AMA: Peugeot

Näyttäs siltä, että tolppaa näkyy pari senttiä kiristyspannan yläpuolella. Eli joko huolimattomasti asennettu tai sitten se liukuu. Joka tapauksessa vaara osumasta herkälle alueelle on selvästi kohonnut.

Samaa mieltä kun asb että ehkä tollasesta huolletusta maantiepyörästä ei amaa tarvita tänne yksivaihteeseen, kun projektissa ei oo kuitenkaan mitään sinänsä erikoismieshommia, jotka yleensä on olleet se kynnys vaihdeaman suhteen.

No niin portinvartijat taas paikalla, sehän meni hienosti

Kuva ois kiva.

Ehin ottaa itkijöitä varten kuvat talteen ennen ku kontentti katos.

huoh voitteko antaa ihmisten vaan nauttia pyöristään

ps. itse laittaisin kuvat takas enkä kuuntelis tällästä

happo-orgiat - 14:01, 14.8.2020 » No niin portinvartijat taas paikalla, sehän meni hienosti

Ei ollut tarkoitus kenenkään mieltä pahoittaa - ajattelin että näitä 60-luvun pösöjä ei ihan joka nurkilla tule vastaan niin täältä olisi voinut saada kommenttia omasta duunista.

Yksivaihteistaminen on myös optio mutta tuo tulee nyt ensin polvivaivaiselle faijalle ajoon 40 vuoden tauon jälkeen niin pari vaihdetta pitää olla.

Kirjoitan avauksen uusiksi ajatuksella - :peace_symbol:

Höh olisin mielelläni halunnut nähdä Peugeotin virkistymistarinan internetissäni.

Tietysti olisihan myös http://www.monivaihde.net/foorumi/ jossa tunnelma ainakin olisi enemmänkin kuin 100% tervetullut.

Lars_80 - 11:50, 14.8.2020 » Nevömind - ei kuulemma ylitä uutiskynnystä.
Oisit postannu vaan kuvan jostain soijajugurttipurkista, Arvostele Mun Alpro, niin jengi ois ollu ihan huuli pyöreenä ja oisit päässy rinkiin mukaan.
asb - 14:21, 14.8.2020 » Ehin ottaa itkijöitä varten [kuvat talteen](https://www.google.com/search?q=5+speed+peugeot+bike) ennen ku kontentti katos.
oudoin plot twist vähään aikaan

Peugeot rickrolling

sani - 21:31, 14.8.2020 »
Olive - 14:31, 14.8.2020 » huoh voitteko antaa ihmisten vaan nauttia pyöristään ps. itse laittaisin kuvat takas enkä kuuntelis tällästä
Tää.
Ei vissiin oikein lähtenyt leviämään tää bike positivity -ajattelu niin.

hei lars,

mikset laittaisi polkupyörääsi esille ja arvosteltavaksi arvoiselleen palstalle, kun sellainen kerran löytyy:

http://www.monivaihde.net/foorumi/viewforum.php?f=6

Pakko yhtyy skidin kommenttiin

kaukomieli - 18:43, 14.8.2020 »
Lars_80 - 11:50, 14.8.2020 » Nevömind - ei kuulemma ylitä uutiskynnystä.
Oisit postannu vaan kuvan jostain soijajugurttipurkista, Arvostele Mun Alpro, niin jengi ois ollu ihan huuli pyöreenä ja oisit päässy rinkiin mukaan.
täähän se ois muute

tai sitte lantikasta jossa vittu teltta katolla :open_mouth:

nykynuoret smh

jatkot mun luona

Nimim. Sirkusta topiciin odotellessa. Hieno projekti!

Onneksi tää asbergerin oireyhtymä ei oo levinnyt muutamaa henkilöä laajemmalle. “projektissa ei oo kuitenkaan mitään sinänsä erikoismieshommia, jotka yleensä on olleet se kynnys vaihdeaman suhteen” ei huhhuh. Tää vaihdetaistelu on niin uskomattoman väsynyttä eikä aiheuta mitään muuta kuin uusien käyttäjien kaikkoamista. Mikä tahansa AMA kiinnostaa enemmän kuin täällä vuosikymmenen postanneiden jatkuva kiukuttelu ties missä helvetin politiikkaketjussa.

Pösö takas.