Fiksikeskarit

tnts - 10:18, 16.10.2013 »
konkeli - 10:07, 16.10.2013 » Ehdota jotain.
kokoontuminen kummulla ja siitä rantoja pitkin kaivarin ympäri ja hietsun kautta mr. doniin. Tuun sit itse perässä myöhemmin.
Tuolla on aivan naurettavan upea keli tota.
zykkeli - 13:21, 16.10.2013 » vaihtoehtona ranta-ajelulle pienet kisailut puisto-crossin hengessä. paikkana Kumpu ja klo.18 on aika. Tuosta sitten lyhyen ajelun jälkeen Doniin mukille. Hyvä ajo, parempi mieli.
Ja tarkennuksena, että ei ole sitten CROSSIA vaan sellaista seka-ajoa eli kaikilla pyörillä voi ajaa. Itse aion ajaa 25mm duranoilla.

kiinnosta paitsi rokkenrol-soitto eka mutta n klo 20 mr don roger roger.

Mr TNTS jos luette tämän ja ehditte reagoida näin viime tingassa (ja jaksatte) niin 1 kpl medium koko KRNKY Chain t olis kiva, maksan käteisellä, jos ei pysty tänää niin ei se mittää tilaan intternetistä!

^sorge, ei onnaa, koska en ole kulkemassa keskusvaraston kautta. BIN siis

Ok!

tässä kelit heikkenee ja jottei hommat mene tästä johtuen ihan vain istumiseksi niin yritetään pitää pientä liecciä yllä.

nyt keskiviikkona eli 30.10. pientä ajokivaa/-kisailua(ei älläreitä) klo.18 alkaen. Kokoontuminen Pasilassa radan alikulun holleilla eli siinä Heliaa vastapäätä. Mukaan tarvitset pyörän, valot ja tietysti laukun/repun.

Tänään sitten! Pienenä tarkennuksena, että toivoisin väen saapuvan sellaisilla fixie-pyörillä. En nyt täysin sulje ulos vaparisurraajia, mutta tänään olisi tuo kiinteä paräs!

Kisailujen jälkeen Kuikkaan, Hesari 32.

Kuikka on NYT!

Tänks juddalle ajomeiningeistä. Kalja maistuu paremmalta kun ajetaan ees vähän ja nopeesti. Ei se paljon vaadi. Nyt oli judda valinnut vieläpä hauskat & opettavaiset lajit.

Edit: Ja Pekalle hats off kovasta ajosta.

Kiitokset kaikille ajeluista. Hauskaa,että mukana oli taas uusia naamoja.

Koitetaan pitää yllä pientä ajo-hupailua sillä se on kivaa. Tänään “kisailtiin” kahdessa lajissa: alamäkikiihdytys maaliviivajarrutuksella ja sitten nopea sprintti sekin välipysäyksellä. Samuli eli suicidehub oli ygönen molemmissa lajeissa, mutta kaikki oli hyviä ja kumi kärysi.

^^ Kiitoksia vain!
Pitänee tulla uusiks kun on taas ajoo.

Mr Don.

mitäs huomenan tota

jos ei tule kuolo ja keskarit vietetään jossain sisätilassa juoman kera… ajattelin olla pikkujoulupukki ja tuoda ketjukirjeitä jaolle pienen erän.

oli puhe #toisaalla, et mentäis penniin, kun tuo kreikkalainen tukkajumala on kylillä.

Penni jees. Zinen voisin siellä lunastaa.

Pennille ja zinelle väkevä +1

vai että PENNI, selvä peli.

kuudeltakos nämä sitten taas olivat?