjousto rumpujarruilla.

Kuka tunnustaa omistavansa mustan yksivaihteisen valkoisella keulalla? Kovasti tulee Kongan rakennelma meleen. Viimeviikolla lähes minne vain menin tuli vastaan…

Hessu on kyllä symppis tyyppi.

En tunnusta, mä oon ajellu viime aikoina tällä.

Terwiksen tuntomerkit osuu ainakin mun fiksiin. Viime viikolla otin sen talviteloilta ja oon nyt aika ahkerasti ajellu ympäri Mikkeliä.