Nähty kaupungilla:

Hervannassa nähty Sähkötalon telineessä musta jalkajarrullinen Tunturi Retki, johon vaihdettu track endit ja pyöreä jarrusilta. Iltapäivällä samainen pyörä kuskilla varustettuna tuli vastaan Paloaseman valoissa ja huutelin, että hieno konversio.

Kuopiossa Henry’s pubin eessä ehkä vihree Fuji parkissa.

peltsip - 21:19, 20.9.2012 » Joskus 15 persiissä höyryjyrä(?!?), kyykkivä kuski, kamera ja sateenkaari Kuokkalan sillalla. Veikkaan että kotona kuvia katsoessa harmitti koska sateenkaari on mulkku eikä tykkää olla kuvattavana?
Oiskin ollu kamera ni ois saanu jotain aikaseks. Kyseessä puhelin, ni ei jaksan ees kauheesti paneutua ja pikasesti räpsästynä tuloksena oli orange roller meets rainbow:

https://dl.dropbox.com/u/13976369/fillari/Orange%20Roller/IMG_20120920_162037small.jpg

Aamulla meni edellä kouluun mennessä itäistä/läntistä braahenkatua ja kääntyi hesarilta oikealle punainen (prkl kun en nähny mikä, luki valkoisella taustalla) kiinteä? jossa kiinni lapsi takana sellasessa härvelissä joka lähtee satulatolpasta ja menee maahan pyörille :smiley: hauska näky

^^ yllättävän hyvä lopputulos, lähes triple rainbow!

Venlan Atala Kerttulinkadulla ja heti perään FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING Hämeenkadulla.

FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING
FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING
FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING
FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING
FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING
FIFTYSIX MASSIVE CARPET NAPALM BOMBING

ekaa kertaa aika lähellä, että laittais signaturen

sama keltainen phixy kuin eilenkin iloisesti hymyillen ja hyvää tahtia polkien hyvää päivää vain.foxcompin luona ohitseni kiisit minä sinulle huusin “täysii!” poikamaisella äänelläni ei hyvältä huutaminen kuullosta mutta minuahan se ei kiinnosta.

oijoijoijoi.
aamupäivällä kurkkasin sivusilmällä kesken keokikkailujen, et meneeks siellä lemminkäisenkadulla phixymän, mut sit ku katoin tarkemmin, nii se olikin joku leprincepoika. jää

Mattamusta tsygä droppitangolla ja vihreillä kumeilla oli äsken mun Nelsonin vieressä parkissa s-market sykkeen edessä.

Viininpunanen plugi Näsinlinnankadun päässä.

Pyöräpoliisi kävelykaistalla töölönlahdella.

Low-mies Manskulla Tullarin ja Tilkan välissä muutama tunti sitten. Meinasin huutaa Täysii, mutta meno oli niin ujon näköistä ettei viitsinyt. Krapula?

^ mut siis MIKÄ niistä kolmesta?!?!

e: minä veikkaan negistä, koska se on eniten ajossa nähty low-ihminen.

Kultainen sudenkorento Good Life Coffeen edustalla ja sitten pohjoisrannalla pari mustaa kiinteetä liikenteessä, toisessa oli jtn siniseksi anadisoituja osia.

minähän se, ja flunssa plus aika paha darra. Joo, ei menty hirveen täysii…

negaatio - 15:17, 22.9.2012 » minähän se, ja flunssa plus aika paha darra. Joo, ei menty hirveen täysii..
tota, aina ku joku bongaa sut niin sanot että darra ja ei pystyny ajaa. Ajatko koskaa ;) Eivaan, ei ollu ukotus ja vittuilutopsu matskua nyt.

joo, selkeesti aika darrasta tekstiä!

Päihdebussi bongattu Turun kauppatorilla, mutta missä liikkuu skene?

Kukas oli se kaveri joka tänään klo.14 hujakoilla ajeli fiksillä Raisiossa. Ylitti nesteentien, ja painui jonnekkin Upaligontien suuntaan. Pyörä oli kai musta?? Satula oli varmasti punainen, ja taisi olla myös punainen lakki päässä. Itse olin retromaasturilla liikkeellä ja jäin odottamaan siihen suojatien laitaan Naantalista päin tulevia autoja. Fiksimies ei odotellut… Sanoin kyllä kohdalla että: Täysii vaan! Mutta se mittä kuullu! Taisi olla napit korvilla. Perhana! Seuraavalla kerralla karjasen niin että vastustajalta lurahtaa sonnat housuun! Ei siinä mittään, pyörä oli nätti.