Kumikauppaa Turussa, mistä ne Contit?

Ei oo enää, heitin abaut kuukausi sitten pois kaikki puhkiskidatut. Nyt on aika huono saldo. Kohta tulee lisää rau rau rau

Visalla on GP nelitonnista hyllyssä, ellen ihan väärin muista. Se on tosin kai aika kallis mutta kuten ylempänä jo todettiinkin, ei siitä hintaa per ajettu kilometri kyllä montaa sentin kymmenystä tule, varsinkin kun etukumihan ei juurikaan edes kulu. Misukan pro kolmoset on nopeat ja hyvin rullaavat kumit, saatavilla myös keltaisena, mut ei se arkifiksiin takarenkaaksi mitenkään järkevä valinta tietenkään ole. Fixie popsit on ihan paskat mut niitä ei lähikaupan hyllyssä oo muutenkaan.

Mankkis onko Turkuun tulossa lisää liskonnahkaa ennen tän kuun loppua? No toisaalta olen Stadissa ensi viikonloppuna, ehkä sieltä löytyisi nahka.

Onko Vallengrach kokemusta (ei-mustista) GP4000:sta? Netti on täys legendaa.

Kyllä mä ajattelin lähettää Wiggle:n pojat gaattorinmetsästysreissulle ennen kuun loppua. Ens tiistaina tulee palkka joten todennäköisesti silloin.

Edit. Ei siis huomen, vaan 10. päivä.

mace - 22:48, 2.5.2011 » Onko Vallengrach kokemusta (ei-mustista) GP4000:sta? Netti on täys legendaa.
Tarina kertoo, että tota olis melkeinpä kaikissa sateenkaaren väreissä, mut lähikauppojen hyllyissä oon muistaakseni nähnyt vain mustia. Käy siellä Visalla, saatat löytää hyllystä sinimustan 20millisen Hutchinson Excelin ja saada sen mukaasi parilla kympillä. On eteen erittäin pätevä nakki, jos tykkää kapealla ajella. Myöskin Ajopyörässä on ollut hyvä valikoima kumeja, ainakin Vittoriaa ja Micheliniä on ollut monissa väreissä.

Jos en osta gatoreita, ostan Schwalbe Duranoita. Duranosta on nyt saatavilla se Skid-mallikin. En oo koittanu ja veikkaan että ainakaan Turun kaupoista ei löydy. Normiduranoa saa ainakin Next Bikesta.

mace - 22:48, 2.5.2011 » Onko [s]Vallengrach[/s] kokemusta (ei-mustista) GP4000:sta? Netti on täys legendaa.
Itselläni on punaiset olleet käytössä, olen ollut tyytyväinen, samoin kuin Lithion 2:seen.

Olisiko helpompaa vaan painaa se 100€ ebayhin mistä saa sen 4kpl Gatoreita?

Ebay linkki

Paketti tulee juuri sinne missä SINÄ asut tai lähimpään postiin, toimitusajat yleensä 5-7arkipäivää, riippuen vähän suomenpostin toiminnasta. Suosittelen!

Edit: korjattu linkkiä

inforest - 6:32, 3.5.2011 » Jos en osta gatoreita, ostan Schwalbe Duranoita. Duranosta on nyt saatavilla se Skid-mallikin. En oo koittanu ja veikkaan että ainakaan Turun kaupoista ei löydy. Normiduranoa saa ainakin Next Bikesta.
Prinssillä (Pyöräpalvelu Berggren) oli ainakin viime viikolla hyllyssä yksi kappale Durano Skidejä.
Exami - 10:29, 3.5.2011 » Olisiko helpompaa vaan painaa se 100€ ebayhin mistä saa sen 4kpl Gatoreita? [Ebay linkki](http://cgi.ebay.co.uk/Continental-Gatorskin-Road-Bike-Tyres-700x25-WIRE-/360343141933?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item53e61ffe2d) Paketti tulee juuri sinne missä SINÄ asut tai lähimpään postiin, toimitusajat yleensä 5-7arkipäivää, riippuen vähän suomenpostin toiminnasta. Suosittelen! Edit: korjattu linkkiä
Taittuvakylkiset on se ainoa oikea valinta!
MikeNAS - 11:03, 3.5.2011 » Taittuvakylkiset on se ainoa oikea valinta!
Totuus.
MikeNAS - 11:03, 3.5.2011 »
Exami - 10:29, 3.5.2011 » Olisiko helpompaa vaan painaa se 100€ ebayhin mistä saa sen 4kpl Gatoreita? [Ebay linkki](http://cgi.ebay.co.uk/Continental-Gatorskin-Road-Bike-Tyres-700x25-WIRE-/360343141933?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item53e61ffe2d) Paketti tulee juuri sinne missä SINÄ asut tai lähimpään postiin, toimitusajat yleensä 5-7arkipäivää, riippuen vähän suomenpostin toiminnasta. Suosittelen! Edit: korjattu linkkiä
Taittuvakylkiset on se ainoa oikea valinta!
[Ebay - Conti Gator Fold](http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=continental+gatorskin+fold)

