Road Bliss

kyllähän mä sen syvällä sisimmässäni tiesin jo aamulla kun mietin että kummat kengät eli kumpi pyörä ja valitsin sen missä ei ole lokareita. just kun iltapäivällä hyppäsi satulaan niin eka iso pisara napsahti maahan ihan viereen. aluksi vähän harmitti se jääkylmä vesi joka paikassa ja sit nauratti kun oli ihan joka paikka kurassa paitsi pajatso (kiitos assaver). sit pitkä siivu niin että välillä vähän aurinkokin pilkisti ja sit just kun mietti että sitähän on kotipihassa jo kamat kuivuneet yllä niin uusi samanlainen satsi vettä niskaan. sekin jaksoi vielä naurattaa.

Nostelen vaihteeksi tätä ketjua, muutamia kuvia Jykylän reissusta, mennen ja tullen oli melkoista road blissiä

Lisempää

Missäs se tykkäysnappi olikaan… Ei oikeen mitään järkevää sanallista kommenttia osaa antaa. Huhhuh!

hoh hoh http://straightrazorplace.com/attachments/site-help-comments-suggestions/105576d1346839293-can-we-have-little-smiley-face-little-man-taking-his-hat-off-hatsoff.gif

hitto. satula ei vieläkään kohdillaan nätin kelin pyörässä mutta on se silti vaan mukava peli. no jyrkimmissä ylämäissä vähän pistää puuskuttamaan prkl jo mäessä kun bout 60 kadenssi = 20+km/h mutta tasaisella tuntuu että rullaa ihan itsestään eteenpäin. lisäksi oon ruennut tykkäämään jäykästä karboniitista ja spd-sl:stä jalkojen alla nyt kun rupes löytymään klossien asentokin sieltä. työpaikan sisätilojen kiviportaissa pistää kyllä aina epäilyttämään maantiespedujen hyvyys mutta toistaiseksi pysynyt nilkat ja niskat ehjänä.

plus bemari mersukuski meinas varmaan saada slaagin kun sitä kismitti mun keskarinnäyttö siitä hyvästä että parkkeerasi farmarinsa suojatien päälle niin että jäi joku 40cm kaistale suojatiestä vapaaksi. sen huuto oikeesti kuului sieltä suljettujen ikkunoiden takaa selkeästi ulos asti.

ja ihan loppumatkasta sain vielä hillittyä itseni kun ahtaassa kuumottavassa vähän kapeassa, joka suuntaan vitunmoinen alamäki -alikulussa tuli nuori kaveri vasenta reunaa pyörällään vastaan. vauhti nolliin ja mahdollisimman tyynellä äänellä kehotin ajamaan aina oikeassa reunassa että pysyisi pois törmäyskurssilta muiden pyöräilijöiden kanssa ja ainakin vaikutti reaktiot siltä että meni perille.

sit offtopikkina kuulin tossa just että nyt on torstai. oisin ite sanonut että ehkä joku tiistai.

Mulle kaikkien tienvarren otusten näkeminen nostaa bliss-kerrointa aika vahvasti ajellessa.

Raportoinkin viime viikolla nähdystä Hirvestä Porkkalanniemen treffireissulla vaeemon kanssa. Harmi, kun ei sillon tullut kuitenkaan niin ajettua kun vaimolta laukesi keskiö käsiin ja oma ajaminen tuntui jotenkin tosi tahmeelta → turvauduttiin junamatkailuun.

Eilen lähdettiin kostoretkelle kaverin kanssa duunin päälle ja vähän maisemareittejä kierrellen Veikkolan ja Evitskogin kautta. Oikeestaan koko matka Veikkolasta lähtien oli melkosta blissiä, kun aurinko paistoi ja kunnon maisemareitit alkoi.

Pyörät kulki oikein mukavasti aina Porkkalanniemeen asti, jossa nähtiin ensin peura pellon laidassa ja sitten keskellä tietä niin, että jouduttiin pysähtymään ettei mennä päin :smiley:

Porkkalanniemestä notskipaikalta löytyi kirves, jolla oli mukava äijäillä hyviä nuotiotikkuja ja nuotiokin syttyi lähes ilman paperiapua _b

Takasinmatka ja auringonlasku oli sit se ylitsetursuava bliss-osuus. Tiedättekö sellasen tilan, missä koko ajan menee vaan niin paljon överimmäks että alkaa tuntua tosi epätodelliselta? Heti kun lähdettiin ajamaan takasin, nähtiin ensin muutama hirvi ihan parin metrin päästä. Jatkettiin, ja nähtiin muutama peura. Sitten kun tuli taas hirvi vasoineen vastaan, alkoi olla aika epätodellinen meno!

Tää ei vaan ottanut loppuakseen. Laskeskeltiin, että nähtiin 5 hirveä ja pitkälti päälle 20 peuraa. Viiminen nähty peura loikki todella komiasti Masalassa kelvin ja kelvin vieressä olleen leveän ojan yli kanssa ihan vierestä. Like a boss.

