Valoa kansalle! Millä valoilla jengi ajaa

Hikky - 21:28, 13.12.2014 » ^Jos ei pave ota sitä niin anna mulle.
Lähinnä ehdotin sille ekalle huutelijalle, olisko ollu taina? Mut ton voi tulla hakee jos tainaa ei kiinnosta.

Helpompi jos joku noutaa, postitus ilmaistavaroille vähän meh.

Juissi - 12:57, 14.12.2014 » http://yle.fi/uutiset/joka_toinen_pyorailija_rikkoo_lakia_ajetaan_pimeana_tai_strobovaloissa/7680500 Hieman asenteellisesta otsikoinnista huolimatta tässä taitaa olla valoasiat lain puolesta aika kätevästi tiivistettynä. Toki pakollista 'isällistä' neuvontaakin on hieman mahdutettu mukaan, mutta niin.
täälläpäin vähintään 60% vastaantulijoista lonkalta heitettynä polkee pimeänä. paras on yksi tyyppi joka tulee krossarilla kauheaa kyytiä ja joko ilman valoja tai hentoinen strobo pimeän aikaan.

ilmeeni kun paikallisen pyöräseuran feispuukryhmässä joku puolustelee tuon linkin keskustelussa valoitta ajamista:
https://static.ylilauta.org/files/di/orig/1367490034438521/tonnin%20seteli.jpg

Mua on tänä syksynä/talvena kaksi kertaa vituttanut vastaantulleen pyöräilijän valot. Molemmat oli tehokkaita ja suunnattu yläviistoon, eli lähes suoraan naamaani. Nostin käden silmieni suojaksi, niin toinen sammutti valonsa kokonaan. Toinen ei reagoinut vihjaukseeni mitenkään. Molemmat olivat ihan tasaista valoa näyttäviä, ei vilkkuvia. Myönnän, että noi olisi saattaneet vituttaa vielä enemmän, jos olisivat kaiken päälle olleet vilkkuvia, mutta eivät olleet ja jäivät silti elävästi mieleen.

Sitte on ollu jotain valottomia, joista yksi ajoi kaarteessa väärää puolta vastaan. Semmonen kyllä harmittaa.

Ihan älytön määrä on tullut vastaan vilkkutuikuttajia. Valaistulla KLV:llä ja maltillisella valoteholla en ole kokenut niitä minkäänlaiseksi ongelmaksi. Asiasta vittuuntuminen on ihan puhdas valintakysymys.

Leo - 15:39, 14.12.2014 »
lastenlippis on näiden kanssa kaveri. mutta yleensä nostan käden peittämään sen strobon niin herättää ainakin jotain ajatuksia vastaantulijassa. toivottavasti.

http://www.renesas.com/media/press/news/2012/20120216.jpg

juuu!! ihan kivan projektin sitte löi päälle

tekis mieli skipata koko joulu ja jäädä tinailemaan

e: Quoten muokkaus ja mobiili, bah.

Siis,

peltsip - 15:21, 14.12.2014 » ilmeeni kun paikallisen pyöräseuran feispuukryhmässä joku puolustelee tuon linkin keskustelussa valoitta ajamista:
Ihan mielenkiinnosta: Minkänäkösillä argumenteilla ollaan liikkeellä?

Viime vuoden megahitti Pöllövalo edelleenkin käytössä. Akun teho on heikentynyt vuodessa sen verran että kolme vihreetä palluraa on aika lyhytaikainen näky valaisimen takapaneelissa. Silti sanoisin, että on ollut hintansa arvoinen.

Takavalox olis kiva saada joku helposti esim usb:stä ladattava tuikkendaali tai ladattavilla AA- tai AAA -paristoilla toimiva vekotin, kun ei aina jaksa vaihtaa Fleaa pyörästä toiseen ja muut tuikut on jotain knogkopioita jotka ei valaise edes maahan asti :frowning:

peltsip - 15:21, 14.12.2014 » ilmeeni kun paikallisen pyöräseuran feispuukryhmässä joku puolustelee tuon linkin keskustelussa valoitta ajamista:
pitäisköhän sitä joskus tahallaan kolaroida jonkun kans ja poistua paikalta sanomatta mitään

I am the Nightrider. I’m a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!

mannine - 10:34, 23.12.2014 » juuu!! ihan kivan projektin sitte löi päälle tekis mieli skipata koko joulu ja jäädä tinailemaan
Ledohjainta tulossa?

Ajattelin tilailla noita edellisillä sivuilla mehusteluja Flareja. Kentä kiinnostaa moiset, ilmoittele pm:llä lähipäivinä niin saat samaan tilaukseen Stadiin.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/monster/Kuva3133.jpg
ja nyt ifm top100

kylläpä nappaa äkäsesti valot päälle nyt

Otsalampuista tulee “laillisia”!

HS uutinen

^ voi ei! just valittelin mielessäni sitä kun vastaan polki joku maasturimies valonheittimet kypärässä kiinni. oli aluksi vaikea havaita, kun valot niin korkealla, ja kun äkkäsi valot, ei nähnyt enää mitään vähään aikaan.

FixiVihaaja - 15:45, 29.12.2014 » http://yle.fi/uutiset/uusi_maarays_otsalamppu_riittaa_pyorailijan_valoksi/7710420
Kas, juuri Vituksen kylkiin liimaamani valkoiset heijastintarrathan ovat kohta ihan street legal. En tunne itseäni enää yhtään niin kapinalliseksi, harmillista.
thericochet - 11:58, 23.12.2014 » Siis,
peltsip - 15:21, 14.12.2014 » ilmeeni kun paikallisen pyöräseuran feispuukryhmässä joku puolustelee tuon linkin keskustelussa valoitta ajamista:
Ihan mielenkiinnosta: Minkänäkösillä argumenteilla ollaan liikkeellä?
oisko ollut tyyliin "tuleepahan ajettua varovaisemmin" tjsp.