Etukori?

katoin et jollai tietäjäl olikin jo pleja keulilla täällä

Kaksikerroksinen kori olisi kyllä kova.

tällane vois kyl olla. kiitos vinkistä ununu
https://www.ikea.com/PIAimages/0711571_PE728333_S5.JPG?f=xxl

Liikkuvalle paperinpuskijalle

ununu - 15:56, 27.10.2019 » katoin et jollai tietäjäl olikin jo pleja keulilla täällä https://www.ikea.com/fi/fi/search/products/?q=pleja
https://i.imgur.com/UOyGWeY.jpg

Kutsuitte

Se pienin Wald x Restrap bägi istuu tohon aika kivasti myös.

ununu - 12:31, 29.9.2017 » Musta Wald 139 (irtokorimalli ilman ripustuksia) 764g Kirkas Wald 139 (irtokorimalli ilman ripustuksia) 744g mielenkiintoista. pleitattu kirkas taitaa olla myös kestävämpi pinnoitteeltaan.
hhhlol. saisinko tulla kertomaan, että [matala pleja](https://www.ikea.com/fi/fi/p/pleja-toimistotarviketeline-musta-00348048/) ilman jakajia ja korkkialustaa 275g ja [deeppi pleja](https://www.ikea.com/fi/fi/p/pleja-paperikori-musta-60411466/) ilman korkkialustaa 600g.

matala on about sen verran leveempi mitä korkeudessa ”menetetään” verrattuna wald 137

toi vaikka retkikirveen ylipakkaamisen mahdollistava, todnäk. vieläkin kevyempi lomakelaatikko alkaa olee jo käsittämättömän paljon skenekoria hintaan ~4,50 eur kappale kun jämäkkyys/painosuhdekin vaikuttaa melko ideaalilta ja ei mitään pannutusta tartte kestääkään.

rip wald family company.

Mistäs tolle kaveriksi cantilever-kiinnityksellä oleva pikkutarakka?

Nitto M12 esimerkiksi
StyleRidestä oon omani ostanu, varmaan Velobialleki saa tilattua

ja FYI kaikille jotka on esim kadottanu cantikiinnityksellä olevien etutartsiensa pultit, niin Ajopyörässä on pienehkö pussi Velo-Orangen pultteja cantitartseihin. ei oo jostain syystä verkkokaupassa, mutta siellä ne on.

ununu - 12:50, 29.10.2019 »
azure - 12:25, 29.10.2019 » Mistäs tolle kaveriksi cantilever-kiinnityksellä oleva pikkutarakka?
jos edelleen sniiduiluttaa ja kertakäyttökulttuuri kiinnostaa niin tätä löytyy halvimmillaan n. femmalla kiinoista http://fernvale.info/wp-content/uploads/2019/05/new-black-aluminum-alloy-bicycle-front-rack-luggage-shelf-panniers-bracket-pannier-road-bike.jpg cantikiinnitysnivelen ekana failaavat mustat aluniitit kandee porata pois ja korvata samantien rosteripulteilla tai happosilla ja laittaa tukevammalla aisalevyllä myös kruunun reikään kii
Tai hemmetisti paremman näköinen ja noin 15-20 euron hintaan tämmönen:

https://i.imgur.com/gVsIFb1.jpg
https://i.imgur.com/qBo3e7f.jpg

Löytyy ainakin sjs cyclesistä ja bikesterista. En laittanu kuvaan kiinni tota kruunun reikään tulevaa rautaa, mut semmonen luonnollisesti tulee mukana.

Painaa taatusti vähemmän kuin rosteripulteilla ja tukevammalla aisalevyllä tuunattu kiinanihme. Vaateriin menee nätisti taivuttamalla.

Bike24:llä on myös tota.

Riippuu minimaalisesti haarukasta ja keulakulmasta toki, suurempi säätö toki hankalaa. Omaan ysärimaasturiin meni kuitenkin vaateriin vatupassillakin katsottuna ilman säätöä.

Okw - 13:12, 29.10.2019 » Painaa taatusti vähemmän kun rosteripulteilla ja tukevammalla aisalevyllä tuunattu kiinanihme. Vaateriin menee nätisti taivuttamalla. Bike24:llä on myös [tota](https://www.bike24.com/p2195922.html).
Itse en taivuttaisi, kun toi on alumiinia ja tarkoitus kestää kuormaa.

Itse taivutin, ja tarakan ajossaoloaikana nolla kappaletta ongelmia. En kyllä koskaan kuskannut siinä varmaan kolmannestakaan valmistajan maksimikapasiteetiksi ilmoittamasta yhdeksästä kilosta, mut nää on näitä ¯_(ツ)_/¯

Ok, hyvä tietää kun noita kahta samaista tartsia tulee siirreltyä pyöristä toisiin :slight_smile:

Toistuvasti edestakaisin taivutteluhan on sitten eri asia ja kaikki tietänee miten siinä ennen pitkää käy. Vakavasti sanottuna, en pidä yhtä muutaman asteen taivutuskertaa kovin fataalina asiana, vaikka kyseessä onkin alumiini. Jos kuitenkin haluaa sen välttää, niin tohonhan voisi V-jarrupaloista lipastaa kuppi- & palloprikat molemmille puolille.

Hyvä pikkutarakka joka tapauksessa. Itellä oli tossa etu-urassa pöllövalo tarakan alapuolella, ja sen akkupaketti nippareilla kruunuaisan vieressä. Päälle meni varustelekan mil-tec butt-pack tms. kangaslaukku nätisti omilla hihnoilla. Pohjaa siinä ei ollut, mutta aivan hyvä ratkaisu pehmeille paketeille, kuten takille, hihoille, hanskoille jne.

No niin siinähän ois hyvä tartsi ja painoa 290g.

jatkan semioffarii ja päivitän tähän ite punnitut painot kun ehdin pajalle

m12:

5e kiinaihme:

Kuva vielä tästä jumalkombosta

Itsellä Kiinan tarakka ja Ikean kori kestäneet kaikenlaista ryminää hyvin. Vaikka toki yllä mainitut vahvistukset ovat varmasti perusteltuja. Koreja tuli kaksi paketissa, alle kympin maksoi. Oli myös saman mallisia mutta syvempiä, joita ei taidettu vielä linkata.

(Tämä on eka kerta kun laitan kuvaa tänne, katsotaan miten käy.)

Tossa se 15cm korkea Pleja (ja toinen Kayapo).