Tähän kun vielä yhdistää sen ekan kesäyöfiiliksen, mikä tuli peltojen keskellä ajellessa auringon laskiessa. Kaste nousi usvana peltojen keskeltä ja kuu loisti täysillä vielä suht valoisalla taivaalla. Tarkeni shortseissa aivan hyvin. Huhhuh.

Suosittelen Porkkalanniemen ilta-raidöötä hyvin lämpimästi kaikille bliss-huntereille.

Tärisevät kädet

no jos jotain negatiivista niin se juomapullo joka linkoutui takataskusta kun fiksi repi alamäessä lihat luista tai siis pyörittelin nyrkkiä näyttäneen papan perässä kuumotellakseni sitä että kannattiko ohittaa kun jäät sit kuppaamaan eteen. ajoin mäen ylös ja alas hitaasti eikä löytynyt.
tuli sit puol litraa lyhyempi lenkki.

ai niin ja nahkaa kutittaa, ois pitänyt sitä aurinkorasvaa.

siinä trikoomiehet katsoi että miten sitä maantienlaitaa ajetaan farkkushortseissa. ja vähän epäreilua kun ei mulla mielestäni noin hyvä kunto ole kun mäet nousee paljon kevyemmin kuin viime kesänä…

e: just naksautin saunan päälle, kohta grillaamista ja olutta niin että on mukavampi huomenaamuna mennä rankametsään pikku kohmelo kaverina.

^^ hieno ja inspiroiva tarina!!!

kävin Järvenpäässä, tavoitteena oli huitasta olut tai sumppi Swengin terassilla. Hirvee järkytys kun paikka oli kiinni/lopettanut. MITÄ, MILLOIN?! Menin niin jumiin että ajoin takaisin Hesalaan kahvittelematta tms. Kaunis keli, vähän tuuli otti paluumatkalla keskaria alas, mut olinkin kasvattamassa partaa ja kokeilemassa tankolaukkua. Bliss. Nyt falafel-täytteiset tortillat ja sitä helvetin kahvia. =)

otuscount: närhi.

Kevään kakssataskerhon jäsenyys kuitattu, oli ihanaa ajella, vaikka ajatinkin frendiltä reidet alta ja ei ihan osattu aina suunnistaa. Kaverin mielestä ehkä vähemmän ihanaa sit. Uus kevyempi välitys oli niin paljon parempi kuin miehistelyvälit, mikä ei varmaan ketään yllätä.

HKI - Tampere. Myötätuuli, hyvät tiet, vähän liikennettä, kaunis ilma. Bliss.

angeldust - 22:13, 30.5.2015 » HKI - Tampere. Myötätuuli, hyvät tiet, vähän liikennettä, kaunis ilma. Bliss.
Mitä reittiä ajoit? Vähän sama suunnitteilla juhannuksena.

Mut toiseen suuntaan siis.

Tarkoitus oli mennä illan vikaan näytökseen leffaan, mutta oli niin nasta sää, että päätin mennä iltalenkille. Päädyin Bemböleen, josta sitten Kehä III pitkin Hämeenkylään ja sieltä sitten Lassilan kautta himaan. Pihlajistossa rupesi vähän väsyttämään, joten vanhasta tottumuksesta päätin tarkistaa levätessä kaupan roget. Mansikoita ja vineereitä! Kuin tilauksesta. Melko bliss.

tnts - 22:32, 30.5.2015 »
angeldust - 22:13, 30.5.2015 » HKI - Tampere. Myötätuuli, hyvät tiet, vähän liikennettä, kaunis ilma. Bliss.
Mitä reittiä ajoit? Vähän sama suunnitteilla juhannuksena. Mut toiseen suuntaan siis.
Tietä 130 mentiin oikeastaan koko matka. Vantaalla pääsee kelveistä eroon ja seuraavat on vasta Lempäälässä, joten maantienlaitaa pääsee kivasti. Aika paljon oli uusia asfalttejakin laitettu sinne, joissa rullasi vielä ekstrahyvin. Sääksjärven sillan lähimaastossa hyvät maisemat ja taukopaikat, muuten lähinnä kuolleita huoltoasemia ja normaalia suomalaista maantiemaisemaa.

Hki - Kotka - Hki.
https://farm1.staticflickr.com/548/18320878155_53f0dd9411_b.jpg

Totesin, että kyllä toi Sellen SLR on aika kova ja kaivoin vanhat vaippahousut esiin → commute bliss

https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/11381453_475159045967643_883912494_n.jpg

UGH!

Heräsin ennen viittä. Juniorille kuivaa ylle ja itselle bibsit. Ukko unille ja itse satulaan. Puoltoista tuntia tyhjiä katuja ja nyt olen istunut vartin paikallani juomassa aamukahvia. Aah.

Myötätuulibliss Porkkalasta Kauklahteen tänään iltapäivällä. Meni paaljon kovempaa kuin omaatäysii:)