Työkalulainaamo

^linkkaat johonkin osoitteeseen, etkä kuvatiedostoon

Tuon keskiökupin saat irti kun käytät pyörää vipuvartena. Kiinnitä kuppi suorista sivuistaan ruustukkiin ja väännä. Muista rasva!

Edit: WWSD?

Kalliosta löytyy ISO jakari aka mutterisorvi.

^ & ^^
tängjuu kaverit - sain Marlonin 36mm avaimella + kierrekankijikillä tuon auki ja uusi keskiö on jo kiinni. Projekti jatkuu!!

Löytyisikö Lauttasaaresta tahi läheltä käsisirkkeliä lainaksi tällä viikolla pikkuhetkeksi?

Ostin käsisahan. Perkele.

Turku:
Olisiko kellään lainata Tohtorin fauber-adapterin asennukseen tarvittavia välineitä, eli otsareikäavainta 3 mm:n tapeilla (esim.) ja Loctite 638 -putelin jämiä. Näistä tuo Loctite kipeämmin hakusessa, kun täysi tuubi on niin hemmetin kallis.

ed. Loktaitti hankittu eBaysta. Jos vielä tuollainen otsareikäavain löytyisi lainattavaksi, niin jes.

Perkeleen porilaiset! Ne on vienyt mun ohjainlaakerinasennuskalun! No, nyt pitäs saada stadipöörään ohjainlaakeri (1" kierteet). Löytyskö joltain pasila/kallio-akselilta tän viikonlopun aikana?

Edit: siis laakerityökalu, pari tippaa vaseliinia ja kiintoavaimet…

^siis ohjainlaakerin koolit ja kupit pitäisi prässätä paikalleen? Kartioavaimia tarvitset navan huoltoon/herkistelyynkö kera vaseliinin? Tarviiko keulaan tuleva kooli myös asentaa?

^Juurikin niin. Mutta ei nyt tartte asentaa yhtn mittään. Jätin romut lahteen ja tuon sen sitten kun ei tarvitse ajokelvottoman pyöränruhon lisäksi pyykkikassia (juuri kun ne perkeleen 3,5euron pesupoletit tuli, niin joku toope läväytti pesuvedet pitkin tupaa—>2kk remppa? Puhtaat lakanat ftw!) Maanantaina uusi työkalu porilaisen varastaman tilalle.

Jatkaakseni avautumista, liikkuminen stadissa ilman pyörää on …RSEESTÄ!

miehen on tehtävä se mikä miehen on tehtävä, joskus se vaati pyykkien roudaamista fillarin sijaan. Elämä on paikoitellen rankkaa.

Meillä on Jyväskylässä useimmat pyörätyökalut. Pm, jos tarvetta käyttää/lainata.

suostuuko joku eroamaan hetkeksi 17/22mm kartioavaimistaan helsingin keskustan alueella?

Kellään hajua missä Tampereella onnistuis keskiön kierteiden rotsaus? Britti-kierteistä siis kyse.

Oiskohan kellään stadissa (Töölö) lainata momenttiavainta varustettuna 8mm kuusiokololla jotta saisi kammet kerrankin vedettyä sopivalla momentilla kiinni?

Jos löytyy niin yv tai sms → nol nel nol kasi kolme viis 6330

Tulipa dyykattua cresent mixte ja puolet osista kiinni “tähtiruuveilla” vai onks noi sit torxit.

Koko ois jotai 5-6mm (tähden halkaisija)

Eli löytyykö keneltäkään pariks päiväks lainaan ruuvari/bitsei tjsp.

Maksu: pari kaljaa
Sijainti: Vallila-keskusta
nolnelnol 7oo473o

^torxi on hyvä kantakuvio. Osta starkista tms. parilla kympillä kärkisarja ja räikkäruuvari. enempi ku kiva. Jaa, on mulla toki lainatakin, mutta taas kerran: Lahdessa.

juu voi/pitäis varmaankin ostaa. Ajattelin vain ku on eka kerta ku fillaris tulee torxi eteen et ois varmaan kerrain pois ja perus ruuvit tilalle. Täten ois aika “turha” ostos, mut joo kai sitä vois…

Edit: Perutaan haku, Clasult saa 4.95 Torx pala boksin miljoonine päineen.

Löytyskö keltään jyväskylän suunnalta vähän järeempää nitojaa?
-Tarkotus olisi päällystää reikäinen satula uudella kankaalla ja tuon päällisen kiinnittämiseen jonkinlainen järeämpi nitoja jolla tuon kankaan saisi kestämään olisi tarpeen…

oge - 19:58, 30.10.2010 » Oiskohan kellään stadissa (Töölö) lainata momenttiavainta varustettuna 8mm kuusiokololla jotta saisi kammet kerrankin vedettyä sopivalla momentilla kiinni? Jos löytyy niin yv tai sms -> nol nel nol kasi kolme viis 6330
Pikainen uppaus kun tänään sattuisi löytymään aikaa asenteluun. Vaihtoehtoisesti vähän pidemmällä (yli 15cm) varrella varustettu 8mm kuusiokoloavain kiinnostaisi paremman puutteessa.

Olis hakusessa ohjainlaakerin alakoolin (haarukkaan tuleva rengas) irrotustyökalu Helsingissä. Myös infot liikkeistä, jotka voisivat hoitaa tuon iisiisti kiinnostavat.

On näitä tullut naputeltua irti kuumennuksilla ja mattoveitsillä aloittaen, mutta nyt näyttää olevan erityisen tiukassa. Voin ottaa keulan mukaan, joten sikäli lainakaan ei ole välttämättömyys…