Sekalaisten kysymysten ketju

Kyllähän se sitä tarkoittaa, takaisinveto. Toi vaan osu silmään. Kyse on jenkeistä ja toistakymmentä vuotta vanhasta hommasta, miten lie vaikuttaa mihinkään Suomessa enää vuonna 2009.

joope - 18:31, 27.5.2009 » Kyse on jenkeistä ja toistakymmentä vuotta vanhasta hommasta, miten lie vaikuttaa mihinkään Suomessa enää vuonna 2009.
Ha! Sori, eipä leikannut :)

Vastaavaa tuotetta ei enää tehä. :wink:

Tossa on siis ohjainlaakeri, jossa on “neulalaakerit”. Mikä hitto on neulalaakeri? Toi rengas, jossa on toi rako? Miten toi oikein toimii?

Neulalaakerissa kuulien tilalla on pienet sauvat/neulat. Niitä ei näy tossa kuvassa, mutta tässä näkyy.
http://www.nowaybackuk.co.uk/headsets/images/solid2.jpg

Skundit hei! Onko mahdollista saada kromirungosta maali irti siten, että kromipinta säilyy?

Maalinpoistoaineella.

konkeli - 14:33, 29.5.2009 » Maalinpoistoaineella.
Selvä, kiitos! Mites kromin päälle maalaus, pulveri/spraymaalilla?

Google sanoo, että kromi pitää hioa jotta maali pysyy pinnassa. Ei ihme, ettei alkuperäinen maali ole rungossa kromin päällä kovin hyvin pysynyt.

Onko sulla kokonaan kromattu runko?? Kuvia!

Pari kysymystä wanhasta pyörästä.

Ekana, miten tämän saa auki?

Toisena millä tämän ohjainlaakerin “kupin” (?) saa irti? Tarvitaanko tähän se työkalu jota paukautetaan vasaralla? Mikä sen nimi on? Toinen puoli lähti irti itsestään.

bobbie - 20:17, 2.6.2009 » Pari kysymystä wanhasta pyörästä. Ekana, miten tämän saa auki? http://lh3.ggpht.com/_M-D3TUTann0/SiWFttwTNuI/AAAAAAAAAi4/k6IOGeG5Drs/02062009375.jpg Toisena millä tämän ohjainlaakerin "kupin" (?) saa irti? Tarvitaanko tähän se työkalu jota paukautetaan vasaralla? Mikä sen nimi on? Toinen puoli lähti irti itsestään. http://lh3.ggpht.com/_M-D3TUTann0/SiWFuYVUcWI/AAAAAAAAAjE/hSlLs8lukqk/02062009379.jpg
Ei nävy. Kokeilenpa minäkin http://lh3.ggpht.com/_M-D3TUTann0/SiWFttwTNuI/AAAAAAAAAi4/k6IOGeG5Drs/02062009375.jpg

Vaan eipä tainnut auttaa. Se on fauber-keskiö. Sen avaamiseen, samoin kuin noiden ohjainlaakerin koolien irroittamiseen tarvit piikin ja vasaran. Nyt en jaksa ruveta miettimään kumpaan suuntaan kierteet noissa faubereissa oli, mutta ohjainlaakerin koolit voit paukutella irti. Siellä ei oo kierteitä.

Kiitos, piikin ostoon siis.

Miten noi kuvat pitäisi linkittää että näkyy?

Myötäpäivään aukee fauber.

joope - 21:09, 2.6.2009 » Myötäpäivään aukee fauber.
Mun puolenyön maalaisjärkeni ei riittänyt päättelemään aukeamissuuntaa, kun muisti petti. Jos pölysuoja nappaa muhviin kiinni, niin eikö silloin myös keskiö kierry auki, kun kierteet on noin päin?

Jos pölysuoja nappaisi muhviin kiinni, se kiristäisi kartion lukkorengasta vasten eikä pääsisi aukeamaan. Takaperin polkiessa taas periaatteessa keskiö voisi kiristyä jumiin. Mutta ei tollasta oikeasti tapahdu.

bobbie - 21:55, 2.6.2009 » Miten noi kuvat pitäisi linkittää että näkyy?
[s]a) Picasa[/s] [s]b) Blogspot[/s] c) joku muu (esim. [tämä](http://www.picamatic.com/))

Nyt ne näkyy Google Readerissä, muttei oikein muuten.

Vaihdoinpa eilen fiksistäni modernit (maasturi-)lukkopolkimet mäkeen kun halutti ajaa ihan tavallisilla kengillä. Ebaysta tarttui Wellgon setti johon mukaan häkit ja remmit. Jalo ajatus oli ajaa remmien kanssa, mutta se loppui 20 metrin ajon jälkeen kun eihän niitä polkimia saanut perkele vieköön jalkaan jos pyörä liikkui… Jalat mahtuvat kyllä sisään, mutta enhn mä saanu niitä häkkejä fiksusti ees käännettyä siltä alhaalta roikkumasta aseta-jalka-sisään yläsuuntaan. Ja raapivatkin häkin perkeleet asfalttia kokoajan jos roikkuivat polkimen alla.

Onko toi normaalia, että ennen kuin lahdet ajamaan niin täytyy nojailla johonkin seinään tms. ja oikeasti askarrella jalat polkimiin ja sitten pitääkin jalat siellä sisällä kunnes olet saapunut päämäärään? Esim. liikennevaloissa ei ole mitään jakoa saada jalkaa takaisin häkkiin jos täytyy jalka sisältä pois ottaa. Melkoisen hankalaa!

Otin sit häkit pois ja poljin ilman niitä. Tossa onkin jarruttaminen vähintäänkin kuumottavaa kun vetävä jalka ei tee työtä.

Mitäs mää nyt teen, että löydän ZENin tän asian suhteen?

pmu - 7:59, 3.6.2009 » Onko toi normaalia, että ennen kuin lahdet ajamaan niin täytyy nojailla johonkin seinään tms. ja oikeasti askarrella jalat polkimiin ja sitten pitääkin jalat siellä sisällä kunnes olet saapunut päämäärään? Esim. liikennevaloissa ei ole mitään jakoa saada jalkaa takaisin häkkiin jos täytyy jalka sisältä pois ottaa. Melkoisen hankalaa! Otin sit häkit pois ja poljin ilman niitä.
Ei.

Harjoitusta harjoitusta, tai sitten vaihdat ne lukkikset takaisin. SPD-klossiin sopivia kenkiäkin on ns normaalin näköisiä.

young padawan, practice you must.