TQHCFR

Kohta 2. Jarrujen käyttökielto: Mikä lasketaan jarruksi? Saako vauhtia hidastaa? Mitä jos joku meinaa jäädä alle, pitääkö ajaa päälle?

Kohta 3. Suoraan syötöstä: Sääntö rauhoittaa peliä ja vähentää maaleja 1-1 ja 2-2 jengeillä, 3-3 jengeillä pelkästään hölmöä. Tai ehkä ihan ok, eihän kukaan kuitenkaan pelaa tosissaan.

Tai no ihan turha mun varmaan on mutista, ihan hyvä että pelaatte ja on hauskaa ja sillai. Me ollaan pelattu hieman eri säännöillä, säännöt saa tarvittaessa sumplittua kuntoon.

  1. Kaikki ajaa fiksillä, käsijarruja ei saa käyttää. Kaikilla ei niitä edes ole.

  2. Maaleja tulee kyllä, mutta tilanteet pitää sumplia eri tavalla. Esim. yksin läpi tilanteessa ei saa takoo maaliin, vaan pitää ootella kaveria. Mun mielestä oivallinen sääntö, mut…

edit
double

Ai, katos joo, mä missasin ton fiksisäännön kokonaan. Saisiko poolopeleihin ympättyä ratakisat samaan pakettiin? Hymiö.

Mutta kuitenkin: Mulle on ihan ok noi teidän säännöt, sovitaan sitten tarvittaessa muutoksista.

Pelattiin tovi vähän samankaltasella syöttösäännöllä, mutta haltuun sai kumminkin ottaa ennen laukausta. Ei tarvinnut ihan suoraan syötöstä siis koittaa osua, mutta läpiajoista ja kuljetuksista ei maalia päässyt tällöin tekemään. Tarkoituksena oli lähinnä parantaa itsekunkin syöttöpeliä, ennen kuin lähdettiin Helsinkiin pelaan.

Onhan se tasaisempaa peliä, kun kellään ei ole etujarrun tuomaa etua. Seuraavaksi sitten rajataan liian löysät välitykset pois :stuck_out_tongue:

edit: hieno nähdä, että turussakin on innostuttu kunnolla poolosta. ens kesänä helsinki-oulu-tampere-turku skabat sitten.

onko kypärä kans kielletty kuten etujarru? Onhan se nyt epäreilua jos jokainen ei saa päävammoja tasapuolisesti haaveritilanteissa.

^ Älä ole typerä. Kaikilla on kypärät päässä ja useimmilla jarrukin pyörässä, sitä vain ei käytetä. Eri juttu jos pelaat sinkulalla.

mankkis - 22:37, 17.11.2010 » Tervetuloa TurQHCFixedRidersin lankaan! Turkuun perustettiin kiinteävälitteisten pyörien [b]yhdistys[/b], TurQHCFixedRiders, jonka tarkoitus ja toimintamuoto on "[b]vapaamuotoinen[/b] yhdessäolo pyöräilyn ja siihen liittyvien asioiden, kuten poolon, speksailun ja kaljanjuonnin parissa".

Ootte silti ihania.

negaatio - 23:45, 17.11.2010 » onko kypärä kans kielletty kuten etujarru?
Oliko pakko?
mankkis - 22:37, 17.11.2010 » TQHCFR-pyöräpoolopelien säännöt
Siis hähh, missasiko joku tämän? Nää on Turun säännöt jotka me ollaan todettu toimiviksi meidän jengillä. Jos joku tarttee jarrun pelatakseen pooloa niin se on sitten sen henkilön ongelma. Sovelletaan tarpeen tullen (esim. newbies tai kaupunki vs. kaupunki pelit).
NKOTB - 0:30, 18.11.2010 » Ootte silti ihania.
Voi kiitos :)

Käytätteks te kypäriä? Oikeesti?
Eiks teil tuu kuuma?
Mun ainaki pakko kyl jättää peleissä kypärä pois, ku ton 50/16 välityksel tulee peleis muuten liian kuuma. Välitystä ei voi kyl vaihtaa, kun se on alunperin ollu pyöräs tollanen kuulemma, ja välil kadul tuntuu kuitenki et vois olla vähä pidempikin.

Toi rankkarihomma on kyl hyvä idea. Me kokeiltiin kesäl lätkäalotusta, ettei tarvii alussakaan runttaa putkelta palloa kohti. Oli paljo siistimpää kyl. Kannattaa ainaki kokeilla.

Teil on kyl äly siisti kertsi.

Oi että tätä positiivisuutta ja objektiivista totuutta, mitä tähänkin lankaan valuu. Nyt saatana: nillitykset sikseen. Anti mennä tku!

4EVAH!
edit: erityisesti fiiliskuvan oivalliselle “TQHCFR” -tekstin sommittelulle propsit. ja kuvalle tietty.

inforest - 22:54, 17.11.2010 » http://farm5.static.flickr.com/4046/5185358260_33fde75f7c_z.jpg
Hitto mä missasin kuvaukset kun oli pakko lähteä kotiin ruokkimaan sairaita...

http://legitbikepolo.com/how-to-play-it/ < simppeliä ja siilleen

^

^
mun pointti exactamundo

inforest - 23:01, 17.11.2010 » Kaikki ajaa fiksillä, käsijarruja ei saa käyttää.
http://www.threadbombing.com/data/media/22/seal-of-approval.jpg

Hylje ja Jussi on hyväksyy. Me harkitaan jo muuttoa Turkuun. Ei sarkasmia, true meininki.

miglos - 10:42, 18.11.2010 » ^ mun pointti exactamundo
http://www.yeahdave.com/wp-content/uploads/2009/03/blog_highfive.jpg :)
mankkis - 22:37, 17.11.2010 » Koska yhdistyksen nimi sekä lyhenne ovat pitkiä voidaan ne puhekielessä lyhentää "THC":ksi.
Toi lyhenne liittyy myös johonkin ihan muuhun, johon ette ehkä halua itseänne yhdistettävän..?

^Siksipä sitä onkin asiallista käyttää vain puhekielessä, kuten Mankkis ylempänä mainitsee.