älypuhelinapplikaatiot ja tsygäily.

Itellä kans Endomondo lenkkiseurantaa varten. Sit myös Bike Gears, jolla saa välityksiä vertailtua pirun helposti. Makso muistaakseni Apple storessa pari dollaria.

Huawein kiinaihmeellä on myös ollut ongelmaa löytää satelliitteja (myös mm. gmapsilla, andropaksella) syy lienee a-gps:n puute? HTC:n Androideilla ei kyllä ole ollu pienintäkään probleemaan viimeisimpänä Desire Z, jonka kuitenkin alkomahoolin vaikutuksen alaisena menin jokunen kuukausi sitten hukkaamaan.

Haussa siis halpa, pieni ja a-gps:llä varustettu Android-puhelin.

Endomondon Pro-versio on kyllä ollut hyvä sijoitus mm. akunsäästötoimintoineen. Vink: http://www.endomondo.com/teams/208688

Ite käyttelen jos muistaa vaan laittaa lähtiessä päälle: Sony Ericsson GPS Tracker (Jogging app) - YouTube

Syö tosin pitemmällä lenkillä akun tyhjäksi. Ihan kätevä jos kiinnostaa matkansa vaiheet. Tuo toimii jopa ihan taskun pohjalla ettei tarvi olla missään telineessä tangossa.

Itsellä käytössä iPhonessa Cyclemeter ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Piirtää kartan, kertoo matkan ja paljon muuta tarpeellista/tarpeetonta ja kuluttaa ihmeen vähän akkua. Tohon joku nettiaplikaatio kylkeen jonne datan voisi kerätä, niin avot. Nyt exporttaan kamat Movescountiin, koska Suunnon GPS-pod edustaa kivikautta.

Androidille olen itse todennut parhaaksi SportsTrackLive:n.

parker - 9:32, 17.5.2011 » Endomondon Pro-versio on kyllä ollut hyvä sijoitus mm. akunsäästötoimintoineen.
Paljos tuo pidentää kutakuinkin käyttöaikaa verrattuna ilmaiseen?
asb - 10:08, 17.5.2011 »
parker - 9:32, 17.5.2011 » Endomondon Pro-versio on kyllä ollut hyvä sijoitus mm. akunsäästötoimintoineen.
Paljos tuo pidentää kutakuinkin käyttöaikaa verrattuna ilmaiseen?
Perstuntumalla säästää, kun on seurannut akkupalkin kulumista käytössä. Varsinaista ajallista säästöä en osaa kyllä sanoa. Riippunee tämäkin puhelimesta.

Androidille löytyy myös perussimppeli My Tracks, joskaan mitään kovin hifiä statistiikkaa ei tarjoa puhelimessa. Importattua saa kuitenkin useaa tyyppiä (mm .gpx) jolloin voi nettipalveluissa yms. katsella tarkemmin. Useissa ohjelmissahan import toimii vain maksullisessa versiossa. Pausetuksen puute tosin harmittaa. Myös Open GPS Trackeria tullut testattua, sama yksinkertaisuus pätee tähän - pause löytyy

Cardio Trainer käytössä Androidilla!

Iteltä kans pisteet cyclemeterille. Muita en ole testannutkaan, mut toi toimii ihan hiton hyvin

Kapteeni - 9:53, 17.5.2011 » Itsellä käytössä iPhonessa [Cyclemeter](http://www.abvio.com/cyclemeter/) ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Piirtää kartan, kertoo matkan ja paljon muuta tarpeellista/tarpeetonta ja kuluttaa ihmeen vähän akkua. Tohon joku nettiaplikaatio kylkeen jonne datan voisi kerätä, niin avot. Nyt exporttaan kamat Movescountiin, koska Suunnon GPS-pod edustaa kivikautta.
Mä käytän kanssa Cyclemeteriä iPhonessa, omaan käyttöön ollut riittävät datat, vanhan 3G:n kanssa oli välillä ongelmia, hävitti helpommin yhteyden ym. 4:n kanssa pelittänyt moitteettomasti.

En tiedä onko edelleen validia tietoa, mutta tälläinen tuli vastaan: iBike?

Mulla on n97:ssa Sports tracker toiminut kivasti. Mittaa keskinopeuden, huiput, korkeuden ja piirtää reitin. Pitäis olla tulossa ipuhelimelle ja android-luureihin piakkoin.

^ Sports tracker toimii kivasti halpa-noksuissakin kuten omassa 6730c:ssä. Hienot käyrät ja kartat tulee. Aika edullinen gps-tsygätietokone.

Onko Sports Trackerin ja Endomondon antamassa datassa jotain oleellista eroa? Endomondossa häiritsee oikeastaan vain se, että en saa siitä mitenkään helposti rajattua, että mikä oli keskinopeus jollain tietyllä kilometrin tai vaikka 10 kilometrin matkalla.

^ ST ainakin näyttää keskarit 0.5, 1, 2, 5 ja 10km pätkissä. Siinä mua on ärsyttänyt vain helvetin raskas Flash-nettisivu jolla noita tallennettuja harjoituksia tutkitaan, pitää olla tuore kone.

Toimiikos teillä tuo Endomondon maksiminopeuden mittaus? Mulla se väittää aina maksimiksi jotain ihan posketonta, aina yli 80 tai 90 kmh. Kivahan sitä olis tietysti uskoa.

^ Endomondosta ei henk. koht. kokemusta mutta tota käy myös ST:n kanssa, oletettavasti siksi että GPS-paikannus ei ole ihan tarkka, vaan luuri jää välillä ilman paikkatietoa, ja siksi luulee että pysähdyit ja sitten menitkin vikkelästi seuraavaan paikkaan josta se saa paikkatiedon. Luurin pitäminen avoimemmalla paikalla eli esim. paidantaskussa repunpohjan sijaan voi auttaa.

Mulla Endomondo (Noksu N8) on piirtänyt reitit tarkasti ja antanut ihan realistisia nopeuksia.