Vivalo Special "Kultainen sudenkorento"

42/17 tai 43/17 on paras välitys.

Kehän merkki on DRC.

Hehe, kevään paripinnaiset paperikiekot yms on näköjään vaihtunut, tällä varmaan kelpaa pommitella paremmin! Meitsi tykkäs siitäkin ulkoasusta, mutta tää on kyllä siisti myös. Oon aina tykkäilly tosta pyörästä, ja 75:t sopii kyllä tohon ku nenä päähän.

Kaks peukkuu ylös, upea runko ajettavilla palikoilla. Toi etuhaarukka on jotenkin erityisen hieno.

Mistä kohtaa tuo on “raffi” ja “keskeneräinen”?

Kare_Eskola - 9:56, 29.8.2010 » Mistä kohtaa tuo on "raffi" ja "keskeneräinen"?
Nihnih. Väännän rautalangasta: verrattuna yleisempiin kuviin, joita noista keirinrungoista olen nähnyt postattavan. Raffi = näyttää siltä, että on ajettu ja myös ajetaan - jopa ihan sateellakin. omg.

oon vähän harkinnut uutta runkoa, jos jollain on kiinnostusta tähän ja tarjota jotain vaihdossa niin saa ehdotella… jotain rata- tai maantiepyörää tai -runkoa siis

edit: ei mitään

Afa - 2010-11-05 10:26:28 » oon vähän harkinnut uutta runkoa, jos jollain on kiinnostusta tähän ja tarjota jotain vaihdossa niin saa ehdotella... jotain rata- tai maantiepyörää tai -runkoa siis
Teemulla polttelee Mash rahat taskuissa...

Japanian kiertopalkinto nro2 ?

PM on laitettu jo pari viikkoa sitten :slight_smile:

jarkko - 2010-11-05 12:31:14 » Japanian kiertopalkinto nro2 ?
hah hah

…ois muuten tehnyt mieli poistaa Teemun Mash…

kamat kiertoon!

Todettakoot muuten tähän, että näin sattumalta Jaappanian kiertopalkinnon #1 nykyisellä omistajallaan ajossa sunnuntaina ja suhde vaikutti kaikinpuolin onnelliselta.

eka viesti editoitu ajankohtaisemmaksi. vanhat kuvat olikin muuttunu jo bittiavaruusromuksi…

Do want!

^ et saa!

tällänen kesäkuosi oli pari viikkoo sit, satula ja stemmi ja stonga vaihtunu ees taas ja vaihtuu taas kohta varmaan… näkyy isompana kun painaa view image ja sillee

edelleen siistin rosonen, erottuu näiden silosten kaupunkifiksien joukosta edukseen!

tää on tosiaan tällä hetkellä ainoa ajokuntonen pyörä (kuudesta pyörästä?) ja ei niillä muilla tee kauheesti mieli ajella. tällä ajettiin mm. keväällä joka arkipäivä koulumatkacrossia espoon keskuspuistossa jään ja loskan ja kivimurskan seassa =)

kyllä, aika rotta njs-setiksi. mutta ajettavaksihan nämä on tehty.

Tää on kyllä pistäny silmään muutaman kerran viimesen kuukauden aikana. Rungon väri on erityisen hieno ja mukavasti kulunut.