Nähty kaupungilla:

kynis - 13:27, 8.10.2015 »
Roni - 12:53, 8.10.2015 » Merkkari ja JYD kulosaaren sillalla.
taisin mäki bongaa, tosin työauton ratista sahaajankadulla. Vai onko täällä muita JYDistejä? Lumikko se ei ollut varppina.
Juuh työmatkaa siinä taittelin

Uu pistabros vigo just kupittaalla. Letkee meininki

walto - 13:20, 8.10.2015 » Kyllä baanalla mun puolesta saa päästellä ihan niin lujaa kun jaloista lähtee [b]jos vaan tilanne sen sallii[/b], mutta tuo kuvattu tilanne kuulosti siltä tyypilliseltä "etpäs menekään ohi" -muuvilta joka on aika poikkeuksetta mulkkua ja tuomittavaa toimintaa.
Kello 9.50 ei oikein kuulosta sellaselta kellonajalta että tilanne sallisi. Vaikka just sillä hetkellä ei edessä oiskaan ketään, ollaan kuitenkin keskellä kaupunkia jossa on paljon ihmisiä, eli tilannenopeuden pitää olla kondiksessa. Neljääkymppiä fillarilla kelvillä ei ole asianmukainen tilannenopeus....

Ja tietysti +1 tolle “etpäs meekään ohi” -perseilylle, vitun väsynyttä jonneilua.

No jos just sillä hetkellä edessä ei ole ketään, aivan sama pyöräillä vaikka viittäkymppiä. Baanalle ei tuu yhtään ketään yllätyksenä katveesta.

Ehdotan, ettei tota hommaa tuomita jos ei oo ite ollut paikalla.

Lumikko - 14:46, 8.10.2015 » No jos just sillä hetkellä edessä ei ole ketään, aivan sama pyöräillä vaikka viittäkymppiä. Baanalle ei tuu yhtään ketään yllätyksenä katveesta. Ehdotan, ettei tota hommaa tuomita jos ei oo ite ollut paikalla.
no otetaan toi nopeus tosta kokonaan pois. ei valitettavasti auta asiaa yhtään.
meedio - 12:45, 8.10.2015 » ... yritit tänään baanalla mennä ohi ... Kiitos työmatkatempovastuksesta
asb - 13:00, 8.10.2015 »
konkeli - 12:56, 8.10.2015 »
meedio - 12:45, 8.10.2015 » Sinä joka keltaisella muotipyörälläsi yritit tänään baanalla mennä ohi klo 9:50 tuntumassa, nopeutemme oli parhaimmillaan 41km/h. Kiitos työmatkatempovastuksesta mutta voittaja oli kirjoitettu jo eiliseen hesariin :D
vitun pällit
Jep. Se baana ei ole mikään kilparata. Se on aivan liian kapea ja vilkkaasti liikennöity tykittelyyn. Neljänkympin vauhdit siellä ovat yksiselitteisesti liikenteen vaarantamista. Jos tekee mieli kisata, niin ajoradalle tai fillari velon aidan yli ja kello käymään. Katso meedio vaikka tätä pari kertaa ja mieti vähän mitä teet: https://vimeo.com/141516172
Ennen kuin tästäkään mieltään pahoittaa, niin kyseessä oli baanalla tuohon kellonaikaan tilanne, jolloin koko suoralla oli vain yksi kaveri joka kantoi kilpapyöräänsä portaita pitkin finkkarille. Ei tuossa loppupätkällä juuri ikinä ole 9-11 välillä kummempaa vilskettä.

Sälli tuli vastaantulijoiden kaistalle ajamaan rinnalle koska baana tuon lopun 200m kokonaan tyhjä eikä koriskentilläkään ketään ollut, lisäilin vauhtia ja pysyi rinnalla. Jos tämän nyt joku menkkavittunen monsteri kokee jonneiluna niin olkoon niin :smiley:

ei ne sieltä 4m kalliolta siihen keskelle tietäkään hypi. Kannattaa varmaan käydä kattomassa toi mielensäpahoittaja elokuva tai lukea vaikka kirja.

Vauhdin lisääminen toisen ollessa jo rinnalla ei kyllä kuulu liikenteeseen.

Joo ihme tukarointia täällä. Jengi ei ajele muotipyörillään sääntöjen mukaan… yhyy.

meedio - 14:56, 8.10.2015 » joku menkkavittunen monsteri
Tahtoisin tarttua tähän tuhannen auringon voimalla mutta en tahdo tästä uutta seksismitopsua.

Mutta ihan tosissaan meedio skarppaa nyt

Lumikko - 15:01, 8.10.2015 » Vauhdin lisääminen toisen ollessa jo rinnalla ei kyllä kuulu liikenteeseen.
Lisätään tähän nyt vielä se, että kyseinen ihminen toivotti hyvää huomenta ja tuli siinä hetken rinnalla, eikä ollut aikomuksissa mennä ohi eikä myöskään jäädä taakse. Hyvässä ymmärryksessä molemmat olivat tuossa mukana, lopussa kuitenkin laitoin enemmän vauhtia kun kaarsin duunin pihaan.

Uuh vau, bingo esille! Mainittu jo mielensäpahoitus ja monsteri, menkkavittuisuus oli kyllä ihan mukavaa vaihtelua sille ikuiselle hiekkapilluttelulle. Ei oo menkkoja sen paremmin ku hiekkaakaan vaginassa, kiitos vaan kysymästä, munaa sain kyllä hetki sit - suosittelen, on vähän kehittävämpi tapa testoilla ku liikenteessä urpoilu.

Meedion ilme kun joku kritisoi internetissä

chrs - 15:02, 8.10.2015 » Joo ihme tukarointia täällä. Jengi ei ajele muotipyörillään sääntöjen mukaan... yhyy.
oon keulinu baanaa lähes neljääkymppiä aika pitkän matkan

katurata

eniten huolestuisin jos 41km/h = täysiä tasaisella baanalla. lisää reeniä.

konna - 15:07, 8.10.2015 » Meedion ilme kun joku kritisoi internetissä https://i.imgur.com/Dz3nk.jpg
Pakko myöntää, että muutaman vuoden foorumihommista taukoa pitäneenä täydellinen anonyymiys ja tiedottomuus siitä, voiko joku ihminen olla oikeasti niin vitun tyhmä vai onko kyseessä trolli on saatanan raastavaa :D En kiellä ollenkaan ettenkö olisi täydellinen esimerkki .gifistä

harmittaa ku en uskalla keulia fixil mistään jättivauhdista

Mäkin oon WHIPskidannu KUUDESTAkympistä. Tai, no ehkä kahdestakympistä. Tai ehkä jonkinverran alle. Firman parkkihallissa.

meedio - 14:56, 8.10.2015 » Jos tämän nyt joku menkkavittunen monsteri kokee jonneiluna niin olkoon niin
Viikon verran foorumilla, ja kovin rimanalitus aikoihin. Oma vinkkini olisi, että jätä noi typerät seksitiset läpät alkuunsa.

Uusi seksismikeskustelu on syntynyt http://i.imgur.com/xohcQOY.gif

meedio - 14:56, 8.10.2015 » ei ne sieltä 4m kalliolta siihen keskelle tietäkään hypi. Kannattaa varmaan käydä kattomassa toi mielensäpahoittaja elokuva tai lukea vaikka kirja.
Sieltähän voi tulla vaikka [bussi,](http://www.metro.fi/uutiset/a1387807532803) eikä ne tunnetusti paljoa väistele.