Rengasarvostelut

Oon kyllä muistaakseni lukenu tän topsun jo läpi.

Top Dog - 10:25, 11.9.2013 » Onkos jonkun kokemuksella löytynyt jotain 30e hintaluokan skidailukumia, joka ois vielä kestävämpi kun gatorskin? (25mm)
rando on kestävämpi ja sitä saattaa löytyä jostain noinkin kalliilla

Hutchinsonin Intensive oli mulla ainakin kova (monellakin tapaa). Ainakaan mun vähäisillä skidauksilla en saanut siitä mitään irti. Panaracerin T-Serviä on myös kestäväksi väitetty. Ainakin jälkimmäistä pitäis saada paikallisesta l. Foxcompista. Hinnasta en osaa tarkkaan sanoo, mut luulisin et hintalapun eka numero olis 3.

soma everwear, jos se skidattavuus on se eka ominaisuus, on paksusti kumia. Tää kumi ihan oikeasti kestää aika pitkään verrattuna muihin. Ei mitkään tosissaan kestä. Jos luisuttaa täytyy myös asennoitua vaihtamaan renkaita.

Siirsin krossirengasarvostelut tänne.

Ehdotan varovasti krossi- ja talvirengaskeskustelun erottamista omiin ketjuihinsa. Alkaa nimittäin olla jo aika paljon hajanaista asiaa yhdessä ketjussa.

^kuulostaa järkevältä. Mä voisin pistää langan pystyyn kohtsillään. Jos huono idé, niin senhän voi sitten vaikka lukita.

Toinen fyxationin rengas tämän sykyn aikana loppuunskidattu jo. Onko teillä mitään tietoa kestävämmästä ja vähän tota hintalaatusuhdeen koskien paremmasta renkaasta?

flnm - 11:32, 14.9.2013 » Toinen fyxationin rengas tämän sykyn aikana loppuunskidattu jo. Onko teillä mitään tietoa kestävämmästä ja vähän tota hintalaatusuhdeen koskien paremmasta renkaasta?
Tossa ylempänä mainittu rando taitaa olla siitä halvimmasta (ja kestävimmästä) päästä. Vähän enemmällä valuutalla saa sitten gatorskinin, joka rullaa pikkusen paremmin ja on ainakin omassa käytössä kestänyt yleensä vähintään kolme neljäsosa vuotta (ajan ns. vitusti). edit: selkeytystä.

Uusi 25mm foldaava Gatori. Valmistusvirheenä pari todella syvää koloa. Tuosta voisi varmaan myyjälle nillittää, mutta enpä taida jaksaa. Munez saa skidaa tän paskaksi kunhan laitan tohon CX Compit alle.

http://img266.imageshack.us/img266/6489/t3ko.jpg

Ei tuo ole valmistusvirhe, mulla on ollut neljässä Gaattoreissa tollaset. On varmaan muotista tms.

No, muottivirhe ~ valmistusvirhe.

e.

Speedgovernor - 13:24, 14.9.2013 » kulumisindigaattorit
Oli ns pako.

kulumisindikaattorit

Continental grand prix classic 25/700c (230g).

melkosen smuutti ja rullaava ajotuntuma ja muuteskin mukavan oloinen gumes ekan satkun perusteella.

vanteelle (canecreek) yhellä muovilla. skidaustiedot puuttuvat.

jooseppi - 22:08, 5.9.2013 » kellään kokemuksia schwalben cx compeista? tuli edullisen hinnan takia tilattua 30millisinä. eipä tohon paljoo leveämpää taitas mahtuakkaan? nuo tulossa siis talveks ja ehkä jos kävis syslörossia kokeileen...
Itse itselleni vastaten, pitoa ja kestoa löytyy sepeliselle metsätielle, maapohjaiselle metsätielle, latupohjalle (kovapohjainen pururata jossa pientä kiveä), ja jopa juurakkoiselle polulle. Rullaa asfaltillakin kivasti. Näillä pärjännee myös Oulun auratuilla kelveillä talven. Jatkoon.

Hei mistä saa 25mm randoja, nähny missään ku jotain läskejä…

http:// farm5.staticflickr.com/4086/4977236562_a2752e8419_z.jpg

Kokemuksia?

tonio ajaa noilla talvella

^^^ eBay

Häh, ei oo taittuvat…