Jonkun Pelago kryptoniten vaijeri katkaistuna...

kaukomieli - 10:02, 13.8.2020 » aktiivinen pyöräharrastaja *köh*
kunba - 9:08, 13.8.2020 »
blend - 8:51, 13.8.2020 » Jos joku vie mun di2 whiten niin olisin kyl kiitollinen jos joku ilmottelis siitä.
Muistaakseni k.o hybridissä ei ollut di2. Kuvalanka missä pyöriä väärissä käsissä vois olla kyllä tarpeellinen.
No joo, mut toi merkkisnobailu on ihan yhtä vastenmielistä kuin narkkien dumaaminen. Ikäänkuin markettipyörä ei olisi omistajalleen yhtä tärkeä liikkumisen väline kuin joku taikamiekka. Btw. Mä jätän aika usein muuten mun maantietykin Ilman lukkoa tuulikaappiin kun käyn ostamassa lenkillä naposteltavaa bonkkiin.

On on. Ja oli se nipan hybridi varmasti nussittu. Mut mihin vedetään raja? Pitääkö hapettaa jos on eripari pullot. Jos jollain juopolla on liian tuore mummis onko ok julkaista kuva? Farkut jalassa kuitupulkalla, saleen pöllitty.

Lähetään siitä että kuvien julkasu ylipäätään kenestäkään aivan perseestä. Jos internet-illitteraatti biciolli ei luonnostaan ymmärtänyt ettei niin ole ookoo tehdä niin se on vaan ihan ihkaoikea yksittäistapaus.

Jos joku on tällä palstalla ollu lippishenkilöä jo innolla hapettamassa oletetun pyörähaltuunoton perusteella niin sen postauksen toden totta tahtoisin nähdä. Mut enpä usko että sitä yksittäistapausta löytyy. Ja jos ja kun ei löydy niin tommone puhelu ei mielestäni juurikaan eroa tahmatassun “ahaa eli venäläiset pitää kaikki tappaa teidän mielestä, ookoo” -kierteestä.

Mutta tää on kaikki vaan turhaa lätinää kerta muisteltua keskusteluhetkeä ei kukaan löydä. Oon jo valmis myöntämään että oon saattanu fantasioida koko kohun.

kunba - 11:23, 13.8.2020 » On on. Ja oli se nipan hybridi varmasti nussittu. Mut mihin vedetään raja? Pitääkö hapettaa jos on eripari pullot. Jos jollain juopolla on liian tuore mummis onko ok julkaista kuva? Farkut jalassa kuitupulkalla, saleen pöllitty.
Heh, jos tohon mennään niin mä oon ainakin vaaravyöhykkeellä kun joku kattoo, että tolla pulleella pojalla on aivan liian kevytrakenteinen pyörä.

Mut takas asiaan, niin tossa just onnistuin yhden pyörän saattamaan takaisin omistajalleen kun siitä oli kuva laitettu faceen eli ei se turhaa ole. Tavallaan tää nykyinen GDPR-linja kuvien julkaisussa myös ohjaa siihen, että kukaan ei ole vastuussa tekemisistään. Se semmonen kylä kasvattaa-kulttuuri katoaa metropolissa kokonaan kun epäiltyjen naamat ei ole missään näkyvissä. Joku joskus opetti, että vittuilu on välittämistä ja kyllä se nuorena ohjas omaakin tekemistä lähiössä. Ihan kaikkia hölmöilyjä ei tullut tehtyä kun tiesi, että niistä olis saanut sit kuulla.

Blend, toi mun kommentti oli lähinnä huomio ilman sen kummempaa arvolatausta, mikäli siihen viittasit.

Mut siis joo aika turtunut ja kyllästynyt tohon paskaan.

kaukomieli - 12:32, 13.8.2020 » Blend, toi mun kommentti oli lähinnä huomio ilman sen kummempaa arvolatausta, mikäli siihen viittasit. Mut siis joo aika turtunut ja kyllästynyt tohon paskaan.
Joo, no mäkin louskutan lämpimikseni. It is all good.

Tälleen Etäilevänä setämiehenä tulee välillä Liikuttua julkisilla paikoilla niin ruokottomissa vetimissä ja Risuparrassa, että en Pahemmin erotu enää paikallisista denoista. Välillä vois olla ihan hyvä jos olis edes pieni pelko siitä, että mun tarkoin varjelema some image pettää kun joku kuvaa mua ja mun pyörää internetsiin.

Mä olen yksi niistä tyypeistä joista Konsta nillittää. Minua ei kiinnosta teidän normotyyppiset ideat ulkonäöllä projisoitavasta statuksesta, eikä aina myöskään ideat oikeasta kampauksesta tai ihotyypistä. Ei ole aikomusta myöskään kiinnostaa.

Jonkun pintasliipatun kermaperseen näkemykset ei pidäkään kiinnostaa. Jos haluan ajaa täpärillä lenkin keskikaupungilla likaisissa risoissa farkuissa kolmen päivän grillimaratonin jälkeen, ajan.