Sieltä löytyy niitäkin, hinta on vähän kovempi, mut jos parin renkaita postikuluineen kotiovelle alta 60£(~67-68€ niin eikai se kovin kalliskaan ole?)

No, on se noista renkaista aika kova. 50e/pari PBK:sta kotiin kuljetettuna on referenssihinta.

Nonni, nyt on PBK:sta kaksi Liskontaljaa sekä GP4000 tulossa, jos käy tuuri niin ensi lauantain Hki->Porvoon reissulle (tosin epäilen kerkeävätkö ku tilasin tällai illalla). Yhteishinta 87€, saan mitä haluan. Tai noh, siis saan mitä luulen haluavani. Pitäis olla ihan hyvä valinnat noi, tosin toi GP4000 epäilyttää nettilegendan perusteella ja Liskontaljat epäilyttää koska ne on mustat eikä *tun ultrakewlin näköiset.

Nonninonni, kiitos kaikille tuesta, erit. Temmulle PBK-vinkistä.

Anteeksi kivijalkaliikkeet sekä kaupungit, joista tällä menolla tulee entistä enemmän asumiskoneita ja entistä vähemmän mitään ihanaa kaupunkiympäristöä jossa on Oikeiden Ihmisten pitämiä pikkuliikkeitä ja hyvä meininki.

Selitykseksi vielä se, että olisin mennyt tänään sinne Velotemaan (kävellen, koska aamulla huomasin että etugume on (taas) lösönä), mutta olin videokokouksessa suunnittelemassa pyöräilytapahtumaa saksalaisten kollegoiden kanssa joten hyvä selitys on se.

^^Eilen olisi vielä saanut kymmenen pinnaa pois :slight_smile:

Edit: Mitäs se sun pyörä ja eritoten kiekot painaa kun painoja tarkkailet?

Ainakin Nummen Pyörästä saa Durano Skidejä, tilauksesta, kuten kaikki muutkin Schwalben kummit.

MikeNAS - 22:14, 3.5.2011 » ^^Eilen olisi vielä saanut kymmenen pinnaa pois :)
Meinaatko tota Veloteman kimppaostosta? Huomasin sen just kun tulin foorumille ilmoittamaan että on ostokset tehty. Noh ihan hyvä näinkin kyllä.
Edit: Mitäs se sun pyörä ja eritoten kiekot painaa kun painoja tarkkailet?
Lol ei oo tullut punnittua vähään aikaan, eikä tolla beisik-menopelillä mitään grammoja (edes satoja grammoja) viilailla, mut jossain joku puhui vaan että Liskontaljat painais jotain 350g, ja ajattelin että jo on ihme ku muut kumit painaa kolmanneksen vähemmän ja että ei Turun kaduilla/maanteillä todellakaan tarvi ihan mitenkään supererityisen paljon panssaria renkaaseen. Mut joo, medialukutaito oli jäänyt kotiin, mut onneksi asia oikeni. Hyvät gumet on tulossa :)

Mitähän toi meikän pikku-Pösö painaa. 10kg? Pitäis varmaan käydä jossain postitoimistossa punnitsemassa.

http://farm6.static.flickr.com/5146/5646255515_f5075b1f16_z.jpg

^PBK tarjoilee alennuskoodeja tasaisella tahdilla, maanantaina loppui tämän hetkinen.

Ah, ok. Noh ihan hyvä hinta kuitenki, ei valittamista. En ole oikein kuponki-ihmisiä.