Nähty kaupungilla:

shieet aika burnaus, jos posengeriksi luullaan…

no vitsi vitsi… oispa ällärti.

Kellonaikakin olis ollu älläreille mitä otollisin!

ehkä nyt sit kun alle viikon sisään kolmannen kerran kohtaa saman heppulin ihan eri lokaatioissa, ois aika heittää viimein julkinen nähty kaupungilla -moikka Matiakselle (??? toivottavasti on nyt oikee nimiväitös).

  • maanantaina Sörnäisten rantatiellä pyyhälsit mun ja koiruuden ohi aamulenkillä, mutta jätin huutamatta mitään, koska Bieggo ois tuskin koskaan antanut mulle sitä anteeksi.

  • tiistaina (?) Kaivokadulla

  • ja tänään aamupäivästä Hämeentiellä jossain Hermannin tietämillä

Jäbä tokyo fixedillä manskulla 9.26 tai jotain

kirleon - 15:27, 2.5.2019 » ehkä nyt sit kun alle viikon sisään kolmannen kerran kohtaa saman heppulin ihan eri lokaatioissa, ois aika heittää viimein julkinen nähty kaupungilla -moikka Matiakselle (??? toivottavasti on nyt oikee nimiväitös). - maanantaina Sörnäisten rantatiellä pyyhälsit mun ja koiruuden ohi aamulenkillä, mutta jätin huutamatta mitään, koska Bieggo ois tuskin koskaan antanut mulle sitä anteeksi. - tiistaina (?) Kaivokadulla - ja tänään aamupäivästä Hämeentiellä jossain Hermannin tietämillä
Hattutemppu, moi vaan!

Tnts Töölön lahdella ja zykkeli baanalla (jäin miettimään, uskallaanko tarjoaa läpsyt kun vain yksi toimiva kämmen).

eli - 15:43, 3.5.2019 » Tnts Töölön lahdella ja zykkeli baanalla (jäin miettimään, uskallaanko tarjoaa läpsyt kun vain yksi toimiva kämmen).
Hyvin napsahti!

Taisin olla Lahdessa samas kebab/pizzeriassa jonku YV oletetun kans. Moi :slight_smile:

Näin sairaannopeen fiksillä, oli kyl repun kaa aika ikävän näkönen ajoasento.

li-sam - 14:45, 5.5.2019 » Näin sairaannopeen fiksillä, oli kyl repun kaa aika ikävän näkönen ajoasento.
Mä vähän ajattelin, että miten ne Hesburgerin pahvikupit kestävät sen. :D

Katajaharjussa tuli vastaan tänään sunnuntaina kolmen aikaan semmone katuratakelekka että meinasin pudota penkiltä. Cinelli ja jotku 100mm hiilarikiekot ohhoh.

Vetäsin aamuvuoron kun ajoin tokaa kertaa gatbaanaa elämässäni tasan 4 lähetystä tunnissa. Coincidence? on ainakin nopee :smiley:

Sairaannopeetahmatassu jätkäsaaressa, täytyi käydä morjestamassa vaikka pelotti.

Sellanen hieno neonvihree tricksyficksy-mäinen korkeella riserilla meikun hallien telineessä, katoin että on hauskan näköinen laitos mutten ehtinyt jäädä tutkimaan sen paremmin. Mikä runko mahtaa olla kyseessä?

Bongattu Lahesa monta yksivaihteista.

todella hyvän mielen henkilö alvar aallon kadulla, olin tulossa työntää lisää vauhtia

negis vaihtanu u-lock justicesta metrinen kenttälapio -justiceen.

Matiaksen kanssa taas kohtaaminen eilen Stockan kulmilla. tännään sitten Helin sebu Musiikkitalon edustalla, jonka ohi ajeli myös Eino, kun siellä kahvilassa lukupiirin ohella ohiliikennettä seurailin.

Pomppis neljält sii laakson sairaala hoodz.

Kalle Korjaamolla joskus 21 maissa. _O/

Viiden pintaan oli Mustapekassa ostoksilla joku kauniilla pyörällä, jota jäin ajatuksissani vähän tuijottelemaan siinä pihalla. Pahoittelut siitä ja moi!