AMA: Cinelli Mash Bolt

Leso! Just hyvä kasaus, nyt ajat vaan rottaseks

Just kova mash. Ja plussaa väkinäisestä soijajugurtti swägeröinnistä pidättäytymisestä.

1 Like

Kyl se on parempi mustilla kiekoilla, mitäs mieltä raati? Kammet saattais olla nätimmät hopeisina mustalla rattaalla…

https://live.staticflickr.com/65535/50355344311_3627e22b88_z.jpg20200918_115536 by Markku Viklund, on Flickr

Ratas on aika ruma ja onko pakko olla noin lyhyt/korkea ohjaamo?

Mustat kiekot kyllä paremmat joo.

Ratas on ruma munkin mielestä, ensiapuna käännän sen toisinpäin. Ohjaamo on tollai mukava tällaiselle keski-ikäiselle äijälle…voishan sitä vähän pudottaa.

Kaksi sanaa: tan wall

ja grippien värikartta tästä

hemppa3000 - 12:57, 18.9.2020 » Kaksi sanaa: tan wall ja grippien värikartta tästä https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ1C0-lTr7z8BZxr7ZdN6KmB8s_9FAf_xTtHg&usqp=CAU
Thickslickit on tulossa, tan wallitkin vois olla kyl kivat. Punainen on tylsä, vihreät tai keltaiset gripit vois toimia mut mennään nyt hetki noilla oransseilla.

lilaa splatteria keulaan, vaaleenpunasta taakse, joku limpparistem, viiksitanko ja kamoteipit siihen. Ehkä joku kori? napavaihteet?

iha hieno

mä ite suosittelisin viel laittaa:

kammiks kirkas sugino 75, kiekoiks korkeet phil woodit matalil kehillä, joku pitkä vintage erikois mtb stemmi leveellä 25,4 riserillä ja tietty slämmättynä. nousut sit siihe tankoon jos sitä kaipaa. tolpaks jotain artesaani kirkast nittoo ja titaanikiskonen slärä nyljettynä. renkaat veloflex tai challenge open tubularit tanwallina

^ihammitä muuta voi tehä mut satulan nylkeminen tyylin takia on. vain. väärin

Ite ehkä vaan kannuttaisin/tussaisin kehät mieleisen värisiksi ja ajaisin taakseni katsomatta viima korvissa suhisten auringonlaskuun.

Nysästemmi näyttää vähän hassulta mut eiköhän toi ohjaamo tosta ajamalla asetu.

E. niin eiks tollanen satuloiden nylkeminen oo ihan silkkaa masokismia.

E. Äh mut sullahan on jo ne uudet mustat kiekot jo, tussaa sit vaikka noi rattaan kirkkaat kohdat tai jotain.

it aint eezy bein steezy, tajuamatta jättäjät tietenkin jättää tajuamatta

Joo en tajua mut semmonen ainakin on ajattoman siisti tyyli kun näkee kuskin nauttivan ajamisesta. Liian paljon näkyy tuskasia naamoja tuolla tien päällä, en oon tosin nähny et millasilla satuloilla ne ajaa niin en tiä johtuuko siitä.

no joo

mut tän topsun vitsi tähänasti oli nimenomaan se että kun toi kasaus näyttää just aika geneeriseltä ensifiksiltä, ni sitten sitä tuntee tarvetta heitellä kaikenlaisia kehitysideoita vaikka pyörässä ei ole mitään oikeasti kriittistä kehitettävää. ajomukavuudesta välittäminen on tästä kaukana jos yhden kuvan perusteella kommentoidaan.

luulin että toi käppän kommentti nyt olis viimeistään avannu ovet ihan avoimen raflaavalle sarkasmille

nyt on sitte tääki läppä pilalla ku piti selittää auki

No aukiselittäminenhän just kruunaa jutun kun jutun :wink:

Mut joo, sen verran tuore et ajoahan toi kaipais ennemmin kuin arvostelua.

Juu mähän oon kunnon nukkapillu näis piireis, enkä paljoo tiiä mistään mitään. Mut toi sun setuppi on kyl erikoinen, varsinkin kun kyseessä on vähän tollanen pursuit tyyppinen geo. Noin korkealla ja lyhkäsellä stemmillä oleva ohjaamo vie kyl ohjauksesta parhaan terän. Tolla raamilla pitää ajaa henkensä edestä, ni ne parhaat ajo-ominaisuudet tulee vasta sitten esille. Ei sunnuntaiajeluun vaan raakaan toimintaan. Älä mieti ulkonäköä, mieti miten saat tosta raamista parhaat ominaisuudet ulos ja olet kenties matkalla hyvin hyvin nopeaan, agressiivissss intensiivisss fixie mailmaan.

Tää kanssa oma kokemukseni tämän tyyppisillä pyörillä ajamisesta. 120mm stemmi riserin kanssa niin johan muuttuu ajotuntuma nautinnollisempaan suuntaan.

Mustilla kiekoilla ehottomasti parempi. Stemmiä pidemmäksi ja ratas vaihtoon niin oikein pätevä.

Ymmärsinkö oikein, että renkaat on vaihtumassa gatoreista thickslickeihin? Oon ite ollu aina siinä käsityksessä, että thickslickit on jotain halpisfiksien ensiasennusrenkaita, joilla ainakin painoa on melkoisesti. Gatorit on mielestäni kuitenkin huomattavasti asiallisemmat. Korjatkaahan joku mun käsitys jos oon väärässä.

Vähän tällänen huumorimielellä tehty aikakonekasaus Trexille.

Mulla ollu 25mm gatorit alla ja ne on khyyl kestän erittäin hyvin, polttanu kumii huolel…