Nähty kaupungilla:

TAPPELU

TAPPELU

TAPPELU

!!!

Mä en oikein näe miksi tässä pitäisi puhua yksittäisestä tilanteesta ja arvoida tuota ennen kuin voi sanoa onko hyvä vai huono juttu? En myöskään näe miksi tästä asiasta tarvitsee kenenkään täysin menettää hermojaan.

Omasta mielestäni kelveillä kaahailu kantakaupungin vilkkaasti liikennöidyillä alueilla ei ole koskaa ns. hyvä juttu tai kehuskelun paikka. Samaan hengenvetoon voi kyllä todeta senkin, että tuskin täällä juuri kukaan järjen ja sääntöjen suhteen mikään pyhimys on. Välillä tulee tehtyä vähän tyhmästi ja joku siitä saattaa huomauttaa tai sitten ei. Jos huomauttaa niin mitäpä siitä vääntämään. Ei ehkä sillä kertaa vaarantanut ketään, mutta ei myöskään ollut järkevää.

En edes ymmärrä miksi hukkaatte hiekkaa tässä threadissa!

OT: Pakasta vedetty Moonlander koululaisen alla

nysimum - 15:06, 8.10.2015 » suosittelen, on vähän kehittävämpi tapa testoilla ku liikenteessä urpoilu
I just remembered why I love this Sofia-guy so much :D
meedio - 15:05, 8.10.2015 »
Lumikko - 15:01, 8.10.2015 » Vauhdin lisääminen toisen ollessa jo rinnalla ei kyllä kuulu liikenteeseen.
Lisätään tähän nyt vielä se, että kyseinen ihminen toivotti hyvää huomenta ja tuli siinä hetken rinnalla, eikä ollut aikomuksissa mennä ohi eikä myöskään jäädä taakse. Hyvässä ymmärryksessä molemmat olivat tuossa mukana, lopussa kuitenkin laitoin enemmän vauhtia kun kaarsin duunin pihaan.
Hahhah, ei jumalauta kun alkoi naurattaa

Asiatilanne ollut selvästi ja porukka alkaa syyttä heti repiä reikäänsä vaikka tiedä asiasta mitään.

Rocco - 16:48, 8.10.2015 »
meedio - 15:05, 8.10.2015 »
Lumikko - 15:01, 8.10.2015 » Vauhdin lisääminen toisen ollessa jo rinnalla ei kyllä kuulu liikenteeseen.
Lisätään tähän nyt vielä se, että kyseinen ihminen toivotti hyvää huomenta ja tuli siinä hetken rinnalla, eikä ollut aikomuksissa mennä ohi eikä myöskään jäädä taakse. Hyvässä ymmärryksessä molemmat olivat tuossa mukana, lopussa kuitenkin laitoin enemmän vauhtia kun kaarsin duunin pihaan.
Hahhah, ei jumalauta kun alkoi naurattaa Asiatilanne ollut selvästi ja porukka alkaa syyttä heti repiä reikäänsä vaikka tiedä asiasta mitään.
Niinkuin joku kerkesi jo stalkkaamaan niin melko uusi naama näillä foorumeilla, tullut pidempään kyllä luettua. Jatkossa muistaa antaa täydellisen tapahtumakuvauksen niin ei kenelläkään jää mitään hampaankoloon ;) mainittakoon tässä nyt vielä se, etten edes tiennyt nysimumin olevan nainen, joten pyydettäköön period purkautumistani anteeksi.
Munccis - 16:34, 8.10.2015 »
nysimum - 15:06, 8.10.2015 » suosittelen, on vähän kehittävämpi tapa testoilla ku liikenteessä urpoilu
I just remembered why I love this Sofia-guy so much :D
OK, mutta että [entä](https://www.yksivaihde.net/old/3981)

Joku lukotti konversion mun konversionkaa samaan tolppaan finnikinon edessä. Näytin tyttöystävälle ja sanoin “tuo on rakkautta” <3 hyvä päivä, paska leffa.

Meilahdessa vastaanotin hämmentyneenä täysiit kun olin keskittynyt syynäämään vastaantulijan menopeliä - joku musta pyörä se oli. Munkkiniemenpuistossa oli keltainen LOOK-pyörä ilman omistajaansa ja sitte siinä Tarvossa vaaleansininen Bob Jackson jonka kuskin kanssa ollaan poljettu Porvooseen ja Pornaisiin mutta fooruminimimerkkiä en oo huomannu kysyä :smiley:

Joku aamu sitten ajoin hetken pätkää kanssa sellasen jonkun sinisen jarruttomuuspyörän kanssa Finlandia-talon ohitse.

^Moikka vaan! Ollaan parikin kertaa tultu vastaan melkein siinä samassa kohtaa ja sulla on ollut Gangsta alla.

