Poolopyörän ominaisuudet kiinnosta

^no kyllähän tollaset täytyy olla, se on selvä, ei mee pallo pinnojen välistä.

^Ei, vaan ettei siivekkäät mailat väännä pinnoja

Kyl niit pinnoja menee poikki, kun rytisee. En tiiä kuinka paljon noista lärpäkkeistä sitten on suojaa, mutta kai ne jotain hyödyttää.

Pari kertaa muiden mailat pinnoihin, pari kertaa oma. Kun purin etukiekon lähtiessä etelän lomalta, niin muistaakseni 12 nipaa oli korkannut, ja kaks pinnaa katki. Kyllä mä (siis jos ois pooloa mitä pelata) ihan mielelläni kaasuttelen levyjen kanssa. Mut kyllä se siellä maailmanlaidalla oli pallo joka niitä rikkoi. En ole pahemmin pelaillut noilla katulätkiksillä, mutta vois kuvitella, että niilä pääsee pirusti helpomalla.

Okei, mutta ainakin aloittelijalle jonka maila heiluu suht reippaasti se voi olla hyvä lisä, pyörä meinaan pysähtyy suht nopeasti jos se maila menee sinne pinnojen väliin

Käytättekö säärisuojia tms.?

Kesällä pooloa jonkin verran pelanneena oon sitä mieltä, että levykiekosta edessä on turvallisuuden vuoksi hyötyä. Ei mene mailat, polkimet sun muut sinne pinnojen väliin. Eri asia on sitten kuka oikeasti jaksaa ajella levykiekolla muuten liikenteessä (Daniel voi varmaan antaa kommenttia). Kannattaa ensin kokeilla sitä pooloa ennenkuin alkaa hifistelemään levyillä :slight_smile:

reiskaw - 9:04, 16.11.2010 »
basti - 23:33, 15.11.2010 » ^^Pillimuovi on jeespox.
Moro, Siis tota vai? .
Khyl.

Sitä käytetään mainospohjina, joten kyllä sitä luultavasti saa ilmaiseksikin.

Smurf - 10:05, 16.11.2010 » Käytättekö säärisuojia tms.?
Lisäkyssäri:

Ootteko koskaan pelannu pooloa?

ei vielä mutta tässähän on lähes koko elämä aikaa opetella…

basti - 10:48, 16.11.2010 »
reiskaw - 9:04, 16.11.2010 »
basti - 23:33, 15.11.2010 » ^^Pillimuovi on jeespox.
Moro, Siis tota vai? .
Khyl. Sitä käytetään mainospohjina, joten kyllä sitä luultavasti saa ilmaiseksikin.
Tota ohuempaa ei välttis löydy käytettynä tarpeeks isoja pintoja kiekkoja varten. Sen verran fletkua kamaa, ettei tosta mitään isoja plakaatteja varmaan kukaan väännä. Jostain mainostuotantolafkasta varmaan saa "hukkapaloja" muutamalla eurolla.

Käykää nyt ensin pelaamassa sitä pooloa ja sit mietitte noita varusteita enemmän. Kamaan piipöls.

Kesällä tais yksittäinen suojattu kiekkokin mennä siruiksi syystä X. Pillimuovi ehkä säästää pallo-osumat, mutta toi rullalätkäpallo sanoo pinnoissa “Poinggg” ja kehässä “DONG”. Mitään ei räjähdä. Sitten kun kanssapelaaja yrittää mahduttaa itsensä kiekon läpi fillareineen, niin siinä ei sit muovisuojat auta.

Ja vielä yks lisäkyssäri: Kai te käytätte kypärää aina?

konkeli - 12:09, 16.11.2010 » mutta toi rullalätkäpallo sanoo pinnoissa "Poinggg" ja kehässä "DONG". Mitään ei räjähdä. Sitten kun kanssapelaaja yrittää mahduttaa itsensä kiekon läpi fillareineen, niin siinä ei sit muovisuojat auta.
Viime kesänä torppasin vastustajan napakalla lyönnillä. Pallo osu venttiiliin ja venttiili poikki, siihen jäi :D.

Hyvin osuttu, muuta en sano.

konkeli - 12:09, 16.11.2010 » Käykää nyt ensin pelaamassa sitä pooloa ja sit mietitte noita varusteita enemmän. Kamaan piipöls.
...joo joo, mut eihän kukaan kehtaa tulla kentän reunalle hengaamaan jos ei oo edes välineet iskussa ekax. Six.
reiskaw - 12:35, 16.11.2010 »
konkeli - 12:09, 16.11.2010 » Käykää nyt ensin pelaamassa sitä pooloa ja sit mietitte noita varusteita enemmän. Kamaan piipöls.
...joo joo, mut eihän kukaan kehtaa tulla kentän reunalle hengaamaan jos ei oo edes välineet iskussa ekax. Six.
Ja mä ajan pyörällä, koska se on muodikasta.

Poolojeesuksia ahristaa tämä keskustelu, koska kyseisen pelin on tarkoitus olla herrasmiesurheilua, jossa kalusto- ja henkilövahinkoja pyritään välttämään viimeiseen asti.

Poolojeesuksia ahristaa sekin, että pooloa voi pelata millä pyörällä tahansa, esimerkiksi minun kännitraktorillani, ilman mitään lisävarusteita. Jos speksaamiseen käytetyn ajan käyttäisi pyörän hallinnan opetteluun, olisi kesällä varmasti hauskempaa poolota. Vähäisen kokemukseni perusteella tarkoituksena ei ole pelata “oikein”, “pärjätä” eikä edes “näyttää uskottavalta”.

Disclaimerit: Minä en juuri osaa pelata. Jos ajokoira haluaa kasvattaa polviin ihoa takaisin, hän käyttää polvisuojia. Jos viulisti pelaa pooloa, hän käyttää kyynärsuojia.

SanttuT - 12:36, 16.11.2010 <a Ja mä ajan pyörällä, koska se on muodikasta.
No sehän on kiva, meitä on kyllä ihan joka lähtöön. Itse ajelen kunnon vuoksi ja tuli mieleen, että toi poolo vois olla hauskaa puuhaa muun ajelun ohessa ja kun se ei vielä ole mikään näytöslaji missään, niin kaipa se on loppujen lopuksi ihan se ja sama millä rotiskoilla sitä pelataan.
JeeJee - 12:13, 16.11.2010 » Viime kesänä torppasin vastustajan napakalla lyönnillä. Pallo osu venttiiliin ja venttiili poikki, siihen jäi :D.
Tohon auttaa jos laittaa pari nippusidettä venttiilin viereisten pinnojen ympäri ja siitä siksakisti molemmin puolin venttiiliä suojaamaan.

kyllä poolonäytöksiä on ollut, joten ei muuta kuin speksaus jatkukoon!