Poolopyörän ominaisuudet kiinnosta

daniel - 12:29, 10.9.2010 » ..., se levy siinä kiekossa ei ole ensisijaisesti pallon takia. Se säästää pinnoja sekä estää otb-pannuilta. Sen takia se on myös yleisempi pelkässä etukiekossa,...
Nim. epätietoinen Espoosta tiedustelee:

Mistä matskusta noita pinnasuojia/-leyvjä olis näppärä tehdä?

Jostain vanhasta bassorummun kalvosta vai mistä??

ABS muovista tein ite yhdet pinnasuojat, on jo lohkeillut vaikka oli parimillistä ja raskasta. Sellasesta aaltomuovista, jota mainoskylttien taustana käytetään, näyttävät myös tekevän pinnasuojia.

Hyvät saat kun vanhasta rullatuolista etit pinnasuojat, niissä on näppärät kiinnikkeetkin pinnoihin. Jos päätät varastaa niin ainakaan omistaja ei juokse perään (harhar). Omani löysin kierrätyskeskuksesta.

^^Pillimuovi on jeespox. Daniel vinkkas marsufoorumille sen hankinnassa. Askartelukorkeakouluissa opiskelevat kaverit voivat myös jeesata, ainakin Chicagoon sitä tulee “sponssituotteena” vanhojen mainoslevyjen muodossa. Muistaakseni tyttöystäväni oli hakenut sitä suomen messuilta (messukeskuksesta) joltain varastoylipääjehulta. Onnistunee jos saat oikean tyypin langan päähän.

Menee pikkuisen aiheen viereen, mutta pelataanko muualla euroopassa, niin kuin ilmeisesti stadissa, katulätkä (tai rulla, mikä hitto senyt oli) pallolla?? Veemäinen kapistus raskaaseen ja hitaaseen poolo- ja maahockeypalloihin tottuneelle. Mutta aika paljon pinnaystävällisempi peliväline…

^ lfgss “We need balls”.

onko mitään pallokimppaa? Urheilukaupoista löytyy vain kiekkoja enää tälle kaudelle, joten onko joku jostain ottamassa palloja?

basti - 23:33, 15.11.2010 » ^^Pillimuovi on jeespox.
Moro,

Siis tota vai?

"
Pillimuovi FR 2 mm, 410 g/m2
Palosuojattu, erittäin vahva laatu. Suojaa pintoja iskuilta ja kolhuilta.
Kevyt, helppo työstää.
Kennolevyn paksuus 2 mm ja paino 410g/m2. Levyn koko 1200 x 2500.
Saatavana myös tilaajan logolla/nimellä varustettuna.
Tarjoushinnat suoraan varastosta:
25 kpl / pkt 150,00€ / alv 0%
1/2 lava = 250 kpl 1425,00€ / alv 0%
1 lava = 500 kpl 2700,00€ / alv 0%
"
http://www.finnmill.fi/fi/pillimuovi-fr-2-mm-410-gm2

Kimppatilaus eniwon? Yks levy tekee eur 7,38 (ALV 23%) että ei se nyt niin paha hinta olis…

Toki jos samaa kamaa lojuu kasapäin jossain poishakemisen vaivalla niin eipä tuota sitten kannata lähtetä tilaamaan isompia määriä.

Yks levy on aika iso: 1200 x 2500mm. Jos hyvin leikkaa niin saa yhdestä levystä molempien kiekkojen suojat, ellen nyt aivan väärin hahmota.

EDIT: Nää on sit Raisiossa, eli siellä Turun toisella puolella…

reiskaw - 9:04, 16.11.2010 » Yks levy on aika iso: 1200 x 2500mm. Jos hyvin leikkaa niin saa yhdestä levystä molempien kiekkojen suojat, ellen nyt aivan väärin hahmota.
622 rinkuloita menee seitsemän, eli ainakin 3,5 kiekkoa levystä.

^ sul on parempi matikkapää kun mulla!! :slight_smile:

no tuohan vain parantaa yhtälöä.

Tekee eur 4,22/fillari se ei ole paljoa se. On sitä tuon verran huonompiinkin kohteisiin käytetty…

onko teillä tullu poolossa miten usein tarve tuommoisille levyille?

^no kyllähän tollaset täytyy olla, se on selvä, ei mee pallo pinnojen välistä.

^Ei, vaan ettei siivekkäät mailat väännä pinnoja

Kyl niit pinnoja menee poikki, kun rytisee. En tiiä kuinka paljon noista lärpäkkeistä sitten on suojaa, mutta kai ne jotain hyödyttää.

Pari kertaa muiden mailat pinnoihin, pari kertaa oma. Kun purin etukiekon lähtiessä etelän lomalta, niin muistaakseni 12 nipaa oli korkannut, ja kaks pinnaa katki. Kyllä mä (siis jos ois pooloa mitä pelata) ihan mielelläni kaasuttelen levyjen kanssa. Mut kyllä se siellä maailmanlaidalla oli pallo joka niitä rikkoi. En ole pahemmin pelaillut noilla katulätkiksillä, mutta vois kuvitella, että niilä pääsee pirusti helpomalla.

Okei, mutta ainakin aloittelijalle jonka maila heiluu suht reippaasti se voi olla hyvä lisä, pyörä meinaan pysähtyy suht nopeasti jos se maila menee sinne pinnojen väliin

Käytättekö säärisuojia tms.?

Kesällä pooloa jonkin verran pelanneena oon sitä mieltä, että levykiekosta edessä on turvallisuuden vuoksi hyötyä. Ei mene mailat, polkimet sun muut sinne pinnojen väliin. Eri asia on sitten kuka oikeasti jaksaa ajella levykiekolla muuten liikenteessä (Daniel voi varmaan antaa kommenttia). Kannattaa ensin kokeilla sitä pooloa ennenkuin alkaa hifistelemään levyillä :slight_smile:

reiskaw - 9:04, 16.11.2010 »
basti - 23:33, 15.11.2010 » ^^Pillimuovi on jeespox.
Moro, Siis tota vai? .
Khyl.

Sitä käytetään mainospohjina, joten kyllä sitä luultavasti saa ilmaiseksikin.

Smurf - 10:05, 16.11.2010 » Käytättekö säärisuojia tms.?
Lisäkyssäri:

Ootteko koskaan pelannu pooloa?

ei vielä mutta tässähän on lähes koko elämä aikaa opetella…

basti - 10:48, 16.11.2010 »
reiskaw - 9:04, 16.11.2010 »
basti - 23:33, 15.11.2010 » ^^Pillimuovi on jeespox.
Moro, Siis tota vai? .
Khyl. Sitä käytetään mainospohjina, joten kyllä sitä luultavasti saa ilmaiseksikin.
Tota ohuempaa ei välttis löydy käytettynä tarpeeks isoja pintoja kiekkoja varten. Sen verran fletkua kamaa, ettei tosta mitään isoja plakaatteja varmaan kukaan väännä. Jostain mainostuotantolafkasta varmaan saa "hukkapaloja" muutamalla eurolla.