Valoa kansalle! Millä valoilla jengi ajaa

Onks jollain hyvää patenttia noiden kiinavalojen pottakiinnitykseen? Se remmihän on enemmän tai vähemmän vitsi. Odiella tais olla joku viritys gopro-kiinnityksiin.

Ennen kuin keksin laittaa gopron kiinnikkeet, niin porasin kypärän lippaan pienen reijän ja laitoin kiina-valon pohjassa olevan ruuvin vaan siitä lävitse, pitää katsoa löytyykö kuvaa jostain. Toki toimii vain jos on lippa, mutta tossa oli se kätevyys, että valon kulmaa oli helppo ohjata lippaa kääntämällä. Mutta jos gopro-kiinnikkeet löytyy niin se on aika ylivertainen viritys. Ja eipä nuo paljoa ebaystä maksakaan, jos tilaa. Tai sit voi ostaa multa ton gopron, siinä tulee kiinnikkeitä kanssa.

Kiinatuikulle chest rig.

Tässä täytyy muistaa että fasisti antaa sakon jo se valo ei ole fillarissa kiinni…

itketään. ei sitä kukaan päässä pidä muutenkuin metässä…

Pistin noita tilaukseen pari kappaletta. Eipä oo hinnalla pilattuja. Akut ostan mielummin uskottavalta valmistajalta.

http://www.ebay.co.uk/itm/201095874252?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

FixiVihaaja - 14:01, 1.10.2014 » Tässä täytyy muistaa että fasisti antaa sakon jo se valo ei ole fillarissa kiinni...
Metsässä kannattaa olla kuupassakin, että näkee minne on menossa sen sijaan minne stonga osoittaa.

Vakuutuin tosta Fenixin BT20:sta, kun se on vaikuttanut toimivan ainaki netspiderilla hyvin. Nyt laitoin samanlaisen itellekin tilaukseen, kun tuon sai suoraan Fenixiltä alehintaan. Ehkä nyt ei tarvi hetkeen miettiä valoasioita.

Petyin DX.comista Bakfietsiimme hankkimani lampun kestävyyteen karvaasti ja päätin siksi hankkia laadukkaamman ja liikenneturvallisuuden kannalta paremman valonlähteen pakun keulalle.
Tovin nettiä selattuani ja luettuani mm. täältä valokeiloista, päädyin suhteellisen huokeaan vaihtoehtoon ja tilasin BMO’lta Busch & Müllerin Ixon Coren. Tuolla mennään niin kauan kunnes kyykkää ja sitten siirrytääneen markettien halppis-tarjontaan.

Aemilius - 17:06, 1.10.2014 » maailma hukkuu paskaan ja uudet halpisvalot paristoineen ovat halvemmat kuin uudet paristot. josko ensi talveksi dynamokerhoon jäseneksi.
Dynamokerho kiinnostaa, mutta enemmän kiinnostaa aihe "dynamonapa USB-virtalähteenä." Jokunen konvertteri löytyy googlella, esim "The Plug III" £160... Tässä vaiheessa pitää nimittäin funtsia, että tuohon hintaan ei vielä kuulu valoja, eikä dynamonapaa, puolia tai kehää.

Dynamonapa–>usb suuntaaja erillisellä switchillä valoille tais olla pelagossa 45e tms. Säänkestävä yms. Luulisin että selviät alle kahdellasadalla.

Edit. Tästähän taidettiin käydä keskustelua jo aiemmin. Ritariässän plug oli kuollut sateessa, mutta Jii oli randohommiin selvittänyt mikä muuntaja oli ns. the shit. Itsekkin osallistuin keskustaluun, taisi olla matkapyöräilylangassa, ja puhe oli ennenkaikkea eletroniikan lataamisesta.

asb - 11:39, 2.10.2014 »
Aemilius - 17:06, 1.10.2014 » maailma hukkuu paskaan ja uudet halpisvalot paristoineen ovat halvemmat kuin uudet paristot. josko ensi talveksi dynamokerhoon jäseneksi.
Dynamokerho kiinnostaa, mutta enemmän kiinnostaa aihe "dynamonapa USB-virtalähteenä." Jokunen konvertteri löytyy googlella, esim "The Plug III" £160... Tässä vaiheessa pitää nimittäin funtsia, että tuohon hintaan ei vielä kuulu valoja, eikä dynamonapaa, puolia tai kehää.
The Plug kesti kaks päivää norjan sadetta, ostin tilalle [Sinewave Revolutionin](http://www.sinewavecycles.com/collections/all/products/sinewave-revolution) joka tosin odottaa vielä asennusta. Danielilla tollanen tais olla käytössä?

