Varo vaihteita! AMA Rossin Trofeo Crono -87

Tämän kuvan rohkaisemana näyttää siltä, että puhtaaksi hinkatut vaihdeosat menee laatikkoon säilöön ja Rossin lipuu vielä tämän vuoden puolella Rauman öissä kiinteävälitteisenä. Jos kerran kaupastakin on saanut Rossin aika-ajopyöräkonversioita???, niin ei liene synti sellaista itse rakentaa.

Ollut kuitenkin kauheasti kaikkea muuta, niin kuin muuttoa ja kaljanjuontia, niin ei oo kerenny yhtään. Ei haluis kuitenkaan hutiloiden tehdä.

^ Epäilen, että Tunturin/maahantuojan jäbät ovat kasanneet konversion studiossa kataloogikuvaa varten tjsp. Tai vaikea ymmärtää miksi tuossa lukee “rata-malli” vaikka kuvassa on selkeästi tavallinen maatierunko, eikä edes aika-ajosetti.

^^^Jos kelejä piisaa niin lupaan ajaa Poriin näytille.

Maanantaina sain tän lopulta kasaan ja oon kulkenu koulumatkat Rauman sykkivät ytimen läpi. (Täällä ei sierrakuskit ymmärrä, eikä edes mieti antavansa tietä.) En oo aikasemmin ajanut pursuit/TT-pyörillä (kun ei ole kellään oo ollu koskaan niin pientä) ja voin kertoa, että on huvittavin pyörä ajaa millä oon ikinä ajanu. Suoraan sanottuna levoton meininki varsinkin tolla bulliksen etuotteella. Aattelin koittaa jossain välissä vielä sitä riiseriä, jos se vähän rauhoittas.

^Ei mitään värikuvia olisi, vai onko siellä Raumalla pelkästään mustavalkoista?

Täällä on aika sankka sellu ilmassa, mutta sain irrotettua tämmösen:

edit. Tämähän voisi olla samalla Rauman eka kuvarasti, jos joku paikallinen tätä seurailee.

Yläilmoja tavoittelevat kiitokset Iivolle tästä rungosta ja purkuoperaatiosta. Itse asiassa takakiekkokin on Iivon kasaama, kun olin itse pyöränropauskiellossa. Tästä vielä makupala matkan varrelta.

huutelee vaihteita takaisin ja stongan katkaisua. Olin pähkinöissä kun ajattelin, että tästä tulee orkkis TT setuppi.

Yksi vaihde, koska yksivaihde. Ajelen tällä setupilla tän syksyn ja talveksi on tietysti ihan muut menopelit. Veikkan että ensi kevääksi laitan nuo yllä huudellut vaihdepalikat paikalleen.

edit. Stongaa en kyllä katkaise, kun tuo on ihan oikea Cinelli L.A. 84

Stonga poikki, siihen on jätetty varaa että siitä voi tehdä mieleisensä. Itse
pätkin omaan Rossiniini NOS LA84’sen, muistaakseni 7cm lähti. Vaihdeosat ois kivat kans.

-Olli

En ollukkaan aatellu tota stongan pituusasiaa. Toisaalta jos kasaan ton talven aikana niillä vaihteilla, niin siihen tulee tietty myös aerojarrukahvat. Tällöin ei varmaan ihan kauheasti kannata pätkästä, ettei kahvat oo tiellä kun ottaa “etuotetta”, vai kuinka? Kiitoksia kommenteista ja luotsaamisesta oikeille jäljille. Tottahan se on, että vaihdeosat tuohon kuuluu, vaikka itse tykkään tästä kauheasti näinkin.

Talvi tuli ja yksivaihdeosat meni muihin projekteihin. Kevääksi ois tarkotus saada takas ajoon vaihdeosilla.

Venla, jos luet tätä, niin ilmoitatko onko Atalan vaihdevivut viellä vapaana.

Vinkkejä jarrukahvoihin otetaan vastaan.

Tämä on vieläkin hieno. Normaalit maantikahvat tohon kuuluu, tähän malliin (kaksi ensimmäistä LA84):

Eli Gipiemme Special kahvat niin pysyy osasarja kasassa. Mulla on muuten NOS Gipiemme Special pikalinkku eteen myynnissä jos on tarvetta.

Siivo kulkine! Toivottavasti bongaan keväällä livenä.

E: Kuvat poistettu. Kiitos Konkelille.

Kappas, aika-ajorossiniin laitettu joustokeulaa, läskiä gummia, levyjarrua ja mitälie? Vaikoeikö?

inforest - 20:52, 26.8.2011 » Tämähän voisi olla samalla Rauman eka kuvarasti, jos joku paikallinen tätä seurailee.

Oho :slight_smile: Ei muuta kuin jatkakaa.

haha… off topicin riemuvoitto!

Kiitokset Konkelille kuvarastitopicin avauksesta. Jos jollain on myydä asiaan kuuluvat jarrukaffat, niin ota toki yhteyttä. En tiiä onko tähän sekoteltu mitä kaikkea vuosien saatossa, mutta esim. Kehät, pinnat ja navat ei oo samaa paria, vaikkakin samaa ikäluokkaa ja laatutasoa. Takakiekko: Gipiemme Sprint napa/jotkut ohennetut pinnat/ Wolber Profil 18 -kehä. Etukiekko Campa R-napa/ Sapim aeropinnat, hyvin samanprofiilinen kehä kuin yllämainittu wolber, mutta erivärinen ja tietty 650c. Tuubikehiä toki molemmat.

Kuten yllä on mainittu, niin näitä Rossineita on ilmeisesti myyty Suomessa jos jonkinlaisina sekasikiöinä. Tai sitten rossinkuskit on ollu speksaavaa sorttia ja osia on vaihdeltu mielin määrin.

Äidinkielifanaatikot: Kuuluuko r/Rossinkuski kirjoittaa rossinkuski, vai Rossinkuski?

^Rossin-kuski