AMA: De Rosa Super Record Pista

asb - 21:30, 3.5.2020 » Ketjussa on jäykkä linkki.
Haha voi hemmets miten en ite tätä ees huomannu

Kaunis on <3

Paljo painaa?

niq - 21:36, 3.5.2020 » Paljo painaa?
Vitsi en oo viel punninnu, mut teen sen seuraavaa päivitystä ennen ja postaan tänne!

Tää on kertakaikkisen upee. Ihana väri, ihana koko, ihanat palikat, ihanat kuvat.

Mut mäki haluan keksiä jotain valittamista: Sun täytyy laittaa noi kuvat jonku muun hostin taakse että niihin että sais kunnon 4000px katselukokemuksen.

e. Ai nii ja mitkäs noi tuubit on.

Konsta - 21:37, 3.5.2020 » Tää on kertakaikkisen upee. Ihana väri, ihana koko, ihanat palikat, ihanat kuvat. Mut mäki haluan keksiä jotain valittamista: Sun täytyy laittaa noi kuvat jonku muun hostin taakse että niihin että sais kunnon 4000px katselukokemuksen.
Sama kävi mielessä kun näitä katoin. Alunperin nää kuvat on jotain 6000+px, nii tekee pahaa paintilla pistää YV-klassikko 800px :D

E: Tuubit on Vittoria Competition Rally 21

Ihana aksentti kammissa!

Huh. Ihana.

Voiko parempi olla

Tämä on erittäin nätti. Harvoin näkee mitään yhtä kaunista.

Jenssen - 21:39, 3.5.2020 »
Konsta - 21:37, 3.5.2020 » Tää on kertakaikkisen upee. Ihana väri, ihana koko, ihanat palikat, ihanat kuvat. Mut mäki haluan keksiä jotain valittamista: Sun täytyy laittaa noi kuvat jonku muun hostin taakse että niihin että sais kunnon 4000px katselukokemuksen.
Sama kävi mielessä kun näitä katoin. Alunperin nää kuvat on jotain 6000+px, nii tekee pahaa paintilla pistää YV-klassikko 800px :D E: Tuubit on Vittoria Competition Rally 21
Kyllä imguriin saa laitettua isoja kuvia, foorumisofta skaalaa siitä sit palstaan sopivan esikatselukuvan.

Ihana pyörä.

parasta/bäst.

No nyt.

On kyllä aika kaikki aika vimpan päälle tässä. Vähän tekisi mieli protkottaa jostain, mutten oikein keksi kuin sen, että on vähän liian vimpan päälle kaikki :wink:

edit:
Ei ole ihan nopein väri, mutta näyttää silti siltä, että menee kahtasataa pyörätelineessä ja että on munaradan nopein.

nalle wheelroos - 21:50, 3.5.2020 » Kyllä imguriin saa
Aa joo sori mä en ees kattonu vaan jotenki luulin et nää on sieltä instasta tai jostain suoraan.

Joo elikkä ongelma oliki vaa liian pienet tiedostot. No nyt jensseni vaa täyskokoset kuvat nettiin ja ekan postauksen editointi nii avot!

Tosi hieno pyörä kyllä.

Sen verran kuitenkin kysyttävä rengasvalinnasta, että jos noi olisi avokiekot niin laittaisitko silti halvimmat mahdolliset renkaat, vai panostaisitko vähän? Rengastilan sallimissa rajoissa tietenkin.

Harrihyt - 21:59, 3.5.2020 » Tosi hieno pyörä kyllä. Sen verran kuitenkin kysyttävä rengasvalinnasta, että jos noi olisi avokiekot niin laittaisitko silti halvimmat mahdolliset renkaat, vai panostaisitko vähän?
Nuo renkaat oli ostettaessa kiinni, mutta vaan liimaamattomat. On tarkotus jotkut superlaatugummit laittaa sit ajokiekkoihin aka clinchereihin. Tuubeja en nääs käyttäis muussa pyörässä kun ihan puhtaassa kisapyörässä millä ei ajeta mitään muuta esim. rataa. Nii siks näiden kans oli ns. ihansama

Aisaakeli

Hienoista hienoin.

vintagevaari arvostaa