Muualla myynnissä

^No hyvä jos onnistuu. Oon mäki omista viiskuusykkösistä jotain pitkää, loivaa, n. millin heittoa oikassu, mutta jos jostain tulis joku tiukempi mutka, niin vois olla hankalaa, kun ei voi vetää useemman pinnan voimin, vaan pitää tempoa parin pinnan kesken sitä takas. Mutta mullahan onkin vielä vähemmän pinnoja. Eikä niitä mihinkään crossiin oo tehtykään.

http://kuvat.keltainenporssi.fi/thumbnails/alkupkuvat/27724171-0.jpgBianchi Krono 450€

Ankaran näköinen laite.

Omistajalla on ollut ohjainkannatin niin ylhäällä kuin mahdollista ja myös korotetut kyynärtuet. Korotusta on enemmän kuin emäputkessa on pituutta.

Tuo on varmaan aivan saatanallinen laite ajaa. Tarkoitettu oikeasti koville polkijoille, joilla on kropassa jokainen lihassäie kunnossa. Valitettavasti en tosiaankaan kuulu heihin.

Piti alkaa ihan varoittelemaan, ettei vaan joku kuvittele tuosta katu-uskottavaa fiksiä tekevänsä. Tuolle pyörälle ei ole mitään muuta käyttöä, kuin juuri se käyttötarkoitus, mihin tuo on tehty.

Tuure

-.-

Vai onko nyt niin, että se olenkin minä, josta on tullut jo veltto ja laiskanpulskea ?

Isompaa Nishikiä tarjolla

Peckokseksi Peckoksen paikalle

Nishiki Arrow Speed Tampereella

Koska maantiepyöräily on niin muodikasta ja mä olen uhonnut jo pitkään hankkivani saman tien sitten jonkun ankaran aika-ajopyörän niin saattaa olla että nyt joudun lunastamaan lupaukseni ton Bianchin muodossa… :wink:

jussi - 11:12, 28.8.2009 » Koska maantiepyöräily on niin muodikasta
Oli muodikasta. TNTSkin on jo luopumassa omistaan. Sä vaan missasit tän, valitan. Täysjäykät maastofiksit on se seuraava juttu.
NKOTB - 11:27, 28.8.2009 » Täysjäykät maastofiksit on se seuraava juttu.
Hö, ja mulla kun olis pyörä josta olis mahdollista tehdä täysjousto fixi. Aina mä tallaan näissä polun vieressä...
jussi - 11:39, 28.8.2009 » Koska maantiepyöräily on niin muodikasta ja mä olen uhonnut jo pitkään hankkivani saman tien sitten jonkun ankaran aika-ajopyörän niin saattaa olla että nyt joudun lunastamaan lupaukseni ton Bianchin muodossa... ;)
Ja se siellä tattariharjun/malmin hautausmaan nurkilla "Jussiiii"aa huudellut alkuviikosta oli mä!
jussi - 11:48, 28.8.2009 » Koska maantiepyöräily on niin muodikasta ja mä olen uhonnut jo pitkään hankkivani saman tien sitten jonkun ankaran aika-ajopyörän niin saattaa olla että nyt joudun lunastamaan lupaukseni ton Bianchin muodossa... ;)
Osta toi mun rossini mielummin. Kivemmat väritkin ja kaikkea.
basti - 11:53, 28.8.2009 »
jussi - 11:48, 28.8.2009 » Koska maantiepyöräily on niin muodikasta ja mä olen uhonnut jo pitkään hankkivani saman tien sitten jonkun ankaran aika-ajopyörän niin saattaa olla että nyt joudun lunastamaan lupaukseni ton Bianchin muodossa... ;)
Osta toi mun rossini mielummin. Kivemmat väritkin ja kaikkea.
mikä?

Jos tuut sunnuntaina, niin näet. Ei taida olla missään hollilla kuvia.

@NKOTB: taitaa olla noi maastofiksit jo aika vanha juttu ajomiesten parissa, em. Smurffilta voit kysellä aiheesta lisää. tietty joku täpärimaastosohva kiinteällä välityksellä vois olla vähän tuoreempi veto.

@randomm: ??? mä en kyllä ollut lähelläkään Malmia em. ajankohtana kun olin matkoilla.

jussi - 14:36, 28.8.2009 » @NKOTB: taitaa olla noi maastofiksit jo aika vanha juttu ajomiesten parissa
Siihenhän se street cred just perustuukin.

triathlonvänkyrä

Surly Cross Check -runko

&&

Fixie Inc Black Jack Tää oli täälläkin

Coaster brake hub, copy of old Torpedo
http://www.vanhatvelot.org/keskustelu/viewtopic.php?id=329

Hyväkuntoisen oloinen Peugeot -retkipyörä menossa tänään kiinni.

Ja Rossin myöhemmin.

Tämä menee nyt snadisti otsikon ohi, mutta enpä jaksa uuttakaan topicia tehdä.

Onko joku tilannut tilannut Aspire Velotechista napoja (no niitä Phileja tietty)? Ilmeisesti CK:n ohjainlaakerit eivät yleensä tartu tullin haaviin, mutta mitenkäs on napojen kanssa?