Valoa kansalle! Millä valoilla jengi ajaa

asb - 9:08, 13.9.2018 » aina aivan pakko olla joka ikinen kerta [b]tai muuten kuolee[/b]
Jos ajatte valoitta niin saatan vetää pimeellä kujalla sairasta nopeutta persuksiin sykkeet pauhaten.
Jani S - 10:16, 13.10.2017 »
laser_tk - 8:36, 13.10.2017 » Lumonite BX3000 GoPro-mountilla kypärässä kiinni, akku joko käsivarressa tai repussa.
Täällä kans kolmetonnine Lumonite - valoa on vihdoin ns. [i]riittävästi [/i]myös syyspimeeseen mettään.
Ostin toisen, koska hyvä.
kaukomieli - 14:09, 11.9.2018 » lidlin virtapankki
Valo on käyttökelpoinen, mutta tuo Lidlin virtapankki lienee geneerinen kiinatuote, jota myydään tuhannella eri brändillä (meillä oli Varta-brändätty versio). Se purki itsensä todella nopeasti, eli sitä sai olla lataamassa jos se oli vaikka pitkän viikonlopun käyttämättä. Hemmetti kun ei edes tunnettuun paristobrändiin voi luottaa.

Tähän pätee sama, kuin työkaluihin. Jos fyrkat on tiukassa, niin on ihan ok ostaa huonoa. Pitää vaan muistaa, että sen joutuu myöhemmin korvaamaan kunnollisella. Eli jos resursseja suinkin on, niin kannattaa heti hankkia se Ankeri. Tulee vähemmän SER-jätettä ja pitkällä aikavälillä halvemmaksi.

Lisäksi vähänkään suspekteja litiumakkuja ei enää tule tähän taloon.

Dynamovalolifestyle, ties vaikka kuinka monetta vuotta. Olen valmis.

Mut ku katuratalifestyle.

laita asb valo siihen pyörääsi.

asb - 9:50, 13.9.2018 » Mut ku katuratalifestyle.
Häh siis eihän se poissulje dynamoa. Päinvastoin! Hemmetin siistii jos olis dyny katuradassa!

Mikä se tän hetken parhaan kuvion heittävä stvzo dynamo tuikku olikaan?

mankkis - 10:02, 13.9.2018 »
asb - 9:50, 13.9.2018 » Mut ku katuratalifestyle.
Häh siis eihän se poissulje dynamoa. Päinvastoin! Hemmetin siistii jos olis dyny katuradassa!
Jos oot vitun leveleillä oleva katurata-ukko, niin ostat [tän](https://www.starbike.com/en/son-28-dynamo-hub-135mm-disc-6-hole/) ja otat sähköt takakiekosta

Oonko se vaan mä mut nään akselin vääntyvän niinku xt napa modissa.

asb - 9:47, 13.9.2018 »
kaukomieli - 14:09, 11.9.2018 » lidlin virtapankki
Valo on käyttökelpoinen, mutta tuo Lidlin virtapankki lienee geneerinen kiinatuote, jota myydään tuhannella eri brändillä (meillä oli Varta-brändätty versio). Se purki itsensä todella nopeasti, eli sitä sai olla lataamassa jos se oli vaikka pitkän viikonlopun käyttämättä. Hemmetti kun ei edes tunnettuun paristobrändiin voi luottaa. Tähän pätee sama, kuin työkaluihin. Jos fyrkat on tiukassa, niin on ihan ok ostaa huonoa. Pitää vaan muistaa, että sen joutuu myöhemmin korvaamaan kunnollisella. Eli jos resursseja suinkin on, niin kannattaa heti hankkia se Ankeri. Tulee vähemmän SER-jätettä ja pitkällä aikavälillä halvemmaksi. Lisäksi vähänkään suspekteja litiumakkuja ei enää tule tähän taloon.
Itellä ei oo ollu ongelmia ton eikä toisenkaan enemmän käytetyn erimallisen pankin kanssa. Lidlin ladattavia paristoja käytän musalaitteissa paljon ja hyvin ovat palvelleet.

