Toimintamalliohjeita ilmoituksen laittajille

marlon - 16:55, 7.5.2010 » Olen varmaankin vähän adhd kun en mielekkäästi pysty seuraamaan näitä ilmoituksia missä ziljoona kertaa lisätään tuotteita ja lopussa on pari sivua "piiäm" viestejä ja ekassa viestissä kuvia millä ei ole mitään tekemistä jäljellä olevien tuotteiden kanssa.
itsellä myös sama tunne ilmoituksia selatessa. +1 ääni **MYYTY** merkinnälle

Vois laittaa myös sen paikkakunnan heti ilmoituksen alkuun. Useammallakin foorumilla on tullut havaittua, että Helsingin - tuon syrjäisen pikkupitäjän - asukkien ilmoituksista tämä tuppaa usein puuttumaan, ja sitä joutuu sitten kyselemään erikseen.

Tienlaita olet höpönassu.

henri p - 5:14, 12.6.2010 »
marlon - 16:55, 7.5.2010 » Olen varmaankin vähän adhd kun en mielekkäästi pysty seuraamaan näitä ilmoituksia missä ziljoona kertaa lisätään tuotteita ja lopussa on pari sivua "piiäm" viestejä ja ekassa viestissä kuvia millä ei ole mitään tekemistä jäljellä olevien tuotteiden kanssa.
itsellä myös sama tunne ilmoituksia selatessa. +1 ääni **MYYTY** merkinnälle
Samaa mieltä. Vielä en ole tosin ymmärtänyt, että miksi yksityisviestistä pitää laittaa viesti alkuperäiseen myyntithreadiin? Kun tuote tulee myydyksi, niin myyjä varmaan päivittää myytävän tavaran statuksen myydyksi; miksi ilmoitus pitää siis spämmätä täyteen piiämm-viestejä?

Ehdottomasti kivointa kuitenkin on kun tavarat on kaikki myyty niin ilmoituksessa on enää toistakymmentä kappaletta 23 megapikselin kuvaa myydystä tavarasta ja lista:
ruosteinen stemmi, bisse myyty
toinen stemmi, ei ruosteinen, puolikas bisse myyty
uudet polkimet, TARJOA! myyty b[/b]
joku melkein ehjägamagoolon osa, vasen käsi ja puolikas sielu

Ja kilometrin lista viestejä: Hep! PM! Mulletoi! YV! Laitoin viestiä.

Vissiin sama adhoc (vai mikä se nyt oli) mullakin…

Nostetaas tätä vähän. Tuntuu olevan niin vaikeata tehdä selkeä myynti-ilmoitus.

sovitaanko samalla, et viesti “pm” on kohtalaisen turha? Lisäksi vanhaa myyntitopikkia ei tarvitse nostaa vain ilmoittaakseen, että tuote on “myyty”. Sen tiedon voi lisätä siihen itse myyntiviestiin.

Ja otsikossa jo on kiva kertoa, mitä on myynnissä. “M: Polkupyörän osia” on huonompi kuin “M: kammet, keskiö, kiekot ja jarruosia”

Juokaa aavistus enemmän, kun hinnottelelette noita tavaroita. Perjantai-lauantai-iltoina tulee ne parhaat tarjoukset, kun on ***-jallut sivistyneesti kiskastu.

Äh, ei mitään…hyvät + kattavat ohjeet ilmoituksen tekoon tässä ketjussa. Ylös.

Muutama pointti liittyen tavaroiden kauppaan tällä foorumilla:

1.) Jos olette kiinnostuneet ostamaan jonkin tuotteen, lähettäkää myyjälle suoraan henkilökohtainen viesti tai ottakaa yhteyttä muulla pyydetyllä keinolla. Pelkät dibsailut ilmoituslankaan eivät ainakaan allekirjoittaneelle merkitse mitään ELLEI niitä seuraa myös privaviesti ostajakandidaatilta.

2.) Turha kuvitella, että kaikki myyjät ovat lähtökohtaisesti valmiita näkemään tavaroiden postittamiseen liittyvän vaivan, etenkään pienten ja vähäarvoisten tavaroiden kohdalla tai jos tuotteelle on useampiakin kiinnostuneita ostajia. Yrittäkää huomioida, että myyjälle koituu lähettämisestä aina ylimääräistä työtä sekä mahdollisesti myös kuluja liittyen pakkaamiseen jne.

Nämä itsestään selvänä pidettävät asiat eivät ilmeisesti sellaisia ole aivan kaikille täällä.

Häiritseekö ketään muuta CAPS LOCKIN käyttö a.k.a. HUUTAMINEN ?

walto - 21:31, 25.11.2010 » Häiritseekö ketään muuta CAPS LOCKIN käyttö a.k.a. HUUTAMINEN ?
JU... sori siis juu.

