Löytöjä Interwebistä

Tyylikäs sinkula cokismainoksessa. Kaunis runko ja silleen.

MrHat - 22:22, 28.2.2009 » Tyylikäs sinkula cokismainoksessa. Kaunis runko ja silleen.
Stuntti ajoi oikeaoppisesti selkä köyryssä, stara vääräoppisesti selkä notkolla. Korostaahan se tietty persettä, mutta onhan se vaan rumaa.
asb - 7:15, 1.3.2009 »
MrHat - 22:22, 28.2.2009 » Tyylikäs sinkula cokismainoksessa. Kaunis runko ja silleen.
Stuntti ajoi oikeaoppisesti selkä köyryssä, stara vääräoppisesti selkä notkolla. Korostaahan se tietty persettä, mutta onhan se vaan rumaa.
Mistä tulikin mieleen, että järjestääkö HePo tai joku muu pyöräilytekniikkaopastusta? Minulla kun ei ole hajuakaan moisesta. Vai järjestääkö yksivaihde kesällä tekniikkatreenit? Sen lisäksi, että oikealla tekniikalla suoritukset paranee ja rasitusvammat vähenee, niin siten myös laji kuin laji näyttää paremmalta. Tai ainakaan ei amatööri näytä niin koomiselta kokeneiden silmään.

Toi perseen korostaminen tulee monesti mieleen kun FGG:ssä tulee vastaan filoja, joiden tanko on dramaattisen matalalla verrattuna satulaan.

Koitan ajaessa ajatuksella köyristää selän, mutta lopputuloksesta on paha sanoa. Joskus koitin ottaa kännykameralla kuvaa, jotta osaisin muodostaa jonkinlaisen käsityksen asennostani. Taidankin ajaa tänään koko kotimatkan huvikseni droppitangon alamutkaotteella selkää köyristellen.

Ainakaan HePon jäsenposteissa tai jäsensivuilla en muista huomanneeni tällaisesta mainintaa. Tämä aihe sopisi myös erääseen syksyllä pidettävään suureen opiskelijaurheilutapahtumaan.

Siinä taidetaan aika paljon kiinnittää huomiota keskivartalon lihasten asentoon. Kun keskikroppa on kondiksessa, toimii jalatkin paremmin ja hengistys pelaa.

Näin siis maalaisjärjellä ajatellen.

K-Mikko - 14:36, 3.3.2009 » Toi perseen korostaminen tulee monesti mieleen kun FGG:ssä tulee vastaan filoja, joiden tanko on dramaattisen matalalla verrattuna satulaan.
Selkä köyryssä ajaminen tekee selästä jousen, joka ottaa vastaan takarenkaasta tulevia töyssyjä. Selän lihakset toimivat. Jos selkä on suorassa, niin iskut tulevat selkärankaa pitkin. Samoin köyry kääntää lantiota istumaluiden päälle ja vähentää painetta sukuelimissä.

Sama kikka etureunassa, eli hartiat eteen ja kädet vähän koukkuun, jolloin rintalihakset ja käden ojentajat vaimentavat etupään töyssyjä.

^Jep. Noin olen asian ymmärtänyt Sheldonin sivuilta. Viittasin tuossa lähinnä sellaisiin fillareihin, joiden ajoasento ei ole enää ihmiselle tarkoitettu. Ainakaan katuajossa.

Edittiä: Itseasiassa kerroit hieman enemmän tuosta ajoasennosta kuin tiesin: alaotteella ajaminen tuntuu rusentavan munat, mutta ehkä selkää enemmän koukistamalla suvunjatkamiselimet pääsevät helpommalla.

Mutta:

“Forget the 29er - check out this 36er!”

http://www.philwood.com/Tra%20and%20Cas%20Hubs/Untitled-8.jpg

dang…

asb - 11:39, 4.3.2009 » Selkä köyryssä ajaminen tekee selästä jousen, joka ottaa vastaan takarenkaasta tulevia töyssyjä. Selän lihakset toimivat. Jos selkä on suorassa, niin iskut tulevat selkärankaa pitkin. Samoin köyry kääntää lantiota istumaluiden päälle ja vähentää painetta sukuelimissä. Sama kikka etureunassa, eli hartiat eteen ja kädet vähän koukkuun, jolloin rintalihakset ja käden ojentajat vaimentavat etupään töyssyjä.
Kiitos vinkistä, tuntuu toimivan.
K-Mikko - 11:39, 4.3.2009 » Ainakaan HePon jäsenposteissa tai jäsensivuilla en muista huomanneeni tällaisesta mainintaa. Tämä aihe sopisi myös erääseen syksyllä pidettävään suureen opiskelijaurheilutapahtumaan.
Laittakaa infoa, jos jotain vastaavaa (kaikille avointa) tapahtumaa tulee vastaan. Täällähän vois olla joku [Fillarikalenteri](http://www.fillarikalenteri.fi/)-henkinen topic kaikille tapahtumille.

Kunto Jopo

K-Mikko - 13:52, 5.3.2009 » [Kunto Jopo](http://www.helkama100.fi/mediakuvat/kuntopyora.jpg)
...tossa kuvassa on niin monta häiritsevää elementtiä, ettei sitä pysty oikeen katsomaan

Se on Tahko Pihkala joka polkee Jopoa tuossa kuvassa. Itse sain viime viikolla
moisen Jopon. Siinä on hauskoja palikoita kuten laadukkaan oloinen sinkula napa
mittarinvaijeri lähdöllä, tavallisista jopoista poiketen kiila kammet (tähän en ole
keksinyt vielä syytä), taka kumi on raju täyskumi malli. Niin ja hienona
yksityiskohtana siinä on tietysti tarakka… :smiley:

Omani on tuota harvinaisempaa vaalean sinistä mallia:

-Olli

Kuntojopo kauppafillariksi, ei pääse koskaan perille :smiley:

Mikan linkkivinkki:

http://kuvat2.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/1661819-robinwilliams.jpg

Mitä? Kustantaako läppävikainen koomikko leikkauksensa työskentelemällä lähettinä?

Hahhaahahahahah @ “läppävikainen koomikko”

Laukku vieläpä camokankaalla. Koomikko työssään. Komedialta nimittäin tuntuu.

Läppä tai ei, niin R. Williams on kyllä ihan meikäläisiä. Heppu on käsittääkseni varsin aktiivinen fillaristi ja pyöräkeräilijä.

source

On se alan miehiä.