'Hupsista' topikki

Onko trailia vai ei
http://media.tori.net/image/medium/01/0176783395.jpg
torilla myynnissä

Kannattaa korkata kammesta kierteet niin pääsee ostelemaan järeämpiä ulosvetäjiä ja leikkimään niillä.

Minäkin korkkasin tai todennäköisesti joku oli korkannut jo aikaisemmin. Mistä autoton saa helposti hankittua ^tuollaisen ulosvetäjän?

Jos tollainen ulosvetäjä on halvahko niin voisi ostaa ja käyttää pelkästään tuota.

^^Konalan Motonet
http://shop.motonet.fi/fi/haku?q=ulosvet%C3%A4j%C3%A4

skarppaa jerppa.

^tämä

jerppa - 23:58, 18.7.2013 » Jos tollainen ulosvetäjä on halvahko niin voisi ostaa ja käyttää pelkästään tuota.
[s]Arvaas miten hyvin noi kolme leukaa asettuu kiinni kampeen, jossa on viis sakaraa?[/s]

One word: henkariabortti

Biciolli - 23:51, 18.7.2013 » Minäkin korkkasin tai todennäköisesti joku oli korkannut jo aikaisemmin. Mistä autoton saa helposti hankittua ^tuollaisen ulosvetäjän?
Ei tuo tosiaan hirveän kallis ole, viitisentoista euroa biltemasta. Jos haluaa vielä vähän säästellä niin siellä oli myös edullisempia ja pienempiä kaksisakaraisiakin, siitä en tiedä tekeekö niillä mitään.

Joskus olen tuollaisilla taiteillut kampia irti ja ei ne kyllä mitenkään hyvät siihen hommaan oo.

Jaahas. Lollipse tarttee näemmä nipun pinnoja. Olis varmaan voinut käyttää ruuvilukitetta

Elikkäs suoristetut pinnat lähti löystymään, kiekko nappas kii runkoon, lopputulemana takakiekossa 16 pinnaa, pyörä olalle ja kiroillen kotiin. Pitäisiköhän speksata seuraavaks uudet kiekot ja jättää nuo vitun 20-pinnaset varastoon.

Kyllä tota takakiekkoa kuritettiinkin, mut raja tuli vastaan. Onneks sentään näyttää siltä, että ykskään nippeli ei oo lähtenyt tulemaan vanteen läpi elikkäs noi on vielä potentiaalisesti korjattavissa.

[s]tai sit

O:kiekot, vittu[/s]

EDIT OHOH, olipas spessussa olleet kiekot kans menneet aika saatanan kieroiks. En ollut vaan huomannut pikku heittoa 45 mm kumien kanssa. Hirvee tilanne

EDIT2 problem solved

8,5 baria puskivat tiensä vapauteen ja sisärengas räjähti kun putsailin vannetta. Hetken aikaa oli aika epätodellinen olo kun korvissa vinkuu ja suhisee aika voimakkaasti. Jatkossa varmaan sitten korvatulpat kun täyttää renkaita…

Illan asennussaldo:

  • 1 kpl Michen vapputina lukkorengas
  • 1kpl Rattaanpultti

En vain osaa.

Pinnaus: OK
Rihtaus: VOI VI…U!
Saldo: Muutama pinna katkastava kun nippelit soikeena liiallisesta hiplauksesta paskalla avaimella ja kiekko edelleen päin hel…ä. ei muuta PISTE.

wehola - 14:12, 26.7.2013 » Pinnaus: OK Rihtaus: VOI VI..U! Saldo: Muutama pinna katkastava kun nippelit soikeena liiallisesta hiplauksesta paskalla avaimella ja kiekko edelleen päin hel.....ä. ei muuta PISTE.
Katkasitko jo? Hyvä. Ja nyt varmaan olet jo huomannut, että olisit voinut pyöritellä nipat ruuvarilla auki vanteen läpi?

Rasvainen eturatas vs. college housut ja paita. 2/0 housut, 1/0 paita.
Ratas wins!

^^ enkä koska pinnat tulivat n.7 mm nipasta läpi.

sillälailla.

miglos - 15:04, 26.7.2013 » Rasvainen eturatas vs. college housut ja paita. 2/0 housut, 1/0 paita. Ratas wins!
Y U NO?

http://sharetv.org/images/person/jamie_hyneman.jpg

Ajattelin että tällainen hupsista keissi istuu tänne. Tuossa viime viikolla tuli eksyttyä Mannerheimintien auki olevalle KLV:lle joka on siis täynnä soraa. Siinä soran vaihtuessa assuksi tuli ajettua kiven päälle joka lähti kuin ohjus autotiellä ajavan henkilöauton ikkunaan, napsahtaen niin kovaa että epäilisin synnyttäneen jonkinlaisen damagen ikkunaan. Vauhti oli päällä enkä viitsinyt tilanteessa pysähtyä, mutta auto taisi tehdä jonkinlaisen paniikkijarrutuksen. Kukas korvausvastuussa tällaisessa tilanteessa??