on kyllä vehkeellä hintaa, eikös dynamosta tuu kuitenkin ainakin lähes suoraan ledeille sopivaa sähköä kunhan ostaa neljä diodia á euron kappale vaikka liikkeen myyjää potuttaisikin pärstäkerroin? sit jos ledin elinikä askarruttaa niin regulaattori vielä perään pari euroa ottamaan mahdolliset jännitepiikit pois.

ritari_s - 12:00, 2.10.2014 » The Plug kesti kaks päivää norjan sadetta, ostin tilalle [Sinewave Revolutionin](http://www.sinewavecycles.com/collections/all/products/sinewave-revolution) joka tosin odottaa vielä asennusta. Danielilla tollanen tais olla käytössä?
No joku tommonen. Sen oon nimittäin huomannu, että elektroniikka kestää pyöräilykelejä vain, jos sen saa piilotettua laukkuvalmistajan tekemään vedenpitävään pussiin.

kallis pömpeli. max 1A speksejä rajoittaa hyvästi 0,53A mitä napadynystä tulee ulos

Itellä Fenix LD22 -taskulamppu edessä ansmannin universaalilla taskulampputelineellä. Tais maksaa 60e partiovarusteesta n. vuosi sitten ja antaa täydellä teholla 190 lumenia. Takana joku kympin lediperävalo, merkistä ei mitään hajua.

(jes eka postaus suoritettu’d kuukausien lurkkaamisen jälkeen)

Velobiasta oli eilen käydessäni Lezynen macro drivet loppu, en päässyt vielä irti ledituikkujen ikeestä (etuvalon osalta). Osittain tästä syystä oli saatava nappiparistoja, joita Ikeasta saa kymmenesosahinnalla Clasuun verrattuna. Pääsi kunnon tuntipalkoille kun polki hakemaan isomman satsin. Ja maailma pelastuu.

Viime talvena ja kuluneena syksynä on ollut käytössä tällainen Vartan taskulamppu ihan OK valoteho, keila voisi olla parempi, etenkin se häiritsee että synnyttää sellaisen kirkkaan täplän tiehen mitä tulee seurattua jolloin huomio ei aina ole siinä missä pitäisi…

Mutta ehdoton plussa iskunkestävyydestä. On meinaan tippunut jo useamman kerran (itse-tein-ja-säästin) telineestään.

On sikälikin merkitystä että Tokmannin lamppu, josta aiemmin tässä langassa mainitsin ja jossa myös ihan hyvä teho ja parempi keila kesti kuukauden tärinää ennen kuin antoi periksi. Mutta ihan hyvä sekin oli kirpparilöydöksi.

Shimanon DH-T785 napadynamo (valitettavasti centerlock) + B&M Luxos B + B&M toplight mini.

Joku 3000km vasta takana mutta aina mukana ja akut aina täynnä. Mitään isoa vastusta tms. en ole noista johtuen pyöräilleissä huomannut mutta… ko. pyörä ei ihan mikään keijukainen ole muutenkaan.

Itse olen yhdistelmästä pitänyt mutta mikään kestotestihän tämä ei vielä ole ollut. Keväällä tietää enempi.

Jos noita B&M:n lamppuja tilailee niin kannattaa ottaa niitä irtoliittimiä samalla tilaukseen.

Odie - 11:57, 2.10.2014 » Dynamonapa-->usb suuntaaja erillisellä switchillä valoille tais olla pelagossa 45e tms. Säänkestävä yms. Luulisin että selviät alle kahdellasadalla.
"LightCharge" tais olla 75€ Pelagossa. Ei kokemusta laitteesta.

^B&M / Lumotecin valo vaikuttaa ihan laatupeliltä, tehoakin riittää, oisko jopa tehty Saksassa…mulla tosin eri versio, ei siis toi usb.

B-kaupan Shimano/Alexrims napadynamo-kiekko 44,90€, sillä pääsee IMHO ihan hyvin ja suht edullisesti alkuun. Ajattelin hakee ysärijysäriinkin täksi talveksi.

Miten ois 6-bolt levarinapadynamonavasta takakiekko ja peruutusvalo fiksiin, next level shit?