Ulkokumiongelma (Vittoria Randonneur)

25mm Armadillo on tiukahko DP18:selle. Menee silti sormin. Rando kans tiukka ottaa pois. Open pro on helppo, oli rengas mikä hyvänsä. Itseasiassa Vittorialla tais olla jopa jonkun sortin varoitus open pro:sta, kun on niin väljät…

Leander - 11:38, 29.6.2010 » Lisähuomiosta voimme päätellä, että joko rengas aiheuttaa yliluonnollista vastusta tai sitten pro:n rengasrauta ei ole työkaluterästä vaan pehmeää rautaa (jota sen ei tietenkään työkalussa pitäisi olla). Tai sitten jätkä on Testo.
En ole Testo, enkä Raudo. Rengas"rauta" oli jotain kuttaperkkaa, mutta noi heppoiset aluvanteet ei kyl houkuttele käyttämään a) haukkaria voimantuottamiseen b) teräksistä rengasrautaa.

Oot oikeassa. Tekniikkalaji.

Mutta ei teräksisessä raudassa sinänsä riskiä kunhan on vähän älliä päässä.

Leander - 12:03, 29.6.2010 » Oot oikeassa. Tekniikkalaji. Mutta ei teräksisessä raudassa sinänsä riskiä kunhan on vähän älliä päässä.
Mut sillon kun alkaa vääntäessä vituttaa on muovinen Tacxi ihan hyvä sulake, ettei hajota vannetta. Muutamia tiukkoja comboja on ollu vastassa, mut toistaseks on Tacxin rengasmuovit hoitanu homman kotiin.

Randot on niin v*ttumaiset asennettavat, että olen itsekin alkanut epäilemään jotain suunnitteluvirhettä/mokaa, ratkaisuksi olen itse löytänyt Pedro’sin rengasmuovit jotka järeydessään kestävät vääntää tarpeeksi.

Itse väänsin kanssa sormet verillä randoja paikalleen. Onko joku muuten kokeillut saippuavesi-tekniikkaa? LFGSS forumilla keskusteltu aiheesta melko värikkäästi sieltä löytyi myös linkki melko hasardin oloiseen tekniikkaan No hurty thumb

Itse väänsin randot sormilla juhannusaattoflatin jälkeen eirassa ja tänään yhdellä biltsumuovilla päälle. Kiekkoina navigator pistat ja toiset jotkut alexit, jotka tulee pistassa vakiona.

kim - 19:20, 29.6.2010 » Itse väänsin kanssa sormet verillä randoja paikalleen. Onko joku muuten kokeillut saippuavesi-tekniikkaa? LFGSS forumilla keskusteltu aiheesta melko värikkäästi sieltä löytyi myös linkki melko hasardin oloiseen tekniikkaan [No hurty thumb](http://yacf.co.uk/forum/index.php?topic=28167.0)
Onnistuin hankkimaan vesikellot molempiin peukaloihin kun väänsin Randoa Ellipseen. Nyt on peukalot terveet ja linkin tekniikkaa kokeiltu takarengasta asentaessa. Toimii! :)

Juu, saippuavesi on aika kuningas tuossa hommassa, auttaa kummasti. Jos on oikein tiukka niin myös se auttaa että vetää nippusiteillä toisen puolen kiinni niin ei juokse karkuun, saa kahdella kädellä työskennellä ihan rauhassa.

Renkaan lämmitys/asentaminen lämpimässä voi auttaa myös. Tämä tuli huomattua sisäkuminvaihtohommissa kesähelteillä.

tuli just ostettua kaks paria randoja eli saattaa olla hauskoja hetkiä tiedossa… =D

Taikis - 20:17, 11.10.2010 »
kim - 19:20, 29.6.2010 » Itse väänsin kanssa sormet verillä randoja paikalleen. Onko joku muuten kokeillut saippuavesi-tekniikkaa? LFGSS forumilla keskusteltu aiheesta melko värikkäästi sieltä löytyi myös linkki melko hasardin oloiseen tekniikkaan [No hurty thumb](http://yacf.co.uk/forum/index.php?topic=28167.0)
Harmi kun kotoa löytyy pelkästään korkokenkiä.. ;)

Tiukkaa tavaraa ovat. Roskis-Nishikiini meni takakiekkoon (korkeahko profiili) ihan heittämällä moinen, vanhaan matalprofiiliseen etukiekkoon ei sitten millään. Väänsin ja käänsin rengasraudoilla ja ilman, mutta tuloksetta. Toiseen hyvin vastaanvalaiseen teräskehään sitten taas menikin jonkinmoisen ähellyksen jälkeen.

Ei voi ymmärtää. Mutta ei montaa muutakaan asiaa.

Onnistuu toi kengän apuna käyttö myös tennareilla, vaikkakin kaikissa esimerkkikuvissa oli kovapohjaisempia kenkiä. Kesällä yhden mimmin randon väänsin vanteelle kenkäkikkaa käyttäen, mutta pari yritystä se otti ja kantapää oli ainoa jolla sai riittävästi pitoa.

kokeile myös yhdistelmää Mavic MA-3 ja A10 “nastarengas”.

^Autenttinen kokemus hanskat märkänä räntäsateen möhnäämään takakiekkoon.

Vetasin tänään jussilta ostamat 28 randot korkeaprofiilisiin päälle, odotin verta ja hikeä-)tuloksetta. Toinen kumi hulahti näppivoimin ja toisessa saippuavesi sekä biltsukkan rautanen apuna. renkaat suoraan nollakelin lämmöstä auton takakontista ja kiekot sisälämmöstä. en omista sormijumpparia.

^ basistin sormivoimat?

Taitaa vaihdella kovasti riippuen vanteesta, itse sain helposti halpisfiksukiekkoihin mutta Open pro:t oli vaikea pala.

^ mulla meni 28-randot ihan heittämällä deep-v:lle