P: Kesäpyörä_2020, osa: 3 / sisältää paljon läpivientejä ja reikiä

Hyvä tietää, kiitos.

Pitäis joku tehosteväri tähän keksiä mut en osaa päättää yhtään että mikä. Keltaset tai pronssiset kuoret vois olla hyvät mut keltasia tankonauhoja ei kyllä pysty.

En myöskään haluais käyttää mitään muita kun liskonnahka DSP nauhoja koska hyvään kun tottuun niin ei muut kelpaa. Niitä ei vaan saa missään vähän maanläheisemmissä väreissä paitsi kai ruskeana.

Oon vihdoinkin löytänyt takapuolelleni täydellisen penkin, ja tähän sellaisen ehdottomasti aion laittaa, mutta en osaa päättää väriä.

Kun Flitestä ja SLR’stä julkaistiin aikoinaan noi ruskeat nupukkimallit, olin että hyi helvetti kuten moni muukin ja noita pyörikin aika paljon eri kauppojen alekoreissa. Mutta nyt kun rupesin tähän satulaa katselemaan niin tuli taas noita ruskeita vastaan ja makuni kultivoitumisen tai lopullisen menetyksen johdosta toi ei näytäkään enää kauhean pahalta.

Toinen vaihtoehto olisi tuollainen TdF-versio jonka keltaiset grafiikat taas saattaisivat toimia hyvin koska violetin vastaväri. Se tuottaisi vain sen ongelman, että kuten heraldiikassa, ei pyörissäkään pitäisi koskaan yhdistää keltaista ja kultaista samaan kokonaisuuteen varsinkaan jos siinä on jo kirkkaita eli hopean värisiä osia.

Kolmas vaihtoehto on sitten ihan melko perus musta SLR X-Cross joka eroaa perus SLR’stä oikeastaan vain kulmien kevlarvahvikkeiden osalta.

Jotenkin vaan perus mustakirkas kaikessa yksinkertaisuudessaan tuntuisi vähän tylsältä valinnalta vaikka se antaisikin tilaa rungon värille korostua.


https://www.selleitalia.com/wp-content/uploads/2016/06/SLR-TI316-3_4.jpg
https://cdn.bike24.net/i/mb/e7/8d/81/186098-01-d-340614.jpg

Tämmösiä keloja tänään.

äänestän ruskeeta

Tdf natsais emäputken merkin kanssa.

Näin on marjat ja sit vois laittaa keltamustat tankonauhat kanssa. Jotenki olin ajatellu tähän vaan jotain vähä maanläheisempiä sävyjä niinku just ruskeeta.

No siis, tuntuu että ruskea voisi sopia rungon päävärin kanssa tosi hyvin yhteen.

Luukas - 18:21, 22.4.2020 » No siis, tuntuu että ruskea voisi sopia rungon päävärin kanssa tosi hyvin yhteen.
Tämäkin on kyllä tosi.

http://sitruunajuhla.fi/roope/flite.png

Just möin kaikki Flitet pois ku ei se vaa sovi mun perälle :frowning:

rungon väri on aika karsea mutta ehkä autettavissa, pistä KAIKKI palat kirkkaana ml. tankoteipit ja laukut paitsi ehkä satula, se vois olla valkoinen

jos pitää laittaa väriä niin mieluummmin giroa kuin tdf:ää (tai kärppävärejä)

mutta muuten tämä proju on taatusti hyväproju

Roopen pyynnöstä värikuvaa parin vuoden takaa

Hittovie oispa Eesti 2018, 30 astetta lämmintä ja isot tuokkoset kylmää Sakua jokaisella!

Kyllähän tuossa on kaikki hyvän elämän ainekset siinä määrin kun pyörä niitä pystyy tarjoamaan. Väri on siisti. Älä laita valkoista satulaa.

Ite tykkään tosta väristä kovastikkin. Näkisin tässä mieluiten pitkät kirkkaat lokarit. Toi Schindlehauer on komia!

http://logos-vector.com/images/logo/xxl/5/7/4/57468/Saku_5ec12_450x450.png

Auringo - 20:17, 22.4.2020 » Ite tykkään tosta väristä kovastikkin. Näkisin tässä mieluiten pitkät kirkkaat lokarit. Toi Schindlehauer on komia!
Mustat Lokarit tulee ku ne vähä niinku sulautuu mustiin renkaiden kulutuspintoihin ja on siten mahdollisimman huomaamattomat.

Valkoista satulaa ei o tulossa. Eikä kyl varmaan mitää värioksennustakaan vaan painin nyt mustan ja ruskean välillä. Mustaa puoltaa lähinnä se, että semmonen mulla on olemassa jo.

vahvana mielipiteenä esitän että tässä tapauksessa ruskeat jutut eivät automaattisesti kerrytä tyylipisteitä. mustaa kumia, kiiltävää nahkaa, skarppi lookki eikä hapsutakkihöpsötyksiä!

tai en tiiä. ehkä, miksei… siihen päälle puupintaiset flätit ja mokkasiinit… aah… laita vaan. luonnosta kerättyjä sulkia bägien remmien alle…

Tahtoisin kyl Luumuisen Colossin oman mustan tilalle

ral 4007 eli Pantone Solid Coated 7449 C oli muistaakseni tää luumu

Luumutaskun unelmafillari @mck187

Yllättäen tuli himo Salosen luumuhillowienermunkkiin.