Ensifiksin ostajan opas – Valmisfiksit ja kokonaiset paketit

Leo - 22:41, 15.3.2011 » [LePrince](http://leprince.fi/collection.htm) Mulla nyt muista värkeistä ole kokemuksiakaan, mutta fillarointi ei ikinä ole ollut näin hauskaa. Lenkit ~40km eivät ole tuntuneet yhtään pahoilta, työmatkoilla asiansa ajava. Loksut ei mahdu ilman ylimääräistä työtä. Barspinnaus ei käy. Jee. edit. sehän oli viime vuotinen /OT
Uuden mallin teaserkuvia [Prinssin blogissa](http://leprincebicycles.blogspot.com/2011/01/le-prince-2011-sneak-peak.html). Kesäksi pitäisi olla saatavilla.

Vois lisätä createn pyörät, ainakin velosportissa oli joku aika sitten ja kumiluodissa, osat ja runko ei taida kummoista kamaa olla, mutta hintakaan ei hirvitä. All cityn big blockia tais olla kumiluodissa jokunen myös.

^ jos faktat löytyy niin kaikki lisätään.

GreenBikeen tulossa ensi viikolla pari Bianchin Pistaa (kromi). Koot muistaakseni 55cm ja 57cm. Kyseessä siis vuoden 2010 malli ja hintaa tietysti tiputettu.
Lisää infoa saa soittamalla suoraan GreenBikeen.

http://www.bikyle.com/images/BianchiPistaChrome07.jpg

Surfdomesta Createn compliitteja kohtuuhalvalla. Tuolta on tullu tilattua aika paljo kenkää ja vaatetta, toimiva mesta.

^Pistäisin kyllä kernaasti pari kymppiä lisää ja tilaisin tuon Jussin ehdottaman Fujin, vaikka tuo Create halvempi onkin. Fujissa on kuitenkin hyvä ohennettu CroMo-runko.

Se Fujin Feather oli kyllä varsin mainio ns. halpafixiksi. Frendi ajeli viime kesän sillä. Kevyt kuin mikä.

Meiltä saa nykyään Crescentin Retroa, Bianchin Pistaa, GT:n Gutterballia ja tupsahtihan mestoille kokeilumielessä vielä pari SE:tä, eli Draft ja Lager.
Paikkahan on Fillarikellari, Annankatu 19. Tervetuloa!

b-veli - 9:19, 18.3.2011 » ^Pistäisin kyllä kernaasti pari kymppiä lisää ja tilaisin tuon Jussin ehdottaman Fujin, vaikka tuo Create halvempi onkin. Fujissa on kuitenkin hyvä ohennettu CroMo-runko.
Näin juuri. Fuji Classic velodromeshopin alennuksella on hinta/laatu-suhteeltaan melko ylivoimainen verrattuna kaikkiin muihin yllä listattuihin edullisempiin kompliitteihin. Runko on kevyttä ohennettua putkea jne.

Se ei tietenkään näytä ihan yhtä överisti RÄÄDilta kuin vaikka nuo Createt mutta jonkun mielestähän näin voi olla parempi vaan.

tattis listauksesta, sai sopivasti pään sekotettua näillä :slight_smile:
SE premium ale ollu tässä kiikarissa, mutta toi fuji ei ehkä ois huono valinta ainakaan hinnan puolesta. Varsinkaan kun ei ole saanu bike-mailorderilta vielä vastausta löytyykö SE:tä 61cm kokosena vielä jostain nurkasta…

Menee parilla sadalla yli budjetin.

schindelhauer

Tuota tai pistaa oon harkinnu ekaks fiksiks, tiedä sitten kumpi…

Fuji tuntuu ainakin olevan ihan jees pyörä peruskäyttöön. Vaimolla ollu vuoden käytössä ja ihan hyvin selvinny sillä.

^tykkään.

Annankadun tarjonta päivitetty ensimmäiseen viestiin.

Kysymys: voiko tässä ketjussa keskustella myös eri valmisfiksien ominaisuuksista ja eroista (tästä saattaisi olla hankintaa pohtiville hyötyä) vai pidetäänkö tämä enemmän myyntipaikka- & tarjontalistauksena ja perustetaan uusi keskustelulle?

OT: Tuossa Schindelhauerin Viktorissahan on tuo hihnaflip-floppi. Ostakaa joku - tahtoisin kovasti kokeilla hihnafiksiä. Ja onhan tuo muutenkin hieno.

Se ois hyvä, jos täälläkin pysyttäisiin aiheessa ja vältettäis turhaa tarkoituksetonta lätinää. Tämän ketjun olisi tarkoitus antaa fikseistä innostuneelle uudelle käyttäjälle kattava kuva tämän hetken tarjonnasta. Esim tuo ylihintainen saksalainen hihnavetofiksi ei ehkä tänne kuuluisi, kun ei sitä edes linkin takaa saa ostettua.

Hihnavetokeskustelu löytyy täältä.

Jep, näin tehdään.

Kauppa-Veljille oli saapunut myös teräs-Langstereita (puna-valkoisena, 749e) ja Globe Roll -ykkösiä (649e). Lisäksi oli viime vuoden Konan molempia Wagoneita ja Major One sekä ärhäkämmän näköinen Gary Fisher Triton tarjouksessa…

Fixie inc. Backspin2010 n.635euroa “kotiovelle” toimitettuna. Tosin vanhempi malli. Mailitiedustelulla sain kuljetuksen Suomeen. Rahdin hinta £45 ja paketti kulki Suomeen viidessä päivässä.
edit: taitaa olla jo loppu.

Fujilla on kolmekin mallia saman rungon ympärille: Feather, Classic Track ja Declaration. Ainakin Feather ja Classicin väliset erot ainakin meikäläistä hämmentävät. Featherissa on kierteellinen ohjauslaakeri? Onko kyseessä pelkkä tyylijuttu vai onko siinä jotain järkeäkin?

tyylijuttu. on myös joskus vedottu kaatumisturvallisuuteen mut se nyt on vähän niin ja näin.

Ite oon aina diggaillu noista fujeista. Jos valmista kompliittia oisin tällä hetkellä hankkimassa niin varmaan tommosen classic trackin ostaisin. Satula ja tanko menis ehkä vaihtoon mut muuten noi on aika mukavan ja hintalaatusuhteeltaan järkevän olosia.

Budget sportissa näkyi olevan flipflop takanavalla fixi/sinkula pyörää 399€ Ei paha perus sätkyttimeksi…

https://www.budgetsport.fi/kuvat/isot/56395110.jpg

Oli muitakin värejä kyllä kuin ihanan punaista…