Rengasarvostelut

Nyt taitaa olla kunnossa. Veloxxin teipit heitetty helvettiin, ja tilalle tätä, josta jäi hyvä fiilis.

^wat?

Mull Dundane - 0:25, 19.9.2013 » Veloxithan on ns. luottokamaa.

Juu, ei jostain syystä pysyny hyvin paikallaan/oli liian paksua, vaikka onkin liimapinta jne. Noi on aika jännän malliset sisältä noi Michet.

Panaracer Race D Evo2. Muutaman viikon ollut takakumina, muuta kulumaa ei juuri ole kuin kuvassa näkyvä kohta. Skiddailukikkailubailuspotteja löytyy viisi, oon kuitenkin kerran viikossa pyöräyttänyt takakiekkoa piikin tai kaksi eteenpäin. All in all, ei ole hyvä skidauskumi tämä.

http://img163.imageshack.us/img163/6886/q4h9.jpg

Tuun tänne vaan hehkuttaa randoo. Kahta en vaihda ja toinen on rando takakumina :slight_smile:

tota en tiiä pitäiskö kysyä täällä vai tuolla krossikumilangassa tota mut mitäs vaihtoehtoja mulla ois talvinakeiks jos omassa valurautakasassani on todistettavasti pyörinyt 30c cx pro, onko kaupunkiajoon jotain parempaa vaihtoehtoa ja kannattaako speksata nastaa?

Jos koittais ens talven pysyä enemmän>vähemmän satulassa.

Shwalve Ultremo ZX 23mm, ei voi muuta kuin kehua. Viime talven lopusta tähän eiliseen ilman flättejä. Eilen tuli ensimmäinen, kun oli vähän pienet paineet :/. Kulumaa tossa kumissa nyt näkyy mutta ei mitään liian radikaalia.

E: Kilometreistä ei ole hirveästi hajua :confused: varmaan muutama tuhat kilometriä.

-Taina

Etunen?

Joo, en usko että toi takana kestäis päivääkään. Toisin kun se sun kendas mikä on takana vieläkin XD

-Taina

En voi uskoo et se on niin kestävä… Onneks on yks varastossa. Onks siin jotain merkintöjä et minkä niminen se on jos niitä tilais kontillisen?

En oo huonammu kamalasti merkintöjä, kandee kattoa kumista.

-Taina

Top Dog - 11:09, 20.9.2013 » ..ja tilalle [tätä](http://www.bikeshop.fi/Vannenauhapari_BTI_91/ekauppa/pBBB0363077339101/&listpos=6), josta jäi hyvä fiilis.
tämä hyvä!

Hyvät syysgumekset crossariin? Iskin gatorskinien jälkeen alle 32mm challenge grifot ja tuntuu kun tervassa ajelis.

Pasela? Marathon? Joku muu - mikä? (ei tarvii kestää skidailua)

Älä kiusaa itseäsi. Jos ei ole lunta niin ajele niillä gatorskineillä. Sitten kun tulee lunta niin laita ne grifot.

Laitoin michelin lithion 2 23mm takapyörälle gatorit odottaeessa, kivan tuntoset, kulutuspintaa ns olematon joten näillä en vissii skiddaa kaskenmäkeä alas. Ja niin, turun motonetis on jotain gatorskinnejä tarjouksel (30€)? Mut liian piener mun 700mm vannelle

^ Wiggleltähän saisi edelleen sen gatorskinit + sisäkumit -setin ~60 eurolla. Ilmaset postikulutkin ku yli 50e.

Oma gatorskin, 3 kk maltillista skiddailua, ~1500 km(?), 48x19-välitys eli skidpätseja pitäis olla ihan mukavasti, ja suomut alkaa näkyä paikoin:

Ei tosin yhtäkään flättiä koko aikana. Ihan jees. Pitäisköhän semmosia hardshellejä testata seuraavaks, vai pitäytyä normigatoreissa?

hardshelli itselläni takana, ja hyvin tuntuu kestävän maltillista skidailua!

n. 2vk täyttä tuhoamista takana randolla ja alkaa nyt näkyä reiluja kaistaleita punasta. kuinka pitkään tuo punanen kestää?

Ootte kyllä kunnon tykittelijöitä. Itteä alkaa heti ärsyttää kun renkaaseen kuluu tuskin havaittava tasainen kohta keskelle :slight_smile: “Pakko” käydä hakemassa uusi setti rengasta alle.

^^ Varmasti tuhat kertaa keskusteltu aihe, mutta kyllä sen Randon pitäisi vielä ainakin toiset 2vkoa kestää. Oman käytön perusteella käyttöaika oli 33% mustalla ja 66% punaisella.