Mistä näitä osia saa?

Velosolo myy Nitton droppia vähän halvemmalla kuin Hubjub.

Suosittelisin yhdistelmää Ebay + annos kärsivällisyyttä.

Yksien polkimien laakerit tekivät tenän, mistä löytäisi varaosia?

Koitin pyöräliikkeistä kysellä kuvassa alhaalla keskellä näkyvää mutteria, jota vasten laakerin kuulat tulevat. Ei-oota tarjosivat. Jos näitä jostain saa niin ovatko kaikki samanlaisia vai onko näissäkin jotain standardeja?

http://img18.imageshack.us/img18/7243/11052010023.jpg

Mun miljoonalaatikossa taitaa pari noita olla, eri asia sit sopiiko ne. Tosiaan, osaisko joku viisaampi sanoa että onko noissa mitään standardia vai riippuuko mitoitus ihan polkimista?!

Tsekkaa myös:
http://freshtripe.co.uk/Freshtripe/Handlebars,%20Headsets%20%26%20Stems.html

Mistä löytyy halvimillaan Mavicin CXP 33 vannetta hopeana, tai muuta saman tyylistä semikorkeaprofiili vannetta hopeana/Kromisena ja mielellään vielä 36 reikäisenä. Käytävä jarrun kanssa. (CXP 33 tainnut olla siinä 50e/vanne + postit parikymppiä).

Viiskybää kappaleelta on varsin hyvä hinta sille kehälle.

konkeli - 11:46, 9.8.2010 » Viiskybää kappaleelta on varsin hyvä hinta sille kehälle.
Tässä tapauksessa taidan jo tilata tuohon hintaan, enkä yritä säästää posteissa muutamia euroja.

^ Riippuen sijainnista, kyseistä vannetta saattaa saada tuohon 50 hintaan kivijalkakaupoistakin, eli ilman postikuluja. Omani ostin tasan tuohon hintaan Cycle Centeristä (Helsingistä).

Italo droppeja eBaysta metsästäessä saa olla valmiina lyömään ison nipun rahaa tiskiin, varsinkin jos on hyvä kuntoista tavaraa liikkeellä. Itse tyydyin ostamaan Cinellin Cinetican. Ei se varsinaisesti ratadroppi ole, mutta silti…

LRM - 13:14, 9.8.2010 » Mistä löytyy halvimillaan Mavicin CXP 33 vannetta hopeana, tai muuta saman tyylistä semikorkeaprofiili vannetta [s]hopeana/Kromisena[/s] ja mielellään vielä 36 reikäisenä. Käytävä jarrun kanssa. (CXP 33 tainnut olla siinä 50e/vanne + postit parikymppiä).
Bike-Components/HiBike 39,95€

Edit: Bike-Componentsin joutui kyllä hintakilpailuttamaan.

PBK tarjoilee muuten noi Campan rattaat hiukan halvemmalla ja ilman postikuluja.

Kiitoksia kaikista vinkeistä kehien osalta! HiBike 39,95e/kpl ja posit 13,95e = Ei kannattavaa, kun kivijalka liikkeestä saa 7 kolikkoa kalliimalla kehät kävelemällä suoraan liikkeeseen. :slight_smile:

onko mun googletustaidoissa vikaa vai ovatko 1/8" sinkulatakarattaat kasettinavalle jotenkin harvinaisia? Saa ehdottaa.

LRM - 20:23, 9.8.2010 » Kiitoksia kaikista vinkeistä kehien osalta! HiBike 39,95e/kpl ja posit 13,95e = Ei kannattavaa, kun kivijalka liikkeestä saa 7 kolikkoa kalliimalla kehät kävelemällä suoraan liikkeeseen. :)
Noille CXP 33 kehille olisi kyllä toinenkin vaihtoehto ja kysyn nyt että löytyyko tuota Rigidan DP 18 kehää jostain kivijalka liikkeestä Helsingistä? SingleSpeedShop myy tuota 39e/kpl + Postit. (Saisi olla se "kiilloitettu" malli)

Ainakin Pelagon puljusta on löytynyt. Ja nimenomaan “polished”. Mutta cxp 33 on kyl hienompi tuohon verrattuna, että jos se ei ole ihan hinnasta kiinni, niin katsoisin sen suuntaan.

asfalttisoturi - 13:30, 10.8.2010 » onko mun googletustaidoissa vikaa vai ovatko 1/8" sinkulatakarattaat kasettinavalle jotenkin harvinaisia? Saa ehdottaa.
Ovat harvinaisia, mut ei hätää: 3/32" toimii ihan hyvin.

^^^
CXP33 on myös yli 100g kevyempi, kuin DP18. Jos silläkään on mitään merkitystä.

Muistaako kukaan Pelagossa käynyt (Konkeli) paljon nuo Rigidan kehät ovat maksaneet? Suurta hinta eroa CXP:hen ei ole, mutta “polished” sopii ehkä paremmin muihin osiiin vaikkakin CXP 33 on paremman näköinen kedä. Painolla ei niin ole tässä nyt merkitystä, koska aihiokaan ei ole mitään super kevyt.

Toisesta ketjusta aiemmin tänään:

jussi - 9:36, 10.8.2010 » ^ Rigida DP18 ei ole olemassa kokomustana, kirkkaita kiilotettuja sen sijaan löytyy Pelagosta muistaakseni à 35€/kpl.
: )