AMA: Syrly Stemroller


Kiitos reissuista ja ennen kaikkea bönthö ystävyydestä

Love it

Ensimmäisiä kuvia katsoessani olin sillai, että siisti rolleri, mutta oispa levari ja oispa enemmän häksätin, koska kaikki parhaat rollerit on häksättimiä.

Sitten pääsin loppuun asti ja totean, että 6/5, koska [x] levari ja [x] häksätin -boksit on erittäin väkevästi tikattuna, vieläpä samalla keulalla. Tästä minä nautin, enkä lainkaan ironisesti tai post-ironisesti, vaan aidosti ja koko kehollani. Helvetin hyvä.

PAITSI moitteen sana: en voi hyväksyä anti-ninja kampanjaa tai sen tarroja noin hienossa pyörässä, koska NINJAT OVAT IHAN HELVETIN SIISTEJÄ, kuten Ninjojen Virallisella Kotisivulla kerrotaan. Eli valheita ja panettelua levittävä tarra pois näin hienosta pyörästä.

https://live.staticflickr.com/7391/27592127446_6940e3e1ae_c.jpg

Tämä kuva sopii tähän

1 Like

oikein miellyttävä!

happo-orgiat - 8:06, 24.4.2020 »

Kiitos reissuista ja ennen kaikkea bönthö ystävyydestä

aijai kyl maistu lahe erikoine suoraa craft beer kärrystä

Mulla on hitsauskone, ja epämääräisiä lastenpyörän raatoja. Kertokaa miksi en tekisi tuollaista itse? Retorinen kysymys, kuolen varmaan kun se pettää.

Toi on kyllä erittäin hieno.

Laitetaas vielä yksi

baader - 10:53, 24.4.2020 » Mulla on hitsauskone, ja epämääräisiä lastenpyörän raatoja. Kertokaa miksi en tekisi tuollaista itse? Retorinen kysymys, [s]kuolen varmaan kun se pettää[/s] koska minun on tehtävä sellainen.
Jos hitsipilli pysyy kädessä, niin sanoisin, että pakkohan sinun on tuollainen tehdä, koska: kui siistiä? Ja ei se nyt varmaan mikään kuolemanloukko tai hengenvaarallinen ansa ole? Ja jos on niin, ainaski on sisältöä kuolemanpelkolankaan.
baader - 10:53, 24.4.2020 » Mulla on hitsauskone, ja epämääräisiä lastenpyörän raatoja. Kertokaa miksi en tekisi tuollaista itse? Retorinen kysymys, kuolen varmaan kun se pettää.
[https://scontent-hel2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/45632081_210038763236029_615841987993392162_n.jpg?_nc_ht=scontent-hel2-1.cdninstagram.com&_nc_cat=101&_nc_ohc=BcddvAH1V9gAX8ZS5QN&oh=8f759bec74d4703d673befaa66b9bbe1&oe=5ECE1E74](https://www.instagram.com/imilianikus/)

Totta kai teet.

Pilli käteen ja kuumaksi kyllä lankaa piisaa.

Jos on pilli, niin miksei samantien tekis biketruckia, jossa lavetti on kiinni rungossa sen sijaan, että kääntyis ohjauksen mukana?

Toivon että merkkari ei maksa sitä femmaa niin saadaan tälle jatkoa

RTZ - 12:32, 24.4.2020 » Jos on pilli, niin miksei samantien tekis biketruckia, jossa lavetti on kiinni rungossa sen sijaan, että kääntyis ohjauksen mukana?
Koska tekemällä haarukan lastenpyörän romuista välttyy pilaamasta mitään [arvokasta ja käyttökelpoista aikuisten pyörän runkoa](https://www.yksivaihde.net/old/30857)?

Kunnon hyvänmielen seikkailuntäyteinen kasvutarina kyllä tässä näin.

Edit. Siis Syrlyn ja omistajansa osalta, noihin kuolonhaarukoihin en ota mitään kantaa.

^^Aivan hyvä pointti. Ja harmi, että tuolta puuttuu iso osa kuvista.

Nytpä en rehellisesti muista onko niitä velkoja maksettu vai ei. Mutta otetaas pientä päivitystä kuitenkin kun sen verran on vierähtänyt edellisestä että Bluelug-ukostakin on värit kylmenneet.

Mä meinasin pitkään ommella tähän jonkun vähän maltillisemman tarakkalaukun. Tykkään kuitenkin omasta repusta paljon, joten en millään jaksanut alkaa tuumasta toimeen. Välillä laitoin mustekaloilla reppua kiinni clydesdaleen, mutta vihdoin tajusin tehdä kunnon pikakiinnikkeen onewrapista, ”homosaatioremmistä” ja fidlockin slidereistä. Onewrapit kierähtää tangon ympärille ja toi remmi asetetaan stemmin alle, jolloin paketti pysyy kasassa. Fidlockien vastakappaleet sitten reppuun kiinni ja kliks vaan paikalleen.

