Hakusessa kiekot

No jaahas sitten nii. Kummat mie sitte nappasen kommuutteriajoon ku tahon kesällä kaattorskinit ja talvella kenties maratonvintterit?

EDIT: Jaahas vain jarrupintajuttu sitten, tattista vain. On kyllä perkele rumat nuo jarrupinnat noissa mustissa kiekoissa, phyi.

Taakse jarrupinnaton ja eteen pinnalla.
Tai napa vaihtoon ja levyjarru eteen

Hieman vielä lainaan tätä lankaa. Eikö noiden Aerotrackien kanssa sitten muka sais käyttää jarruja? Nopealla velospace-ettimisellä löytyy ainakin tämmönen ratkaisu. En tiedä sitten miten homma hoituu ilman tota jarrupintaa.

Ei ne jarrut oikein toimi oikein ainakaan pulveroitujen pintojen kanssa. Itselläni kerran traitorissa suli palat kiinni kiekkoon pooloissa, kun vedin lukkojarrutuksen ennen laitaa.

Kiitti vinkistä! Mennään teutooneilla!

mavic open pro kehät mack superlight navoilla. kaikki hopeeta ja kevyttä. rullaati rullaa…

…entä jos keveydestä voisi hieman tinkiä ja siirtää näin vapautuneet panostusmerkit kestävyyteen; eli mitkä kestäviksi kommuutti-/cruisingkiekoiksi parin huntin budjetilla: mainitut Halot, Michet, Token Trackit, Navigator Pistat, Charge Dishit, Surly/Velocityt (deep-v), Formula/AlexRimmit (28mm)?

En mä ainakaan osaa suoralta kädeltä neuvoa, vaikka noista kolmilla olen kilometrejä taittanutkin. Lähes kaikkia saa vielä samoilla puolamäärillä ja -kuvoilla sekä jarrupinoilla tai ilman…

Kiekkojen päivitys hiipinyt mieleen. Funtsinut gamakoolon pistoja, mutta mitäs muita vastaavan tasoisia valmiskiekkoja on saatavilla? Noissa taitaa brändistä tulla jonkin verran ekstraa, eikä itelleni niin väliä mitä niissä lukee, kunhan hinta ja laatu on kohdallaan. Ratakäyttöön tulee.

Onko jollain kokemusta sekä Mavicin ellipseistä ja Campagnolon pistoista?

Kyselisin skenen mielipidettä kiekkovalintaan. Tulevat mash bolttiin, jossa osina thomsonin mustaa putkea, musta satula, musta riseri ja vaihtoehtoisesti musta bullhorn. Kammiksi hopeiset 75set mustalla rattaalla. Napoina mustat, matalat, 36 reikäset philit. 36, koska sain ne edullisesti. Olen nyt kahden vaiheilla, kehien ja pinnojen suhteen. Meinasin mustia syviä kehiä ja hopeisia pinnoja. Tämä osa-alue ei ole vielä varma ja vinkkejä saa antaa kuvin tai sanoin. Kiitos!

Jotain tällaista haen:

Hommaa mustat H+Sonin Archetypet. Nää löysin 36 reiällä.

http://www.tokyofixedgear.com/eCommImages/2/0080000040091.jpg

E: Sopii miusta profiililtaan hyvin näihin koviin aluraameihin. Toisaalta ovat myös paljon sirommat kun syvät kehät.

^
Mites nois mustissa futailee toi jarrupinta? Rupes kiinnostelemaan noi kehät.

