Mankumista

Ylläpidon ollessa nyt nukkumassa palaamme asiaan huomenissa, jos itse muistan tai tnts huomaaa tämän viestin.

muutan sun alkuperäisen nickin salasanan ja mailaan sen sulle.

Herran siunausta! Hallelujah. Kiitos.

Nyt tän topikin voi vaikka poistaa.

Tää on sopiva threadi mulle: Mibbit ei jostain syystä päästä mua irkkailemaan. Sanoo vain “too many host connections”.

^taitaa olla mibbitillä joku limitti montako tyyppiä pääsee kerralla käyttämään sitä.

odotin asiakeskustelua mies-eroottisesta lateksiin pukeutumisesta… Petyin.

Mene mibbit.comin kautta, toimii paremmin kuin tuo suora linkki.

accro on bännätty tzätistä!

HraMoss - 12:32, 31.3.2010 » odotin asiakeskustelua mies-eroottisesta lateksiin pukeutumisesta.. Petyin.
se on toi keirinhanskojen myyntithreadi

saadaanko tästä nyt se kauan kaivattu random OT lanka?

postasin tuohon väliin, kun luulin, et oon twitterissä. Deletoin.

hämmentävän terapeuttinen giffi.

xs4all:n kautta ei pääse #yksivaihteeseen, sanoo inviten olevan päällä. Mibbit ei päästä täältä eikä suoraan mibbit.comistakaan.

Kysyn sitten tässä: Onko kehä1:llä ajorataa seuraava pyörätie Leppävaarasta Pihlajamäkeen, ja missä kunnossa se mahtaa olla? Ei ole varaa eksyä eikä luurissa ole gps:ää.

Miks random avatar on isompi, ku mitä oikeeks avatareks saa ladattua?

-Olli

accro - 13:27, 31.3.2010 » xs4all:n kautta ei pääse #yksivaihteeseen, sanoo inviten olevan päällä. Mibbit ei päästä täältä eikä suoraan mibbit.comistakaan. Kysyn sitten tässä: Onko kehä1:llä ajorataa seuraava pyörätie Leppävaarasta Pihlajamäkeen, ja missä kunnossa se mahtaa olla? Ei ole varaa eksyä eikä luurissa ole gps:ää.
Tohon irkkihommaan voisin sen verran todeta, että invite-only jos tulee ulukomaisesta hostista tms, hirveetä itkua privaan jollekin kenen tietää olevan kanavalla niin invite järjestynee :)

Jos ei ole varaa eksyä, aja radan vartta Pasilaan ja toisen radan vartta Oulunkylän kautta Pihlajamäkeen. Kehän varren pyörätien kunnosta ei ole tietoa, mutta eksymisriski Tampereen motarin nurkilla on suuri. Siinä on lyhyellä matkalla melkoinen risteyshärdelli, jossa ei ole kylttejä.

^ Jos uskaltaisin ajaa Hakamäentietä Viikintielle ja siitä Pihlajamäkeen? No, toivottavasti päädyn perille.

Toimii, siellä on sulaa ja runsaasti sepeliä. Ajat Hakamäentietä Mäkelänkadun yli, jatkat suoraan kohti Vanhaakaupunkia ja eteenpäin, kunnes tulet Viikin Prismalle. Sieltä käännyt vasemmalle ja kohti ylämäkeä.

Palautetta ja mietteitä,

threadien linkittelystä :
Mielestäni keskustelun voi ohjata vanhaan threadiin jos a) vanha threadi on edelleen elossa eli viimeisimmästä poustauksesta <1year ja keskustelua on helppo jatkaa tai b) keskustelu toistuu vuoden välein kuten esim. TDF tai TDH threadit tekevät. Turha tappaa keskustelua sillä, että “tästä on keskustelu jo vuonna 2009 keväällä (piste)”, jonka jälkeen kukaan ei enää postaa uuteen threadiin mitään kun on se käsitys, että ylläpito/modet ei tykkää kun ihmiset kertoo samoja juttuja uudestaan. Itseäni ei kiinnosta lukea suurinta osaa noista vanhoista threadeistä muuta kun jos etsin jotain tiettyä juttua varsinkin kun ne saattavat olla useita sivuja(jopa useita useita) pitkiä ja välissä ihan diibadaibaa. Keskustelusta tää foorumi elää jotain antakaa ihmisten kirjotella! Vanhat keskustelut voi laittaa halukkaille vinkkinä, mutta esittää asia “kattokaa myös vanha threadi” tyyliin.

AMA,
AMA:t ei jostain syystä myöskään vedä tarpeeksi pousteja, jota ihmettelen itse kovastikkin kun kerran ihmisten rakentamat pyörät ovat hyvinkin suuressa osassa koko foorumin olemassaolon syytä, joten lisää pousteja AMA-thredeihin kaikilta. Myös noihin mun alottamiin, jotka ovat saaneet 1(yhden) poustauksen :smiley: hah (oho…muutama näkyy jo).

Loistava foorumi noin yleisesti kuitenkin.

_fobba

Mikähän tätä sivua vaivaa, kun kirjotan esm jonnekkin topicciin, ni se saattaa näkyä hetken aikaa, sitten poistuu mun kirjotus sieltä. Sit uudelleen, ja onko kenties tuplana vai triplana…

Toinen on tää Error establishing database connection tulee ihan kokoajan. Esm privaviestiä ku yrittää lähettää ni hankalaks menee, sit menee kahesti ja sit ei mee ollenkaan.

Jos meni väärään mankumiseen niin siirtäkää? Onko muilla samoja ongelmia vai onko vaan mun tunnarit?