Munccis - 16:34, 8.10.2015 » I just remembered why I love this Sofia-guy so much :D
Komppaan :D
madutin - 17:35, 8.10.2015 » Meilahdessa vastaanotin hämmentyneenä täysiit kun olin keskittynyt syynäämään vastaantulijan menopeliä - joku musta pyörä se oli.
Juu meikä, sebunsinisellä pyörällä. En viittinyt hirveästi karjahdella, näytit vakavavalta :D
meedio - 17:20, 8.10.2015 » mainittakoon tässä nyt vielä se, etten edes tiennyt nysimumin olevan nainen, joten pyydettäköön period purkautumistani anteeksi.
Vaan ootko vielä pysähtyny miettimään sitä, tekeekö tämä fakta sun kommentista paremman vai typerämmän? Ja miksi?

testoilu = estroilu

about

tai siis mietin että onko siinä mitään väärää että nys muum totesi kelvillä posottelun testoiluksi eli miehiseksi tyhmäilyksi

eroottiset näköärsykkeet lisäävät testosteronipitoisuutta (Kraemer ym. 1976)

Tiukat reidet ja lycraan kääritty perse. Aivan sama mitä siellä välissä on, kunhan ei oo Flite.

nysimum - 15:06, 8.10.2015 » munaa sain kyllä hetki sit - suosittelen, on vähän kehittävämpi tapa testoilla ku liikenteessä urpoilu.
Niin kivaa kuin noi hommat onkin, niistä ei saa korviketta kunnon liikenneurpoilulle.

Hey I just passed you /
And this is crazy /
But on this Baana /
Whipskid maybe?

Seksipuuhat toki kukin tavallaan, mutta itelle semmonen “sainpa helvetin tyhmän idiksen ja vaarallistakin se on mut LET’S GO WHEEEEE!!!”-kokeilu ei oo seksuaalista innostusta lisäävä tekijä, vaikka kaikenlaista on tullu tehtyä.

Nauroin kyl menkkavittumonsterille ku luulin eka että se oli osoitettu asbille :smiley:

En muuten löytänyt kommenttiasi VIIMEISEEN SANAANI :smiley: :smiley: :smiley:

Mr. Critticuppi - 16:20, 8.10.2015 » ... Omasta mielestäni kelveillä kaahailu kantakaupungin vilkkaasti liikennöidyillä alueilla ei ole koskaa ns. hyvä juttu tai kehuskelun paikka. Samaan hengenvetoon voi kyllä todeta senkin, että tuskin täällä juuri kukaan järjen ja sääntöjen suhteen mikään pyhimys on. Välillä tulee tehtyä vähän tyhmästi ja joku siitä saattaa huomauttaa tai sitten ei. Jos huomauttaa niin mitäpä siitä vääntämään. Ei ehkä sillä kertaa vaarantanut ketään, mutta ei myöskään ollut järkevää.
WTF?

blockquotesössönsössön neljänkympin vauhdit kelveillä blockquote

Nyt menkää jo helvettiin täältä. Hopihopi kirjottelemaan johonkin pastersteinin fanifoorumille pliissaatana.

Niin Pave :slight_smile: Jos joku toteaa crittien olevan vaarallista ja urpoilua niin ei hän väärässä ole. Silti sielläkään ei kaahailla kelveillä kuten ei yleensä älläreissäkään (jotka muuten vasta liikennespedeilyjä onkin).
Kuten sanottua aika harva meistä syytön hölmöilyihin on (en itse ainakaan) joten miksi pillastua jos joku huomauttaa kun voisi todeta, että näin kävi joo.
Ei mun mielestä vastaavasti ketään henkilönä pidä täysin näistä tuomitakaan sillä kukapa meistä sen voisi edes tehdä.
Pus.
Edit. Eli olit pave lukenut ihan hyvin jo edelliset läpät, mutta jotenkin kai kaikki oli mennyt ohi :slight_smile:

Meni hermo. Kaveri jonka mielestä on ihan ok kiusata autoja autoradalla on yhtäkkiä sössöting jostain neljästäkympistä kelveillä. Tai critit on ok mut tilannenopeudet on soo-soo. Tai että nyt se sano pillu ja menkat ni tartutaanpa siihen. Tai että jotain foorumin sisälukutaitoa oikeesti. Ei kai tänne kukaan tuu…no okei joku tulee, mut kannattaisko miettiä ensin et ei se nyt ehkä kuitenkaan tullu kertomaan, kuinka on leikkinyt kilpa-ajoa täydellä baanalla.
Urpot.

Hevosen kyrpä.

vön fixxiedöbeln randosi Baanalla vauhdilla V=vn+1 a-ukkoja katselematta, khihihi