Kelvolliset, ellei jopa hyvät, fillarileffat

Quicksilver on kelpo kasarimeininkiä. Niin kuin on myös BMX-puoleen keskittyvä Rad.

Ei ihan suoraan leffoihin liity, mutta katselin viikonloppuna dokkarin Pedal, joka kertoo New Yorkin polkupyöräläheteistä. Katsomisen arvoinen.

Skeletor on paras.

Skeletor on paras.

Fillarifoorumilta poimittua:

http://uk.geocities.com/mikstar123/films.html

Aikas kattava lista. Kelvollisuudesta en tiedä, kun suurinta osaa en ole nähnyt tai tiennyt edes olevan.

Le vélo de Ghislain Lambert on ainakin mukava kuvaus ammattipyöräilyn maailmasta.

A Sunday in Hell, dokumentaarinen pätkä vuoden -76 Paris-Roubaix ajosta on aikas hyvä tunnelmaltaan.

Legendaarinen suomalainen fillarileffa, kyklomania tänään tv-ykkösellä klo 22.35!!

Ole siellä tai ole neliö!

MrHat - 5:39, 5.8.2009 » Legendaarinen suomalainen fillarileffa, kyklomania tänään tv-ykkösellä klo 22.35!! Ole siellä tai ole neliö!
Tuli jo maanantainakin.

Pyöräurheilija Saikansalo on ainakin joskus tullu telkusta, koska mulla on se jollain videokasetilla ainakin joskus ollut. Vesa Vierikko, Antti Litja, ja treenausta saunassa. Perustuu Pentti Haanpään novelliin. Hyvä se ei ole, mutta erilainen.

Skeletor on paras.
tuo huutelu juttu on varmaan otettava käyttöön. sen normi "vi™™uvi™™uvi™™u....vÆistÆ....prkle" sijaan. ;) koska soittokelloo ei ole. :P tai sitten ns Vanaja-huuto! :D

Skeletor on tosiaan paras. Hip hip!

cyclomania, en taida olla oikein kohderyhmää…

No tässähän on selkeästi klassikon ainekset kyseessä. Näkyy ensi-ilta olevan ensi helmikuussa. Järjestetäänkö yksivaihteelle erikoisnäytös? Kiilaa varmaan kyklomanian ohi maailman parhaaksi suomalaiseksi fillarileffaksi…

Oisko kellään tuota B.I.K.E:ä lainata?

^saat lainaksi, peeämmäillään detskut. Menee ens viikoon

Rukajärven tie

:smiley:

Edit: rukajärven tie on vielä lisäksi road-movie sodasta. Ja siinä ajetaan sinkuloilla.

Ja kaveri pääsi hengestään kun sinkula plumpsahti jokeen.

MrHat - 11:25, 25.1.2010 » No [tässähän](http://www.imdb.com/title/tt1380190/) on selkeästi klassikon ainekset kyseessä. Näkyy ensi-ilta olevan ensi helmikuussa. Järjestetäänkö yksivaihteelle erikoisnäytös? Kiilaa varmaan kyklomanian ohi maailman parhaaksi suomalaiseksi fillarileffaksi...
SPOILER WARNING!!!! Risto Räppääjä ja Polkupyörävaras tuijotettu.

Plussaa ++: yhdet semi-eeppiset pannut (dramaattinen merkitys tarinassa suurehko), jonkin verran ajelua ihan vaan huvin vuoksi, kohtaus jossa tyypit hypistelee anodisoituja palikoita. Yhdessä biisissä viitataan pyöräilyyn positiivisella tavalla. Yleinen positiivinen pyöräilyasenne. Räpätin.

Miinusta --: ei phixyjä, ei tirck tarckkailua.

E: Olin yhteydessä elokuvan tuottajaan mutta valitettavasti ainakin toistaiseksi Yksivaihde-erikoisnäytöksen järjestäminen näyttäisi erittäin hankalalta. Erikoisalennuslippukeskustelukaan ei tuottanut välittömästi toivottua tulosta.

^ edelliseen liittyvä offtopic: Mistäköhän tämä softa on napannut päiväyksen tuohon minun viestiin? On kuitenkin yli neljä kuukautta tuosta lainauksessa olevasta minun kommentista?

Koska en jaksanut erikseen ruveta perustamaan topiccia “kelvolliset - tai sitten en vaan muista oikeasti - fillari-tv-sarjat”, niin liitän tähän. Tästä oli puhetta parin viikon takaisissa keskareissa.
Streetwise, Brittiläinen nuorten sarja, joka minun mielestä tuli joskus aikanaan myös suomen tv:stä. Ihan ensimmäisiä havaintoja, mitä itsellä oli fillarilähetteistä. Muistelisin, että olen ensin nähnyt tuon sarjan ja nähnyt leffoissa lähettejä ja sitten huomannut, että lehdissä uutisoitiin suomen ensimmäisistä fillariläheteistä.

edittinä turha nippelitieto: näkyy olevan klonkun näyttelijän eka näyttelyduuni.

On se Kevin Pekoni kova, tuli myös Quicksilver tsiigattua. Mieltä jäytää, mikä biisi trailerissa ja elokuvassa “pörssihai touhuissa”, ei ollut soundtrackillakaan.