Mistä näitä osia saa?

Lumikko - 13:52, 27.3.2014 »
mustAfa - 11:33, 27.3.2014 » toisaalta löysin vain tälläsen [M:Partsin](http://www.evanscycles.com/products/m-part/carbon-fork-expander-ec009732) joka on ruma :/
Ton esille jäävän lätkän saa vaihdettua mieleisekseen. Problem solved.
Harvassa saa, esim tossa ei.

Mulla on pari expanderia itellänikin, ja kummastakin saa top capin vaihdettua ihan samalla tavalla kuin tavallistakin käpyä käyttäessä.

En ole muunlaisia nähnyt, joten tein oletuksen. No, aina oppii uutta! :smiley:

Mahtaako joltain löytyä miljoonalaatikosta päitä vanhoihin Dia Compen aerokahvoihin tai hyviä ideoita mistä kysellä. Näyttää siis tältä http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mmaURL0jyM5IPKiuuBdLoXA.jpg

Ebaysta noita tietysti löytyy, mutta vähintään postimaksujen tullessa kuvioihin nousee hinta yli uusien kahvojen.

maxxis refuset hyllystä? Gatorskinit ei kiinnosta. Vai hakisko ribmo pt:t velobiasta?

no yläviis on maxxisin maahantuoja. Sieltä?

165mm splined bmx kampisarja britti keskiöllä. Profile, EighthInch tms.
Tuoltahan sais suoraan: http://www.eighthinch.com/14-eighthinch-splined-crankset.aspx
Mutta Euroopasta en ole googlella oikein löytäny, pidempiä kyllä löytyy helposti.

mistähä löytys chaintugi tota ts. en ole etsinyt omiani :—D

^tommosia ainakin haiffarissa:
Sinz Pro

Mistäs saisi — tai onko edes olemassa — siistit hood dummyt katurataisaan brakeless-ohjaamoon huppuotetta kaipaavalle?

Dia Compella on Knobit ja sitten on niitä dorkan näköisiä nysäkahvoja, mutta onko muita ratkaisuja? Ei siis tarvitse/saa näyttää jarrukahvalta, vaan tärkein ominaisuus on se tuki peukalonhangalle.

Jos on jotain ergodroppeja joissa olisi putken taivutuksella toteutettu tuo kahvaote niin nekin kiinnostaa. Tyyliin siis 3T Sphinx, mutta “hieman” halvempi.

Tai sit sheippaan uretaanista itse ja kuidutan Salsan Short&Shallow’n.

Mä mietin juurikin ylläolevaa asiaa eilen yöllä ja muistelin näitä Cane Creekkejä joita sai joskus Wiggleltä. Siistit noi ei kyllä oo. Edit: emmä näköjään lukenut että tuommoisia ei haluttu edes. No mullekin kelpais muutkin vaihtoehdot.

DIY-hengessä voisi toimia jos vaan irrottaisi vivut jostain perus-tektroista ja muotoilisi aukon täytteeksi epoksimassaa. Tai sitten sahaa vivut nysäksi ja viilailee tyngän sormiystävälliseksi.

ChainThug - 12:08, 2.4.2014 » Mistäs saisi — tai onko edes olemassa — siistit hood dummyt katurataisaan brakeless-ohjaamoon huppuotetta kaipaavalle? Dia Compella on Knobit ja sitten on niitä dorkan näköisiä nysäkahvoja, mutta onko muita ratkaisuja? Ei siis tarvitse/saa näyttää jarrukahvalta, vaan tärkein ominaisuus on se tuki peukalonhangalle. Jos on jotain ergodroppeja joissa olisi putken taivutuksella toteutettu tuo kahvaote niin nekin kiinnostaa. Tyyliin siis 3T Sphinx, mutta "hieman" halvempi. Tai sit sheippaan uretaanista itse ja kuidutan Salsan Short&Shallow'n.
YMMV, mutta itse olen vähän sitä mieltä että noodle ujossa nousussa ajaa about saman asian. en tiijä sitte.

mietin joskus et olisin laittanu tankonauhan alle parikyt kierrosta erkkaa sinne tangon loppuun, ehkä jopa yläpuolelle palanen jotain erkan alle. Eihän siit saa semmost mihin menis etu tai keskari ympärille, mut vähän mäkeä jota vasten nojata. Päädyin lopulta kuitenkin riseriin.

http://cdn4.coresites.mpora.com/rcuk/wp-content/uploads/old_images/uploads/images/Large/8982.jpg

mä oon aina miettiny miks toi sphinx on ton näkönen( lue ihan saatanan ruma), mut selvishänsekin:) Mä lähtisin purkaa jotain kahvoja ja siihen joku diy viritys uretaanista tai muuten ihan mihin taidot riittää niin sit sen mukaan ja joku kangas/nahka/kumi tai muu keinotekoinen päällyste sit siihen tuntumaa parantamaan.

Creekin strokerit oli foorumilla joku aika sitten myynnissä
saatto olla 2013 puolella

Pistetääns tännekin kyselyä, elikkä löytyykö pk-seudulta hihnavetolaitteisiin hihnoja muualta kuin Larun pyörästä? Sieltä kun ei löytynyt oikeaa kokoa.

Mountainbikecenterissä on ainakin trekin hihnavetopyöriä ollu myynnissä, varaosista en mene vannomaan.

Odie - 15:03, 2.4.2014 » Mountainbikecenterissä on ainakin trekin hihnavetopyöriä ollu myynnissä, varaosista en mene vannomaan.
Eipä ollut sielläkään, kehuivat vielä lopettaneensa Trekin edustamisenkin kokonaan. Ehdottivat että Yläfemmasta voisi käydä kyselemässä.

Shocktherapiassa tais olla gatesin hihnahimmeleitä.

https://bricklanebikes.s3.amazonaws.com/app/public/spree/products/4305/original/cableholderweb.jpg?1362760298

Tämmösiä mustia Turusta, muistaako kukaan nähneensä? Nämä > nippusiteet.