Muodikkaan pyöräilyn lyhyt oppimäärä

Musta on kyl ihan tyhmää, ettei funktionaalisuus ole muodikasta.

Aika tekee mun pyörästä muodikkaan.

…sitten kun selkeästi suurin osa vetää muodikkaasti, niin puristinen funktionaalisuushan on muotia mitä suurimmassa määrin, maksimaalisen rad statement.

Mites ironisuus?

ossku - 13:28, 1.2.2011 » Mites ironisuus?
Meni jo.

Trans-ironisuus on seuraava iso juttu.

Mun mielestä minkä tahansa asian tekeminen muodikkuuden takia on tyhmää. Asioiden tekemisen pitäisi lähteä omasta halusta, ei kenenkään muun.

Niinpä. Ihmiset elävät yhteiskunnallisessa tyhjiössä. Tai vaihtoehtoisesti kykenevät rationalisoimaan “ulkopuoliset” vaikutukset minimiin.

Ja (tavallinen) ironisuus alkaa tosiaan olemaan jo melkoinen passé. Trans-/meta-/käänteis-you-name-it-ironisuus, here we go.

Postaan turhaan threadiin.

Under no circumstances, should you imply that white people purchased their sunglasses because of celebrities that are not dead or because they saw them on other white people they think are cool. This will make them very upset as white people need to believe that they cannot be persuaded to buy anything.
Stuff White People Like

Mä laitoin mun talvipieksijään etutartsin, kun se on muotia. Se osottautui tosi käteväksi. Melkolailla yhtä käteväksi kuin takatartsi, jonka poistin, koska se on muotia. Etutartsi on muuten ainoa jäänne uskollisesta Kronanistani, jonka joku konna pölli Pihlajamäestä. On tosi, tosi painava pyörä se. Mutta itellamiehen hommissa ihan jees, kun on vakaa ajaa.

Jäbät on kyl melko pahoissa täällä. Myykää joku mulle muodikas mini-U?

fässön is my passion

http://rubystyle.files.wordpress.com/2008/02/470_parisfashion.jpg?w=500

tavarafillari on uusi fiksi (Kampi) muotipyörä!

Niin kauan kunnes joku on todistettavasti saanut muotipyöräilyn ansiosta, pidän kysymystä muotipyöräilyn trendeistä puhtaan akateemisena. (Austonea ei lasketa)

^ Olin jo nostamassa sormeani, mutta höh.

Mä en mene muodin luo, muoti tulee mun luo. Mä olen muodikas aina silloin kun vintage sattuu olemaan muotia.

Onko kukaan, joka myöntää tekevänsä tai pukeutuvansa muodin mukaan (ylä-asteikäiset ovat erikseen)?

Kuinka pitkälle pitää ajatusta jäsennellä tajuavansa, että kulkee ihan niitä samoja polkuja kuin muutkin joka sattuu olemaan jonkinlaista muotia?

Kuka määrittelee, että mikä on muoti vai satutaanko olemaan vain saman Bronxin kynttilän ääressä yhtäaikaa ja todettiin “siistii”?

Käyttääkö joku trendejä härskisti hyväkseen, ilman että itse diggaisi niistä.

Kuka pystyy IHAN rehellisesti sanomaan, että tekee jotain todella autenttista tai on keksinyt jonkun ihan sairaan päräyttävän (bjyöörgh oksennan käytettyäni tuota sanaa) jutun, jota joku ihmisryhmä ei ole jo tehnyt.

…Mutta kenen idea ne räkäjarrut olivat, nehän olivat ihan perseestä.

pieni merenneito - 14:15, 1.2.2011 » Postaan turhaan threadiin.
Jesa. Tää nyt on ihan turha aihe. Jos pyöräily on muodikasta ja lisää ihmisten pyöräilyä ni mitäs sitte? Se on vaan pakko kestää. Jos se vituttaa ni ei vituta kauaa sillä kaikki tietää, että muodit kiertää sykleissä ja fiksipyöräilyn muodikkuus poistuu viimeistään siinä vaiheessa kun se kokee hyperinflaation eli kaikki fiksipyöräilee. Ne jotka eivät vielä siinä vaiheessa ole vitutukseen kuolleet saavat nauttia pyöräilystä rauhassa.

^…ja viikset muuten on jees. ne vaa ei sovi kaikille…

Mää oon monta vuotta näyttänyt ihan tyhmältä ja juntilta, vaimo aina mulkasee vihasesti kun ollaan menossa johonkin julkiselle paikalle. Kun ei tarvi tehdä kehenkään vaikutusta niin mikäs tässä.

Pyöräilymuodista en tiedä mitään, kerran ostin kenkien sadesuojat Suomen Urheilupyörästä, se rouva sano että “saat nää kympillä, mutta nää on siniset”.

Mä luulen, että keskustelu sai astetta vakavamman käänteen kun mä varomattomasti vihjaisin, että muodikkaiden osien ostaminen niiden kiillon vuoksi on vähän hönttiä miettimättä yhtään että mistä on maksamassa. Suomennan vähän: Muodikkuus sinänsä on ok, pyöräily on erittäin ok, muodikkaat pyöräilijät on ok. Tyhmän paskan ostaminen muodin vuoksi ei ole ok.

Onneks eletään maailmassa jossa jokainen saa tehdä omat kulutuspäätöksensä ja toiset saavat sitten mielensä toisten päätöksistä pahoittaa. Ei kai se keltään ole pois jos ostan Cinellin Pepper tangon?