Nähty kaupungilla:

Kaivokadulta bongattu n. klo16.10 vauhdikas metallitaikuri ja sen 1,97m projekti, vissiin koeajossa… näytti erittain hyvältä! :slight_smile:

Overdrive Lamminpäässä Ylöjärventien ja Pyllymuronkadun risteyksessä ajamassa TÄYsiii!!

Ja joku pitkätukka vissiin Laukkasnopsalla Tohlopinrannassa.

Olin maastovaleasussa.

Turussa: Koulukadulla Mannerheimin puiston huudeilla viiden aikoihin parkissa harmaa jarruton Bianchi dropilla ja sinisillä nauhoilla.

Tänään Pasilan sillalla n. klo 21:40 vaihdettiin sotahuutoja!

6pv aikana Hollannissa fiksejä:

Rotterdam: 1kpl
Amsterdam: 2kpl (arrospok 1kpl)

Loput 458,000 fillaria ovat olleet mustia mummiksia napavaihteella.

Eilen lenkillä kahvilla käydessä törmättiin Raippaluodon sillan kupeessa johonkin propellihattuun, joka tekee autotallissaan pyörää nimeltä Fubi. Toi on siis joku taiteltava, sarvetkin menee kaksinkerroin. Navat oli molemmissa päissä samanlaiset kiinteät klöntit ja laakerit oli haarukassa. Voimansiirto haarukan ulkopuolella ja vaihtajakin tehty ite jne. Ei tuntunut notkuvan, mutta ei ollut kovin kevytkään.

^Työskennellessäni Kauniaisissa pyöräliikkeessä niin toi tyyppi kävi kerran esittelemässä pyöräänsä. Ihan makee ja omalaatuinen tuo taittomekanismi mutta ei sovellu kovin hyvin massatuotantoon kun voimansiirron osista harva on mitään standardikamaa. Olis kyllä mekaanikon painajainen jos tuollainen tulisi huoltoon…

Puhumattakaan LSDstä…

En kyllä tullut varsinaisesti ajatelleeksi, mutta tossa kokeilemassani voimansiirto mielestäni kyllä oli oikeella, toisin kuin tossa kuvassa. Melko vaikeeksi menis toteutus muuten, koska pakka oli kierteillä kiinni. Ja kuulemma ihan tavallinen. Tuotekehitystä ehkä? Siinä oli tosiaan myös ratasvaihteet takana ja ketjunohjuri edessä, toisin kuin tossa kuvassa. Keskiötä ja polkimia lukuunottamatta kaikki laakerit oli ilmeisesti ihan tavallisia konelaakereita.

Tänään taas Ilmalan kohdilla radan varressa yksipyöräinen. Ehkä seuraavalla kerralla uskalla hihkasta sille jo jotain. Suurella kunnioituksella tietysti. :slight_smile:

Kovaa se jätkä veti mäkeä ylös!

Aleksin ja Mikonkadun risteyksessä hipsteri jarruttomalla muotipyörällä. Tarkemmin katsottuna ketjut olivat hälyyttävän löysällä ja herra lipui eteenpäin jalat paikallaan. Toivon että takanavassa oli jalkajarru :slight_smile:

Juuri äsken Hämeentiellä WillamK:n kohdalla, joku kantoi olkapäällä punaista käyrätankoista kilpuria, valkoinen kiekko takana ja edessä sellanen kolmipinnainen vanne.

Joo, ei oo termit hallussa.

Mbarin edessä eilen viiden pintaan iltapäivällä nätti sininen jarruton kiituri. En muista enää mitä rungossa luki, ihastelin pyörän olemusta kaverilleni.

^^^^
oon nähny samasen ykspyöräsen ilmalan kohalla ylämäessä! Heristin nyrkkiä positiiviseen/kannustavaan tyyliin ilmaan kannustavan hymyn saattelemana ja se ilostu selvästi ja huus takas “täysii!” hymy naamalla. Arvostan.

porvoossa joenrannan kioskilla mukava vanhempi herrasmies ja hieno look kg96 jossa aika monta vatternrundan-tarraa.

Perjantaina 18.6. HKI:n überopiston Viikin kampuksella (kirjaston edessä) jarruton Langster. Kulki ainakin 200km/h telineessä lukittuna. Iskin Crescentin viereen.

Hipsteröinti sen sijaan saavutti loogisen päätepisteensä to 10.6.: Kaisaniemenkadulla Varsapuiston kohdalla joku rullaili isopyörällä. Nyt kun nuokin ovat out, pitänee viileiden kaupunkilaisten siirtyä velosipeedeihin.

Unohdin raportoida lauantain Tamperebongauksen. Nekalassa Hallilantie/Lahdenperänkadulla yhden aikaan musta yksivaihde havaittu pikaisesti auton ratin takaa. Äkkiseltään painui mieleen midge-tanko ruskein (nahkaisin?) tankoteipein ja mustat Tektron cc-jarrukahvat hyvin lähellä stemmiä kiinnitettynä. Takana flip-flop-napa ja bmx-vapari käytössä, olinko näkevinäni toisella puolella fiksirattaan. Kuljettajan seuranakin oli joku, mutta huomio kiinnittyi tosiaan sen silmänräpäyksen aikana tähän ajoradanpuoleiseen pyörään.

Folkepaita bongattu eilen Reggae Sundays:issa. Ja Jukka-Poika und Raappana veti Jopon vimosena. Tykkään. Ja niin tuntu muutkin tykkäävän.

kauppatorin nurkalla marjapuuron värinen laite!

Velosportin kohdalla Mäkelänkadulla punainen pursuit/tt Sannino.? Takana valkoinen levykiekko ja edessä jonkinlainen valkoinen trispoke, bullhorni ja jarru.