Komentaja -budjettiprojekti

Propsit tuosta jarrukahvasta, koska samanlaisella patentilla on tullut ajettua ja toimii ainakin Sakaen Road Championissa mainiosti. Mullakin on Commander 12…

Kunnioitettava budjetti tosiaan. Kertoilehan sitten kokemuksias näistä vanhemmista halpis-retkirungoista.

Nimim. Kaksi vastaavaa raamia dropoutista vääntänyt.

Updatetaan tilanne omankin Komentajan osalta, kun tämä Komentaja-projektiketju näyttää karanneen Chriscin projektille :slight_smile:

Tilasin lopulta ruskean Charge Bucketin kun ei sopivaa satulaa käytettynä löytynyt ja toisaalta halusin pitää kiinni ruskeista Chargen tangon nauhoista. Ruskeaa Spooniakin olisi vielä jostain löytynyt, mutta Bucket oli kuluiltaan edukkaampi ja ehkä sopivampikin tähän, toivottavasti ainakin mukavampi.

Nyt pitäisi vielä päättää mitkä renkaat ostaa. Ajattelin tilata täältä Panaracer Paselat 700x28 Chainreactioncycles, koska Misukan Cityt ja sisurit on hyvässä tarjouksessa (Cityt toiseen pyörään). Ihmetyttää vaan vielä se ovatko “black” värityksen Panaracerit sivuiltaan ruskeat ja “trans black” kokonaan mustat? Pitäneen kysyä CRC:stä. Haussa siis ruskeaa sisältävät renkaat, muitakin saa ehdottaa ja tarjota, jos löytyy ylimääräisinä!

“trans black” on ruskeakylkiset, ainakin vielä reilu kk sitten kun avokin Nishiki-projektiin sellaiset tilasin CRC:stä ja väänsin vanteille

Kiitos, niinhän tuo taitaa ollakin, jotenkin itse tajusin toisinpäin… Hankitko renkaat myös CRC:stä? Nätti Nishiki muuten!

Kaippa nuo tulee itsekin hankittua, enempi ruskea olis tosin mulle parempi, mutta mikähän se olisi?

Sori Jando, ei ollut tarkotus viedä sun projekti-topicia. Ajattelin että turha luoda uuttakaan.

Jando - 21:51, 27.7.2011 » Haussa siis ruskeaa sisältävät renkaat, muitakin saa ehdottaa ja tarjota, jos löytyy ylimääräisinä!
[Michelin Dynamic CRC:ltä](http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=20416). Halvempi, saman painoinen, mutta ehkä myös heikompi. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa, kun Misukoilla ei ole vielä kovin paljon kilsoja ajettu. http://farm6.static.flickr.com/5145/5750425964_f71d5eea06.jpg

Tällanen siitä sitten pääpiirteissään lopulta tuli. Pikkufiksailua voi tietysti aina tehdä, mutta katsotaan talvella.
Kokonaisbudjetissa pysyttiin alle satkussa. Michelinin Dynamicit (kiitti vinkistä^!) ja Chargen Bucket on lisätty viime päivityksen jälkeen.

http://img217.imageshack.us/img217/4049/img5387t.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/3359/img5386gv.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/4607/img5385x.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/2283/img5388z.jpg

Tämä näyttää erittäin hyvältä.
Hillitty värimaailma antaa herrasmiesmäisen vaikutelman.

Erittäin jees tuolla budjetilla! Mukavan tasapainoisen hillitty.

Hiano! Samaa mieltä kans värimaailmasta. Omaan silmään tohon sopisi droppitanko ja lievästi sirompi satula paremmin, mutta vallan mainio noinkin. :slight_smile:

Kiitti kommenteista!

Samaa mieltä siitä, että Bucket näytti ainakin alussa melko jyhkeältä. Ehkä se kuitenkin loppujen lopuksi sopii tuohon paremmin kuin vaihtoehtona ollut Spoon, joka olisi ollut ehkä liian moderni ja siro malliltaan. Taitaa tuo Bucket mukailla melko pitkälle klassisia Turbon linjoja?

Bullhorniin tykästyin kyllä täysillä, enkä usko että sitä ihan hetkeen olen droppitankoon vaihtamassa. Hyvinhän tuohon istuisi droppitanko samanvärisillä nauhoilla, mutta koska bullhorni tuntuu niin asialliselta niin taidan rakentaa jostain toisesta pyörästä sen dropillisen. Monihan täällä sanoo, että bullhorni vaihe on ohimenevä, mutta pakollinen, katsotaan…

Mahtavaa meininkiä kummankin projektin osalta ja hyvät iltanaurut! Kaiken ei tarvitse olla niin viimesen päälle. Bullhorn luo komentajalle identiteetin.

Komentaja ja Biltsun kirkasnapainen jalkajarrukiekko saivat vihdoin toisensa ja takajarru sai lähteä. Hyvältä maistuu ajo näinkin.

http://img833.imageshack.us/img833/624/img0040eob.jpg

Komentaja talviasussa. 42/622 Winter-marat oli yllättävänkin isot, mutta saattais tuohon vielä kokolokaritkin mennä. Voihan tuon tietty pitää pakkaskelin ajokkinakin kunhan vaan tulis lunta! San Marco Tema tuntuu erittäin mukavalta Bucketin jälkeen.

http://imageshack.us/a/img443/5995/talvi1.jpg

http://imageshack.us/a/img203/4480/talvi2.jpg

Tykään koko ajan, käpähköstä kuosiin, varsinki tuota kesäkatsantoa ihastelin.

Alkuperäiset kromilokarit sopivat lopulta nätisti paikalleen. Lokarien muokkaaminen onnistui ihan mukavasti, takaloksun etupää lyheni ja uusi pokkaus syntyi helposti. Myös pidekeaisat vaihtuivat pidempiin. Ja luntakin on tulossa vielä tällä viikolla!
http://imageshack.us/scaled/iphone/528/wp000061m.jpg

Hieno, harmitti kun tälläinen lähes uuden veroinen lähti kaatopaikalle meidän pyörävaraston tyhjennyksestä. Toivottavasti sekin yksilö löytää uuden elämän tälläisenä.

Taas todiste siitä, että haarukantäyte sopii näihin parhaiten. Hieno molemmissa talvikuosissaan.

Ehdotan veivien kiillottamista.

Kiitti!

R.I.P. Voisin perustaa Pelastakaa hylätyt Commanderit -liikkeen!

Totta, että on nyt jotenkin sopusuhtasempi kuin kesäkuvissa kapeammilla kumeilla.

Heh, ei tää nyt sentään ihan niin hieno oo, että jaksaisin alkaa kiillotteleen. Mutta sitä enemmän ajoa!