Laitetaan vielä sellainen toivomus, että olis kiva jos ne kuvat olisivat järkevän kokoisia (800x600 mayhaps) palstalle liittäessä. Linkkien taakse voi sit laittaa halukkaille isompaa kuvamatskua. Tietty toi palstamoottori pienentää ne automaagisesti, mutta kun se kuvatiedosto kuitenkin ladataan kokonaisena.

asb - 14:48, 30.5.2008 » Älkää täyttäkö myyntitopicceja viesteillä, jotka sisältävät vain "dibsit" tai ilmoituksen juuri lähettämästäsi privaviestistä. Niiden sisältö on merkityksetöntä ja ne vain tekevät topicin seuraamisesta hankalaa. Myyjä lukee kyllä privaviestinsä, jos on sellaisia pyytänyt ja vaikka "first come, first serve" onkin suositeltava periaate, niin myyjä myös päättää kelle myy. Jos myyntitopiccisi sisälsi useita artikkeleita, merkitse myydyt tavarat muuttamalla ne [s]yliviivatuiksi[/s]. Älä "kierrätä" myyntitopiccia lisäämällä uusia artikkeleita, vaan tee uusille tavaroille oma topic.
Nyt kun kevätt tulee ja kauppa laulaa, kaikkien olisi varmaan hyvä hetki taas tutustua näihin ohjeisiin. Ja määritelläänpä samalla vähän [b]SÄÄNTÖJÄ[/b]. [b] Osto- ja myyntiketjujen "uppaaminen"[/b] Ilmoituksen laittaja saa nostaa omaa ilmoitustaan maksimissaan [b]kerran viikossa[/b]. Myynti-ilmoituksissa useammin uppaaminen vaatii vähintään 10% hinnanpudotuksen. Vanhentuneen myynti-ilmoituksen uppaaminen ilmoituksella "Kaikki myyty" on [b]kiellettyä[/b]. Ensimmäisestä viestistä voi muokata myydyt tuotteet myydyiksi esimerkiksi deletoimalla, yliviivaamalla tai kirjallisesti merkitsemällä "MYYTY" tuotteen yhteyteen. [b] Ja edelleenkän viestit "pm!" ja "pistin privaa" eivät ole toivottuja.[/b] Ja etenkään "privaan vastattu". Yksityisviesteistä tulee vastaanottajalle sähköposti-ilmoitus, joten hän kyllä saa siitä tiedon ja 5000 muuta lukijaa tuo ei palvele.

Yksivaihde.net on yksivaihteisten ja kiinteävälityksellisten polkupyörien harrastajien, ihailijoiden, rakentajien ja etenkin ajajien yhteinen verkkoyhteisö.

Eli pyritään lopettamaan vaihdevekottimien kierrättäminen täällä, vaikka kivoja ovatkin. Ihan noin yleisenä linjauksena. Etusivu muutenkin täyttyy O/M-ilmoituksista, niin edes yksi asia vähemmän. Asiassa palvelee varsin hyvin esim. fillaritori.com

Tän kaltaiset ohjeet jotenkin sekoittavat enemmän kun selkeyttävät. Mitä tarkoittaa “pyritään”? Entä “yleinen linjaus” (kiellettyä paitsi joskus ja/tai tietyiltä foorumilaisilta)? Ja mikä on vaihdevekotin (vaihdepyörä, konversioprojekti, vaihdeosat)?

Niin ja toi linkki ei skulaa.

bronto - 19:39, 14.4.2011 » Tän kaltaiset ohjeet jotenkin sekoittavat enemmän kun selkeyttävät. Mitä tarkoittaa "pyritään"?
Sekoittavat vain, jos lukija on k-pää. Järkipuhetta ymmärtävä tajuaa mistä on kyse.

Ymmärrätkö järkipuhetta vai oletko k-pää?

todella epäselvä ohjeistus kyllä. eikö konversiorungon myynti ole täälä enään toivottavaa?

mun mielestä tämä on selvä, laitetaan vaihdepyöräilmoitukset esim. fillaritorille ja linkki “muualla myynnissä” ketjuun. Osakauppa voi vielä pysyä koska samoja osia käytetään molemmissa, ei kai vaihdeosat niin näppylöitä kasvattavia ole? kö?

Ehkä sympaattisin kommentti vähän aikaan.

bronto - 19:39, 14.4.2011 » kiellettyä paitsi joskus ja/tai tietyiltä foorumilaisilta
Kyllä se niin on että annetut säännöt koskevat kaikkia.