Huonoja työkaluja en osta mut noiden kanssa voi miettiä kans käyttöastetta, ei kaiken tarvii olla premiumia kunhan ei hanki just sitä halvinta paskaa, esim. Lidlin hylsyt(siis pelkät hylsyt, räikkä on muualta ja laatua) ovat palvelleet hyvin harrastajan kevyessä pyöräpajakäytössä, konepajalle hankkisin sit jotain muuta. Joku Black & Decker riittää ihan hyvin satunnaiseen himanikkarointiin, oikeita töitä tehdään sit Festooleilla, Makitoilla yms.

SER-romun välttäminen on toki fiksua ja suspektit litiumakut voi lisätä tonne sun listaan ns. syyksi. Vaikka toisaalta, mihkäs niitä valoja tarvii jos ajaa paremmin kuin muut.

Katuradan napadynykiekko odottaa asennustaan, hobocrossin huoltoa.

Niin ja näkisin et autoilijoiden vinkkelistä heijastimet on se juttu jos haluaa näkyvän, tuikut on muuta kevyttä liikennettä(ja itseä) varten eli valot päälle kiitos.

Odie - 9:47, 13.9.2018 » Dynamovalolifestyle.
älä pidä muita lifestylejä.

yöttömässä yössä valottomalla fixillä skidailu hyvä varalyfestyle.

asb - 9:47, 13.9.2018 » Ankeri
Mistä ankeriainen vuonna 2018 kustannustehokkaasti?

joskus noita on saksan amazonista uitettu mutta en tiedä mikä tilanne suomessa vuonna 2018

Mainittakoon vielä et toi virtapankki-usb-valokombo on edullinen ja mielestäni ihan hemmetisti parempi juttu kuin perus patterikäyttöiset SER-tuikut.

Mut täähän se juttu on:

Odie - 9:47, 13.9.2018 » Dynamovalolifestyle
FF - 12:46, 13.9.2018 » joskus noita on saksan amazonista uitettu mutta en tiedä mikä tilanne suomessa vuonna 2018
https://www.amazon.de/Anker-PowerCore-10000mAh-Powerbank-externer/dp/B01NBQX0O5

Kiinnostaisi laittaa sähköistettyyn Bakfietsiin vilkut elikkä kääntymissignaalit.

Pitäisi olla kytkin ohjaustangossa, jotta on helppo käyttää myös kurjalla kelillä lastattuna.

Olen arponut sitä, olisiko parempi, että vilkut olisi suoraan tangon päissä tulppina (tällaisia näkyy jonkin verran löytyvän), vai johdon päässä jolloin ne saisi johonkin parempaan paikkaan (laatikon reunoihin?) kiinni.

Vilkut olisi myös hyvä saada kiinni tuohon Shimano Steps -akkuun. Siitä saa jo etu- ja takavalo virtansa, joten jonkinlainen jännitteenmuunnin löytyy varmaan jo jostain välistä. Siitä pystynee haaroittamaan myös vilkuille voiman. Saako haaroitusratkaisuita tuotteena jostain, vai pitääkö tehdä itse? Googleni ei löydä dokumentaatiota Stepsin ropaamiseen, ilmeisesti systeemiä ei ole oikein tarkoitettu itse viriteltäväksi…

hemppa3000 - 13:32, 13.9.2018 »
ikävä kuulla. itselläni taas:

https://i.imgur.com/FKKPt5f.png

jaah itseasiassa toi Powercore II ois kolme egee halvempi…

clasul -15% alet pääl täl hetkel

ei tietoo kennoista, mut ostin salonkikelpoiset 2x 6700 mah kivalla tuplatelakalla samanlaisesta 39,95 29,95 tarjouksesta josta lähti sillo viel toiset -25%

noista ja myös gigantista ostetusta isommasta löytyny mukavasti läpilatausominaisuus toisin kuin jostain vanhemmasta ankerista

Tommosesta Silvercrestistä oon tykänny kun on noi piuhat messissä. Eikä muuten oo mikään rimpula tai tuhnu, pari vuotta pyöriny messissä eikä valittamista laadusta.

https://www.lidl.de/media/product/0/2/4/5/6/8/2/silvercrest-powerbank-spb-6000-a1-zoom.jpg