Eli sillee toivotan toisiin negatiivisiä mielikuviaan projisoivat syvimpään helvettiin. Juuri niinhän rasisteillekin kuuluu toivottaa, ja niin, olisiko osa aikuisuutta kyetä tunnistamaan sekä omat negisprojistelut, että oma kykenemättömyys “tietää” yhtään kenenkään satunnaisen vastaantulijan asioista tai sosioekonomisesta statuksesta yhtään mitään pelkän ulkomuodon perusteella? (vastaus heille jotka eivät kykene tähän menttaaliseen taskiin: olisi).

t. kaikki hankittu omin rahoin 14-vuotiaasta saakka jolloin aloitin työt postinkantajana

edit: sorry että triggeröidyin avautumaan, tää ei nyt kohdistu kehenkään tiettyyn, ja vanhana kantakaupunkilaisena tiedän miten itsekin helposti alkaa kaduntallaajia tuomitsemaan mut Let Love Rule, ja eipä ne siloteltujen porvareiden ulkonäköön perustuvat negikset tai vihaamiset sitä mahdollista päihdekierrettä tai MT-kuntoutuksesta tippuneen elämää myöskään helpota, eli jos meinaat kuluttaa asiaan energiaa, kuluta se niin että siitä tulee hyvää eikä mitään pulsuoletettujen vihaamista.

No voihan nyt. Kannattaa myös muistaa pohtia niitä omia ennakkoluulojaan ku rupee antamaan manifestia siitä, mitä kuvittelee siitä mitä muut itsestä ajattelee.

Okei okei ehkä näytän pintasliipatulta kermaperseeltä. Mut mist tiedät etten myös varasta pyörii?! Onko todisteita??!?!?!1

et oo koiruli kermapersettä nähnytkään

Nistit pilaa sekä omaa että muiden elämää eikä se jeesustelemalla mikskään muutu. Eikä toi oo mikään pinnallinen ulkonäköstatusjuttu. Mut enemmän säälittää karut ihmiskohtalot kuin vihastuttaa.

kumikas - 17:49, 14.8.2020 » Mä olen yksi niistä tyypeistä joista Konsta nillittää. Minua ei kiinnosta teidän normotyyppiset ideat ulkonäöllä projisoitavasta statuksesta, eikä aina myöskään ideat oikeasta kampauksesta tai ihotyypistä. Ei ole aikomusta myöskään kiinnostaa. Jonkun pintasliipatun kermaperseen näkemykset ei pidäkään kiinnostaa. Jos haluan ajaa täpärillä lenkin keskikaupungilla likaisissa risoissa farkuissa kolmen päivän grillimaratonin jälkeen, ajan. Eli sillee toivotan toisiin negatiivisiä mielikuviaan projisoivat syvimpään helvettiin. Juuri niinhän rasisteillekin kuuluu toivottaa, ja niin, olisiko osa aikuisuutta kyetä tunnistamaan sekä omat negisprojistelut, että oma kykenemättömyys "tietää" yhtään kenenkään satunnaisen vastaantulijan asioista tai sosioekonomisesta statuksesta yhtään mitään pelkän ulkomuodon perusteella? (vastaus heille jotka eivät kykene tähän menttaaliseen taskiin: olisi). t. kaikki hankittu omin rahoin 14-vuotiaasta saakka jolloin aloitin työt postinkantajana edit: sorry että triggeröidyin avautumaan, tää ei nyt kohdistu kehenkään tiettyyn, ja vanhana kantakaupunkilaisena tiedän miten itsekin helposti alkaa kaduntallaajia tuomitsemaan mut Let Love Rule, ja eipä ne siloteltujen porvareiden ulkonäköön perustuvat negikset tai vihaamiset sitä mahdollista päihdekierrettä tai MT-kuntoutuksesta tippuneen elämää myöskään helpota, eli jos meinaat kuluttaa asiaan energiaa, kuluta se niin että siitä tulee hyvää eikä mitään pulsuoletettujen vihaamista.
Tulin vain sanomaan etten tiennyt että ihminen voi puhua itsensä pussiin näin lyhyessä manifestissa näin monta kertaa :——D

Melkoista.

alan varastaa huumeita ostaakseni polkupyöriä

Taas oli aikas tuoretta inseraa ja focusta a-klinikan asiakkailla alla aamutuimaan. En nähny lukkoja tai naamatatskoja, kuitit varmaan kuiteski tallessa.

nauratti: nitkuinen nippuli kävi kuusiokolot kädessä yytsimässä lukitustaidettani suuteluetäisyydeltä hyvän tovin pihalla ja kun kysäisin lommolärvin* dokumentoinnin yhteydessä huolissani et voinko auttaa jotenkin ni se pyys ei-ironisesti työkalua lainaan. yhteiskäyttölaikka on uus yhteiskäyttöpumppu.

*ei yleistys vaan empaattinen havainto

Todellakin!
Mielestäni kaikista kirjastolaitoksista pitäis saada lainata akkukäyttösiä rälläköitä jotain pientä panttia vastaan. Ilman kirjastokorttia tmv. identifiointilärpäkettä tietenkin.
Useimpien taloyhtiöiden sisäpihoilta tulisi moinen myöskin löytyä riittävän ulottuvaan ketjuun tai vaikkapa kätevästi kelautuvaan seinäkytkimeen liitettynä.

Ja kerrohan unski sit ku oot saanu ekan Ahmasi edestä jotain metkoja pulvereita tai supukoita pöllästyä!

^^ Ei helvetti:) meillä kysyttiin haluatko kaasusta. Vastasin että alahan sitten kaivaa. Toki kaasu olisi tarvinnut toimivaa kättä toimiakseen. Ei kaivanut vaan lähti kävelemään pettyneen oloisena pois.