Semmonen moka tossa kävi, että molemmat soljet avautuu samaan suuntaan. Tällöin jos tankoa tempaisee räväkästi oikealle niin tuo oikealla oleva stemmistä poispäin avautuva solki aukeaa. Toinen kuitenkin pysyy kiinni ja tarakan alaosassa on yksi kuvissa näkymätön kiinnike, joten korjaan tämän varmaan epäkohdan vasta sitten kun eka kerran on käynyt hassusti.

Ritcheyn vaahdot antautuivat lopullisesti niin laitoin tilalle tommoset alennusfabricit, jotka sainkin jo asentaessa likaiseksi. Ihan kivan tuntuiset, mutta kaipaisin toistakin pulttia noihin ettei pelottaisi kiristää niin paljoa, tuntuvat liikkuvan pikkasen helpommin nimittäin. Voimansiirtoakin vähän päivitin ja pistin vuosia sitten tilatun Velosolon rattaan paikalleen. Näillä sitä sitten ajeltiin talvi.

Takalokarin linjassa näkyykin sohjokelien epätoivo. Eipä sitä auta asetella noinkaan, sillä kun jarrusillan kohdalla on ahdasta niin kyllähän se lumi sinne pakkautuu. Mutta kun vaihdoin keväämmällä GKSK:n tohon kuvassa olevaan Maxxiksen Mudwrestleriin niin kaikki lumenpakkautumisongelmat loppui siihen paikkaan. Taidan ajaa sitten tuolla koko seuraavan talven.

Uskollinen Surly-ratas kulkee vielä mukana, mutta staattisemmassa roolissa. Franktonilla näin joskus tämmösen kiinnikkeen ja siitä lähtien olen samanmoista himoinnut. Olin vähän kyllästynyt ilmaisherrmanssin räminään ja joka puolelle hajoavaan valokeilaan, joten ostin paikallisesta itselleni isänpäivälahjaksi tommosen upean oranssin Supernovan lampun. Oon tykännyt!

Syrlyhän käväisi Jyväskylässä osittain oleilemassa vuosina 2021-2022 ja aattelin pakkailla pyörää välillä pakettiin. Takavalon johto piti laittaa jotenkin irroitettavaksi ja säädin tätä ensin tommosilla rumilla ja irtoilevilla halpispistokeliittimillä ja liian isolla kutistesukalla. En kertaakaan lopulta pakannut pyörää mihinkään, mutta usein kiroilin irtoilevia liittimiä. Vasta kun Tikke kyseli kuvan kanssa tommosten parempien liittimien perään, niin tajusin että mullahan on kiina-akkuhommista tommosia ollut laatikossa koko ajan. Keulaan heitin sitten semmosen, ihan sillä jos keulaa haluaa vaihdella nopeasti. Taakse en enää lokarin irroitusta varten jaksanut väkertää, onhan toi vähän möhkö ja taakse sitä on vaikea piilottaa minnekään.

Kesäksi sitten isompaa Velosoloa eteen ja pienempää Kappsteiniä taakse. Sitä keulaahan tuli sitten vaihdettua, kun halusin ommella tommosen kuutiomman tarakkalaukun lottoon. Tartsi on joku foorumilta ostettu jenkkituotos, mutten enää muista speksejä. Odie on keulaan laittanut kiinnikkeet vuonna 2019(?), joten hyvähän se oli laittaa Porvoon lenkille ajoon. Stemmi löytyi waltolta komponenttikirppikseltä, droppi muinaisista Pelagon myyjäisistä, Sramin kahvat varastosta, Juin Tech fillaritorilta ja käpy maasta.

Eipä ne ole vieläkään mitkään mankkiksen lokarilinjat, sillä noissa SKS:n edgeissä on liian vähän tilaa 40mm GK slickseille. Takana menee napa ihan huulille koska lyhemmällä ketjulla ottaa rengas kiinni jarrusillan kohdalla, edessä mahtuu pyörimään mutta hiekkatiellä ja sadekelillä alkaa kuulua rohinaa. Pitää vähän modata kummankin pään kiinnitystä kunhan jaksaa, nimittäin hirveetä käppää tuolla takana onkin jo.

Piuhahommiakaan en jaksanut laittaa ihan viimeisen päälle, sillä toe-overlappiin ja repun aiheuttamaan selkähikeen on hankala tottua uudelleen. Taitaa siis mennä taas clydesdale paikalleen arkeen, mutta olipa mukava ajaa tällä taas näinkin! Katotaan mimmosella kokoonpanolla tullaan sitten seuraavan kerran kyselemään vitosen velkaa.

Paras pyörä.

20 Likes

Pakko oli lukea koko topäk alusta loppuun jälleen kerran, ja kylläpä tuli jotenkin lämpöinen ja pörröinen olo kerronnasta.

Tässä on kyllä sielukas pyörä.

4 Likes

Joo, tää on kyllä kovis.

Tää uusin on ehkä vähän kliinin näköinen verrattuna tuohon ihanan törkeään rahtikeulaan, mutta kaapelit kierroksilla etuhaarukan ympärillä kyllä tuo vähän sitä kaipaamaani häksätinfiilistä.

1 Like