Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

noi kiekot on aika hirveät mut muuten toi tikkaa aika monta faffe-boksia.

faffe - 11:20, 24.6.2018 » ^^Tarroja on kiva liimailla.
no on joo mut miks peittää konga-teksti? made in finland ja sillee, tarran ois voinu laittaa alemmaski.

Muistaakseni tossa oli kans joku oranssi pakkausteipinpala ja vähä siitä tulee semmoi olo et haluis jengin kysyvän että ”miks”, joten: miks?

^Vähän oli väsynyt heijastinteippi, mut toimi.

Mut tarroja on kiva liimailla, joskus ne vaan loppuu kesken.

Mash

tärkeintä on että keskustellaan, ei niin väliä että mistä.

FF - 13:41, 24.6.2018 » tärkeintä on että [s]keskustellaan[/s]ajetaan, ei niin väliä että [s]mistä[/s]millä.
edit:kuva olis kiva, niin hoboroad/saikkupyörä tähän, ei pysty just nyt fixedgear :( https://c2.staticflickr.com/2/1822/41170979460_b5f2d377ef.jpg

Ajon diktatuuri voi paremmin kuin koskaan vuonna 2018

Ajetaan eikä välitetä millä muut ajaa.

Sebu täydessä lastissa, laukut ei ole mitkään parhaat tai käytännöllisimmät mutta kyllä tuolla kolme vuorokautta retkeili varsin hyvin. Vois jotain reissuraporttia kirjottaa kunhan ehtii ja jaksaa.


käy visuaalisessa mielessä vähän tylsäksi, en oo tehnyt tälle sittenkään mitään pitkään aikaan

megaihana! en tiedä miks en o ajanut tällä enempää.

Mull Dundane - 20:47, 1.7.2018 » https://dl.dropbox.com/s/qnx7p6qunfty7tb/IMG_0432x.JPG käy visuaalisessa mielessä vähän tylsäksi, en oo tehnyt tälle sittenkään mitään pitkään aikaan
ei kannata täydellisyydelle tehdä mitään.
Petjun - 10:33, 4.7.2018 » https://imgur.com/86b0gpa.jpg Laitetaanpa ensimmäinen postaus tänne. Tässä oma ensifiksi joka kasailtu pääasiassa omasta varastosta löytyneistä osista, joten ei vielä lopullinen kasaus.
urlin lopusta oli jääny .jpg pois

:slight_smile: kiitos kauniista sanoista herra kala
colossi on aika raikas, miellyttävä
mietin mikä tuon nishikin koko kertomus olikaan, kuvittelin ja/tai unohdin

BMC TRC01 Trackmachine




Tällaista puolen vuoden projektia lähin tänään koeajamaan. Eli lähinnä ihmettelemään nk. toe overlap -ilmiötä. Kyseessä siis kumppanipolkypyörä jotta olisi mielitylläni paremmat mahdollisuudet harrastaa ja jotta olisi useammin seuraa viikonloppuretkillä.

Halpaan runkoon kiinni halvat kiekot ja itseltäni ylimääräiseksi jäänyt osasarja. Kammista ja kahvoista naarmut ja logot peittoon Miranolilla. Budjetissa ollut liikkumavara kohdistettiin kivijalkoihin nahkaverhoilun, Pelago-rasketin ja Panaracereiden merkeissä.

Rengastilaa taitaa olla enemmän kuin netissä ilmoitettu 38mm tai 32mm + lokasuojat? Hyvän oloinen pyörä, varsinkin hintaan nähden.

^ näin minäkin uskoin tuosta rengastilasta mutta valitettavasti pelivaraa on aika vähän. On tuossa pyörinyt renkaat mitoilla 40mm+kuvio mutta jarrusilta oli siinä vaiheessa jo kovin lähellä.

Nyt alla siis 35mm Paselat ja takalokariin piti näissä marginaaleissa tehdä jo itse keksittyjä modauksia että mahtui pyörimään. Soralla ajaessa kuuluu vinha rapina.

Oiskohan muuten 650b-kiekot aika kivat tässä… Mahtuisi aika paljon pulskempaa lihoa.