…odottelen että joku palstan ajomiehistä tulee kertomaan kuinka h ja poju ovat hipsterispedeilyä ja kehottamaan oikeisiin kehiin (lue: mavic open pro) sijoittamista.

itse kasaisin seuraavanlaiset (hipsteri)kiekot:

phil + sapim cx ray tai dt comp. + velocity a23 tai nuo h+sonit

musta + musta + musta voisi toimia hopeisilla nipoilla ja rattaalla & lukkorenkaalla. ja 36h on ihan ok jönnimmälle jäbälle katurymistelyyn…

e. velocityjä ei saa ilman jarrupintaa kolmekutosina, jos sillä on merkitystä

Nuo h+sonin archetypet ovat aika makeat. Onko tietoa mistä saisi helpoiten? Selasin pikaisesti vanhan mantereen kauppoja ja ainakin tokiofixedissa näyttäisi olevan. Mut 55£/kpl+26£ postit ja halpa euro ei oikein houkuttele tilaamaan tuolta. Jos muualta ei löydy niin pitää kehitellä joku kimppa kyseisestä kojusta.

Singlespeedshop.com tarjoaa vähän edullisemmin 68.00e (53.6GBP). Lähetyskuluista en osaa sanoa, mutta uskoisin varsin edullisiksi.

Tuo sama kehä voisi muuten sopia minullekin. Kaipailen “kurjan kelin lokasuojapyörään” jotkin kevyet vanteet 4-seasoneiden kavereiksi.

Minulla on Vigorellissa H+Sonin Formation Facet, ja ne ovat kyllä hienot ja järeät, mutta varsin painavat ja hintavat. Olen niin kevyt kuski, että nuo ovat minulle aivan tarpeettoman järeät vanteet. Väitteiden mukaan kuitenkin tosi nopeat…

Nyt pitäisi saada vanteet, jotka ovat kevyet (alle 2kg pari), amuliinin väriset, etujarrupinnalla. Napa ja pinnat myös mielellään samaa sävyä. Voin kasata itse, mutta valmis vanne tietysti nopeuttaa tielle pääsemistä. Navat mielellään alle 100e/kpl. Ehdotuksia?

Muistaakseni Singlespedeshopin postit 15e Suomeen, mutta useinhan isoista esineistä tulee ekstraa joten vittuako edes postasin.

Tällä hetkellä näyttää, että valinnaksi voisi tulla Miche Primato low flange navat ja Aerotrackit. Archetype olisi ehkä vähän hienompi, mutta valintaa puoltaa vähän se, että yksi Aerotrack-kehä odottelee jo jemmassani. Laskurin mukaan tuosta syntyisi vähän alle 1800g kiekkopari.

Miche Primatot saanee puolata radiaaliseksi?

Laiskan ratkaisu olisi ostaa CRC:stä Halon kiekot valmiiksi kasattuna…

Vieläkin saa ehdottaa, ostokset toistaiseksi suorittamatta.

Aijuu, yksi avautuminen H+Sonin kiekoista. Sinänsä siisti HN-logo on melko huonosti kiinni pysyvää tarraa. Minulla tarrat olivat tarttuneet joistakin kulmistaan kehän mukana tulleeseen suojapussiin. Toistaiseksi ovat vielä kiinni vanteissa, mutteivät varmaan pitkään.

^ laskisin tarrojen irtoovuuden ite ennemmin plussaks

Kuinkakohan archetypejen jarrupinta tykkää satunnaisesta jarrunkäytöstä?
Saatavuus toki hieman heikko kuten tuossa aiemmin jo puhuttiinkin.

Tai kovemmasta jarrun käytöstä?

Oon ostamassa ensimmäiseen fixiini kiekkoja ja oon nyt kartoitellut lähialueen kaikki paikat, että mitä on tarjolla. Liikkeistä löytyy kyllä vaihtoehtoja, mutta niin löytyy myös hintaa… Netistä löysin tällaistä:

http://www.ebay.com/itm/360920419294?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Onko kellään mitään tietoa, ovatko minkälaiset hinta-laatu suhteeltaan? Hintaa noille kaikkiaan tulee verojen jälkeen 214€. Kiekkojen kuvauksessa myös mainitaan, että niissä ei ole tehty jarrupintaa vanteisiin… oon itse ajatellut siis kasata fixin, en sinkulaa, joten ajattelin laittaa siihen vain etujarrun. Kertokaas te kokeneemmat, onko sillä jarrupinnan puuttumisella väliä ja kannattaako asentaa myös takajarru?